• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflatan-göbek eriten ve güzelleştiren hint kadınlarının sırrı:uygula:

papatya1974

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
19
0
36
İstanbul
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim.

guldencimen.com kaydirigubbakcemile2

Sui-zan etmek istemiyorum da ..
siz Gülden Çimen hanfendının reklamınımı yapıyorsunuz yoksa ben mı oyle goruyorum ıkı gunde ust uste ıkı benzer konu ve tek isim :)) küre gelince hiç duyulmamış bişey ne zaman ispatlanmış ve neden bu zamana kadar duyamamısız ? ama yınede tşk edelim size bizi bilgilendirdiniz

Merhaba Esma Hanım...Keşke Gülden Hanımefendinin kitabını okumuş olsaydınız mucizeleri gördükten sonra reklemını siz yapardınız?Ben sadece kendimde ve yakınlarımda bizzat deneyip şahit olduğum her güzel şeyi paylaşmak adına yazıyorum.Şimdiye kadar böyle birşey duymadık çünkü hintli kadınları yıllardır gizledikleri formda kalma ve güzellik sırlarından bir tanesi...

Back
X