Kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar buradayım. Zayıflamam lazım artık kendimi çok kötü hissediyorum hızlıca anlatayım evlendiğimde 57 kiloydum en fazla bu kadar olabiliyordum yesem dahi. Aktif bi hayatım vardı boş durmazdım. Evlendikten sonra tamamen evde kaldım misafirlikler sıfır hareket stres sıkıntı derken daha sonra regl düzensizliklerim başlamaya başladı bebek sahibi olmak istedim olamadım hastaneye gittim ve maalesef polikistik över sendromu varmış kilo vermek zor ama kilo vermen lazım dediler 1 seneye yakın tedavi gördüm doğum kontrol hapı klomen vs 1 sene oyaladılar yani devlette bu arada 90 kg lara çıktım ne yaptıysam kilo veremedim en son herbalife a başlamaya karar verdim 20 gün kadar kısa bi sürede 84 e indim o esnada özel hastanede doktora gittim klomen çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldığımı öğrendim. Benim için bi mucizeydi herbalife ı bıraktım bu dönemde 20 kg aldım doğumdan hemen sonra tekrar 84 oldum al kızım ye kızım diye diye yine kilo aldım verdim aldım verdim 3 verdim 5 aldım. Yaklaşık 2 senedir çalışıyorum full ayaktayım işim de öyle 9-5 değil sabah 10 gece 1 kendi işim. İlaç kullanmadan regli olamıyorum sivilce tüylenme aşırı saç dökülmesi polikistik overin her türlü belirtisini yaşıyorum anlayacağınız 2. Çocuk istiyorum 1 yıldan fazladır oda olmuyor geçen yıl gencecik annemi kaybettim herşeyi saldım artık başlamam gerekiyor sağlığım için kendim için kızım için kocam için. Herbalife a başladıktan sonra vücudumun vitamin mineral vs aldığı için çocuk oldu diye düşündüm hep sevdim o yüzden güncel kilom 100 oldu daha fazlasını görmeye takatim kalmadı sabah tekrardan başlayacağım herbalife a destek olmak isteyen varsa beklerim yaptıklarımı yazmayı düşünüyorum etrafımda herbalife ile çok verenler var ama geri alanda çok çünkü aynı şekil beslenmeye devam ettiler benim vermem gereken 40 kilo var hele bununla bi başlayayım gitsin bi 10 kg sonrasına bakacağız artık…