Zayıflatma aletlerini nereden alabilirim ?

MelisaG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
28
0
arkadaslar ben zayiflama kemeri veya o tarz zayiflatici aletlerden almak istiyorum en ucuz nerede bulabilirim ve onermek istediginiz marka vs. gibi seyler varmi cunku sonuc almak istiyorum mutlaka bu arada izmirde oturmaktayim simdiden cevaplaniriz icin tesekkurler konuyu da umarim dogru yere acmisimdir eger acmadiysamda simdiden ozur dilerim :) :KK59:

Canım ben o titreşimli kemerlerin ısı verenlerinden almıştım. Baya kapsamlıydı yani bi kaç kademe hız ayarı, ısısı, masaj seçeneği falan filan.. Bi süpermarketten almıştım. Yalan olmasın valla 30 TL mi ne vermiştim, kampanya vardı..
Ama gözlemlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirim, o senin kilo vermeni sağlamaz.. Çünkü kaslarını hareket ettirmiyor, enerji harcatmıyor..
En çok belki selülitin varsa işe yarayabilir o da kan dolaşımını hızlandırdığı için.
Ki zaten aynı bölgede 10 dakikadan fazla tutamıyorsun kan dolaşımı artışından dolayı kaşıntı falan yapıyor.

arkadaslar ben zayiflama kemeri veya o tarz zayiflatici aletlerden almak istiyorum en ucuz nerede bulabilirim ve onermek istediginiz marka vs. gibi seyler varmi cunku sonuc almak istiyorum mutlaka bu arada izmirde oturmaktayim simdiden cevaplaniriz icin tesekkurler konuyu da umarim dogru yere acmisimdir eger acmadiysamda simdiden ozur dilerim :) :KK59:

49 tlye 1ay önce herevelazım dan vibro shape aldım.hepsiburada'dan almayı düşünmüştüm ama eskisi gibi değil orasıda 2 ürün siparişimdede gönderilen ürünlerin kalitesizliğinden ve iadeyi çok ama çok zor yaptığımdan tercih etmedim.vibro shape güzel ama daha yeni yaptım bende günde 2kere yapıyorum basende 4 cm incelme var etim sıkı olunca çok zor ilerleyebiliyorum ama önerim önce egzersizle bi terle sonra kemer çok iyi hem masajla rahatlatıyor hem inceltiyor:KK64:

***Reklam İçerikli Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
X