sevgili yasmin,zayıflatıcı ilaç kullanımı ile ilgili baska bir baslık altında uzunca bır sey yazmıstım dün..bence bunu bi oku..(yaşım 37,her şey tecrübeyle sabit)
kızlar piyasadaki butun zayıflama ilaçlarını kullandım...en son elma kromu alayım dedım..seda sayan'a azıcık güvenim vardı....o da gitti...
neymiş,tr de şişman kadın kalmayacakmış.mış.mış...
ilk bir iki hafta gercekten iştahımı kapattı...sonrasında hiç bir değişiklik olmadı...(cunku her sey tamamen psikolojık)ben her şeye rağmen 28 gunu yine de tamamladım...ama sonuç koca bir 0,hüsran oldu...
ilaç alacagım diyorsanız tek çare LIDA gibi, THINZ(tr de bulunmaz) gibi kimyasal bir ilaç kullanmaktır ki o da uzun vadede butun karaciğer ve böbreklerinizin içine ediyor..onu da bilin...(onları da kullandım)şu an hipo troidim var,muhtemelen bu ilaçlar yüzünden.....
şimdi artık bir diyetısyene gidiyorum duzenli..ayda 1 ...(kızılay ya da dıyabet vakfının dr ları cok da pahalı degıl...) 30-40 tl gibi...
guzel,benim yaşam tarzıma uygun bir diyet yazdı...kafamda bitirdim yeme olayını(anladım başka türlü
olamayacak,ilaçla milaçla)2 ayda ancak 3 kg verdim..biraz yava,ama olsun..o da bir şeydir...sigarayı bıraktıktan sonra 10 kg almıştım..yavaş yavaş vereceğim..kafayı yemekle bozmamayı öğrendim..
özet olarak,anlayacagınız 78 tl niz cebinizde dursun diyorum arkadaslar..sevgiler....
yasmincim illa da ben kaşınıyorum,ilaç kullanıcam,amerikayı bir daha keşfedicem dersen,tabi ki sen bilirsin..ama unutma bu olay beyninde yerleşmezse,mutlulugu yiyecekte degıl baska seylerde aramadıgın sürece istersen 1000 kutu ilaç kullan...verdiklerini aynen geri alacaksın,bunu bil canım..
sevgiyle kal....