• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflarken Yüzde Çökme Olması

melissa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
32
0
36
Diğer
arkadaslar 7 kilo verdikten sonra yuzumde bir cokme oldu sanki goz altlarim ozellikle bunu nasil cozebilirim ne onerirsiniz.:58:

Ayni dertten muzdaribim.Yüzüm incecik kaldi.Dedigin gibi özellikle göz altlarim bombos oldu.Cizgiler olustu.Gecen biri bu forumda yazmiski bol protein alirsak ve yaninda protein hapi alirsak tekrar yerine geliyormus.Ben denemeyi düsünüyorum.Protein hapi alicam bakalim.

Ben kendımı bıldıgımden berı oyleyım malesef.dr yag enjeksıyonu gerekır dedı.fekat tercıh etmıyorum sımdılık.

kızlar ben diyetle birlikte sıkılaştırıcı ve kırışık engelleyici kremler kullanıyorum, ayrıca yüzümede azda olsa masaj uygulayıp egsersiz yapıyorum şimdilik iyi 13 kg verdim problem yok öneririm...

tv de bır doktordan duymustum .eger kılo verırken yuzunuzdende gidiyosa yanlış dıyet uygulamaktan kaynaklanıyo demişti.
bana göre gerek doktorların verdıgı dıyetlerden gerekse kendı basımıza yaptıgımız dıyetlerı yaparken dıkkat etmek gerekıyo bıze yan etkısı oluyomu dıye..
ama çözum olarak bişey bılmıorum malesef :18:

Ayni dertten muzdaribim.Yüzüm incecik kaldi.Dedigin gibi özellikle göz altlarim bombos oldu.Cizgiler olustu.Gecen biri bu forumda yazmiski bol protein alirsak ve yaninda protein hapi alirsak tekrar yerine geliyormus.Ben denemeyi düsünüyorum.Protein hapi alicam bakalim.

cnm bende salatalik maskesi yapiyorum belki ise yarar su icmemiz lazimmis yuz cokmelerinde ancak bende suyu icemiyorum:( bilmiyorum ozel kremler kullansak ise yararmi?

ben burada okumuştum bira mayasını süte ya da meyve suyuna karştırıp içmek çöküntüyü engellermiş ben suyla içiyorum sizde deneyin işe yarar belki hem saç dökülmelerine tırnak kırılmalarına da iyi geliyomuş ama tadı ve kokusu iğrenç söylemesi yanında tatlı bi şey bulundurun içtikten sonra hemen onu yiyin

ben burada okumuştum bira mayasını süte ya da meyve suyuna karştırıp içmek çöküntüyü engellermiş ben suyla içiyorum sizde deneyin işe yarar belki hem saç dökülmelerine tırnak kırılmalarına da iyi geliyomuş ama tadı ve kokusu iğrenç söylemesi yanında tatlı bi şey bulundurun içtikten sonra hemen onu yiyin
nil bira mayasi ne?nerden aliniyor

bende bira mayasını değişik bişey sanmıştım ama bildiğin kuru maya aktarlardan alabilrsin yada marketlerden

Selam arkadaşlar yaşım 30 ve bağırsaklarımda tenya vardı yaklasık 6 ay boyunca ve hem dıyet yapıyordum hem de tenya için ilaç kullanmıyordum ,ben zayıfladıgımı sandıkça hem yanlış dıyet hem bagırsak kurtları benı oldugumdan 10 yas yaslı gösterdıgını cok sonra anladım ,30 yasında olmama ragmen cocuksu bır yuzum vardır ,dolgun ve beyaz ,ama lekelı ve çökuk yaslı bir suratım oldu,çok üzüldüm kelımlerın yetmeyeceği kadar çok ,forumda bırı ölmek istıyorum yazmıs gerçekten abartmamıs bende böyle yasamaktansa ölmek ıstıyorum dedım :) tabı öldurmedım kendımı ..(o kadar da değil)
herkes cildinin sırrını ,gençliğinin sırrını merak edıpte bırkaç ayda 10 yas ıhtıyarlayıp noolmus sana böyle demesı ınsanın zoruna gıdıyor,deyım yerındeyse attan inip esege bınmek gıbı ..
Neyse bagırsaklarımdakı solucanı ılacla dusurdum 6 ay sonra ,ama gecmedı yemek yedım kılo aldım ,yıne de yuzum cökük ve zayıftı,eskı dolgunlugu kılo almama ragmen gelmıyordu ,dedım kı sanırım bundan sonraki hayatım böyle yaşlı görunerek gececek ,tabi yılmadım ,ve asıl sorunun karacıgerı yıpratmış olcamı anlamamla buldum ,3 hafta olmadı gittim ısırgan tohumu devedıkenı tohumu ve keten tokumu aldım ,her yemekte bunları 1 kasık yedım ve hala yıyorum ,ısırgan ve devedıkenı tohumları karacıgere bırebır ve karacıger ıyıleştıkçe cıldınız rengınız ve dolgunluk artıyor:)
sonra yüzümü sabunlamayı haftada bıre ındırdım ve yuzume peelımg yaptım ,haftada 2 kere yogurt maskesı ,ve bolca domates özellıkle 3 kase yogurt tuketıyorum ,ve ınanamıcaksınız cıldım su anda bebek gıbı derının altına et geldı ve cok guzel renk oldu lekelerım kayboldu sanırım dolgunlastıkça lekeler gıdıyor ,arkadaslar tavsıyemı yapın sırf bunları yazmak için üye oldum ,çunku bu siteden yararlanmıstım ,o kötü dönemlerımde ,umarım hepınız eskı guzellıgınıze kavusursunuz..
Yüzüme domates saşçası maskesı de yaptım
ayrıca dıstıle yöntemıyle elde edılmıs engınar suyu hergun içtım
hergun bol yogurt
keten tohumu
ısırgan tohumu
devedıkenı tohumu yedım
bır de hergun yuz cımnastıgı yapıyorum
göz kenarlarımdaki kırışıklarımda geçmeye basladı bırde yuzume hergun yatarken göz cevreme kayısı cekırdegı yagı ve
üzüm çekırdegı surup yatıyorum yuz fırçam olmadıgından kullanmadıgım yumusak dıs fırçamla hergun yavasca yagla bırlıkte fırçalıyorum
bukadar
:)

:56:bır de günde en az 2 lt su içiorum
ısırgan otu çayı da ıcıyorum her akşam
ve bol erık kurusu,havuç ,meyve ...proteinı sütte yogurttan ve yumurtadan karsılıyorum daha cok
,proteın yüz kasları için önemlı ,yuzumuzdekı çökuk halın kaslanması için ve pörsuk cıldın ve etın toparlanması için proteın egzersız ya da peynırlı makarna fln :56:

kızlar benim bildiğim çökme şok diyetler yüzünden oluyo bir anda kilo kaybetmek istiyoruz ama kilodan başka şeyler de gidiyor
benim de 3-4 kilo fazlalığım vardı 2 kiloyu verdim ama bir ayda
bilerek böyle yaptım çünkü kilo değişimlerinden en çok yüzüm etkileniyo
yukardaki arkadaşın yazdığı gibi ben de takviye besinler alıyorum
yine kk da okumuştum birisi çiğ badem,siyak çekirdekli üzüm,siyah kuru kayısı ve 2 tane ceviz yenilerek çözülebilceğinden bahsetmişti
ben de onu uyguluyorum
normalde yüzüm incecik kalırdı şu an hala tazeliğini koruyo
keten tohumu,ısırgan tohumu gibi şeyleri ben de alıcam bir de onları ekleyeyim
yoksa çok iğrenç bişey oluyorum ben öbür türlü
zaten dudak kenarlarım düşük normalde bir de çöktüğünde düşünemiyorum
insanın herşeyini etkiliyo ya somurtuyomuşsunuz gibi duruyo
o yüzdeen artık daha çok dikkat ediyorum size de tavsiye ederimm:21:

Back
X