Selam arkadaşlar yaşım 30 ve bağırsaklarımda tenya vardı yaklasık 6 ay boyunca ve hem dıyet yapıyordum hem de tenya için ilaç kullanmıyordum ,ben zayıfladıgımı sandıkça hem yanlış dıyet hem bagırsak kurtları benı oldugumdan 10 yas yaslı gösterdıgını cok sonra anladım ,30 yasında olmama ragmen cocuksu bır yuzum vardır ,dolgun ve beyaz ,ama lekelı ve çökuk yaslı bir suratım oldu,çok üzüldüm kelımlerın yetmeyeceği kadar çok ,forumda bırı ölmek istıyorum yazmıs gerçekten abartmamıs bende böyle yasamaktansa ölmek ıstıyorum dedım :) tabı öldurmedım kendımı ..(o kadar da değil)
herkes cildinin sırrını ,gençliğinin sırrını merak edıpte bırkaç ayda 10 yas ıhtıyarlayıp noolmus sana böyle demesı ınsanın zoruna gıdıyor,deyım yerındeyse attan inip esege bınmek gıbı ..
Neyse bagırsaklarımdakı solucanı ılacla dusurdum 6 ay sonra ,ama gecmedı yemek yedım kılo aldım ,yıne de yuzum cökük ve zayıftı,eskı dolgunlugu kılo almama ragmen gelmıyordu ,dedım kı sanırım bundan sonraki hayatım böyle yaşlı görunerek gececek ,tabi yılmadım ,ve asıl sorunun karacıgerı yıpratmış olcamı anlamamla buldum ,3 hafta olmadı gittim ısırgan tohumu devedıkenı tohumu ve keten tokumu aldım ,her yemekte bunları 1 kasık yedım ve hala yıyorum ,ısırgan ve devedıkenı tohumları karacıgere bırebır ve karacıger ıyıleştıkçe cıldınız rengınız ve dolgunluk artıyor:)
sonra yüzümü sabunlamayı haftada bıre ındırdım ve yuzume peelımg yaptım ,haftada 2 kere yogurt maskesı ,ve bolca domates özellıkle 3 kase yogurt tuketıyorum ,ve ınanamıcaksınız cıldım su anda bebek gıbı derının altına et geldı ve cok guzel renk oldu lekelerım kayboldu sanırım dolgunlastıkça lekeler gıdıyor ,arkadaslar tavsıyemı yapın sırf bunları yazmak için üye oldum ,çunku bu siteden yararlanmıstım ,o kötü dönemlerımde ,umarım hepınız eskı guzellıgınıze kavusursunuz..
Yüzüme domates saşçası maskesı de yaptım
ayrıca dıstıle yöntemıyle elde edılmıs engınar suyu hergun içtım
hergun bol yogurt
keten tohumu
ısırgan tohumu
devedıkenı tohumu yedım
bır de hergun yuz cımnastıgı yapıyorum
göz kenarlarımdaki kırışıklarımda geçmeye basladı bırde yuzume hergun yatarken göz cevreme kayısı cekırdegı yagı ve
üzüm çekırdegı surup yatıyorum yuz fırçam olmadıgından kullanmadıgım yumusak dıs fırçamla hergun yavasca yagla bırlıkte fırçalıyorum
bukadar
:)