Zayıflayamıyorum

ekmek yeme sakın, hiç bi yararı yok, yok efendim şu vitamin bu vitamin ekmek de lazım vücuda..... yok öyle şey, şu zamana kadar yapılan ekmek stoğuyla idare etsin vücudumuz, çevreme de anlatıyorum devamlı,

şu beyazlardan uzak durmalı, beyaz ekmek, beyaz şeker, tuz
esmer ekmek ve esmer şekere de gerek yok, en iyisi mi hiç yeme, abur cubur yok, gazlı içecekler yok, bir bardakta ağzından içeri 400 kalori göndermeye gerek yok, meyve suları da öyle, anca %100 olanları o da yarım bardak en fazla.
bol su, en az 2.5 lt. hele şu sıcaklara 3 lt.
ızgara et ve ızgara balık tüket, tavada bütün yağı çeken yemeklerden uzak dur,
bol bol meyve ve sebze
canın tatlı çektikçe meyve, dondurma da yiyebilirsin her zaman değil tabii
çok güzel salatalar hazırlarsın kendine bol sirkeli mis gibi, salata sınırsız, arada hani 6 öğün derler ya, o arada havuç salatalık kıtır kıtır.... sabah kahvaltını sağlam, öğle yemeğini de sağlam ama akşam yemeğini çok az yap, akşam yemeklerinde aç kalk, bunların arasındaki ara öğünlerde de misal bir ara öğünde sebze bir ara öğünde meyve bir ara öğünde de bir kase yoğurt veya bir bardak süt içersin (süt ve yoğurt da iyi yağ yakıcıdır), ee günde 3 lt de su içince zaten midede artık yer kalmaz, bu şekilde beslenirsen hem doyduğunu bileceksin (3 lt su, beyne acıkma ve doyma sinyallerinde yardımcı olacaktır, acıkmadan yemek yedirmeyecektir), yeşil çay da içersin günde en fazla 2 bardak (metobolizmayı hızlandırır, her bardak 70 kalori yakar fakat fazlası da zarardır, minerallerin vücudundan atılmasına neden olur bu sebeple maden suyu sade olacak ama takviyesi yapacaksın günde 1 adet),

sabah kalkınca kahvaltı yapmadan önce güzel bir spor, cardio (hızlı, tempolu) hareketlerle 20 dk.'dan sonra yağ yakmaya başlarsın.
sporu zayıflamak için değil de her gün yeme içme uyuma gibi, zorunlu bir ihtiyaç gibi yap, her gün sporla (zorlamadan) sağlıklı, fit, hareketli, canlı ve mutlu olursun..
aslında formüller bu kadar ve çok kolay, hadi bakalım, gerisi sana kalmış....

tek tip beslenmekten, mucize diyetlerden, yok efendim 5 günde 10 kilo diyetlerinden uzak durun, canınızı pazarda bulmadınız aman diyim.....:34:
o şok diyetleriyle ömürlerini kısaltan insanlara şaşıyorum, vücudun bütün dengesini bozuyorlar.... siz siz olun öyle saçmalıklara yanaşmayın... :45:

Tek cümlelik konuları kabul edemiyoruz.Hiçbir içerik yok...
Ayrıca çeşitli diyet gruplarına katılabilir,diğer topiklerde deneyimlerinizi yazabilir,diyet listeleri bölümünden kendinize uygun diyet listesi seçebilirsiniz....

Back
X