- 26 Nisan 2015
- 18
- 5
- 29
Hoş buldum canım çok tesekkur ediyorum. Ben de senin gibiyim canım misafir geldiginde diyet miyet kalmıyor.ama ertesi gun daha az yiyerek ve spor yaparak telafi etmeye calisiyorum. 2 gun sonra spor salonuna baslayacagım. Spor ile destek vermeyi dusunuyorum daha fit bir vücudum olması icin. Ben de yemegimi azaltıp ekmekten kısacagım cenım. Gelişmeleri buraya yazarım. sıcak kanlılığın ve cevabın için ayrıyetten tesekkur ederim canım: ))Öncelıikle aramıza hosgeldın canım,verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler.Ben kendi adıma dedıgın gibi yapmaya çalışıyorum yedıklerıme dıkkat ederekYağı tuzu oldukça azalttım ekmek kahvaltı harici yememeye çalışıyorum ama ıkı gündür mısafırım vardı gelsin pizzalar gıtsın tatlılar derken biraz kaçamak yaptım ve cok pişmanın Bı kac gündür duraklama dönrmındeyım 66.5 ile. 67 arası gidip geliyorum
Slm canımnerelerdesınız merak ettim valla.yanlız almış başını gitmişsin yavrum ya ben dedım ama regl bitince birden bi Düşüş oluyo senin adına sevindim ,bende 64 leri görebilecekmiyim acaba yaaa 66.5 altına inemedim bi türlü
aslında bi dılım pizzacık yedim ama o kadar kararlı ve hırslıyım kı minicik kavramakta bile kendimi kötü hıssedıyorum sanki büyük bi suç işlemiş gibi.Hoş buldum canım çok tesekkur ediyorum. Ben de senin gibiyim canım misafir geldiginde diyet miyet kalmıyor.ama ertesi gun daha az yiyerek ve spor yaparak telafi etmeye calisiyorum. 2 gun sonra spor salonuna baslayacagım. Spor ile destek vermeyi dusunuyorum daha fit bir vücudum olması icin. Ben de yemegimi azaltıp ekmekten kısacagım cenım. Gelişmeleri buraya yazarım. sıcak kanlılığın ve cevabın için ayrıyetten tesekkur ederim canım: ))
Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaaYa inanılmaz bir koşturmacanın içindeyim. Tüm gün dışarda ve ayaktayım, zayıflamamda bunun da payı var kesin.
Aynen ya regl bitti beden kendine geldi :)))
Dudicimmm sabırsızlıkla sizi bekliyorum hadi 60 ta bulusalım en gecben hic kacamak yapmıyorum kızlar bu arada. Belki o biraz yavaşlatıyordur. Ama dayan bak 1 haftaya 66nın altında olacaksın. Su içmeye devam di mi
ayy dudieşim rahatsız ameliyat oldu 1 hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz ama gelen gidenden cok giremiyorum.aslında çok da sıkıldım ya bigün bakıyorum 66 yı görmmüşüm bi bakmışım ertesi gün 67 olmuşum normalde bu hafta 64 ü görmem gerekiyordu ama sabah 67 ydim cok sıkıldım coookkaslında bi dılım pizzacık yedim ama o kadar kararlı ve hırslıyım kı minicik kavramakta bile kendimi kötü hıssedıyorum sanki büyük bi suç işlemiş gibi.Mümkün olduguncada spor yapmaya çalışıyorum yürüyüş, tabiki bide mekık olmadı ip atlıyorum ıkı canavardan vakit bulabildiğim kadar
Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaaçok çabalıyorum ama bazı günler olmuyo maalesef kızma nooolur bu sabah 66.4 çıktım ınsallah yarın 67 olmaz bu arada belimi ölçmüştüm başlarken bugün bi bakayım dedim 4 cm incelmişim yavaşta olsa gidiyo kılolar ya bunada şükür yılmadan devam ediciiz kızlar.Bu arada lamekancıgım nerelerdesın bizi yüzüstü bırakıp gitmedin inşallah
Ayyy canım öncelıkle cok gecmiş olsun inşallah şimdi iyidir eşin.Bende sen gibiyim 64 olmak Lazım ama 66.5-67 arası mekik dokuyorumayy dudieşim rahatsız ameliyat oldu 1 hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz ama gelen gidenden cok giremiyorum.aslında çok da sıkıldım ya bigün bakıyorum 66 yı görmmüşüm bi bakmışım ertesi gün 67 olmuşum normalde bu hafta 64 ü görmem gerekiyordu ama sabah 67 ydim cok sıkıldım coookk
aslında bi dılım pizzacık yedim ama o kadar kararlı ve hırslıyım kı minicik kavramakta bile kendimi kötü hıssedıyorum sanki büyük bi suç işlemiş gibi.Mümkün olduguncada spor yapmaya çalışıyorum yürüyüş, tabiki bide mekık olmadı ip atlıyorum ıkı canavardan vakit bulabildiğim kadar
Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaaçok çabalıyorum ama bazı günler olmuyo maalesef kızma nooolur bu sabah 66.4 çıktım ınsallah yarın 67 olmaz bu arada belimi ölçmüştüm başlarken bugün bi bakayım dedim 4 cm incelmişim yavaşta olsa gidiyo kılolar ya bunada şükür yılmadan devam ediciiz kızlar.Bu arada lamekancıgım nerelerdesın bizi yüzüstü bırakıp gitmedin inşallah [/QUOT cnm sana kolay gelsin çocuk olunca iş zorlaşıyor tabii. İnsallah jerkes istedigi kiloya kavusabilir. ☺☺
Kız biz daha 66-67 leri Konuşuyoruz sen kilo fazlanız yoksa dıyosunLamekan cok cok gecmis olsun.
Kızlar kilo fazlanız cok değilse cok da stres yapmayın.
Benim hedefim 53 oldugu için kastırıyorum :))) bir dilim bile kaçamak yapmıyorum. Ve gercekten gidiyor kilolar kızlar bu sabah 63.8 kg cıktım cok mutluyummm
23 mayıs sevgılımın dogumgunu o gune kadar hedefim 62
Eylül basında da 53 olmayı hayal ediyorum aminnnn :))
Öncelıkle Aramıza Hoşgeldin canımBenzer durumlardayiz dudi. 2 yavrum var benimdee evlenirken 57 hatta 55 dim. Ama stresten verilmisti o kilolar fazla zayiftim. Neyseeem ufagm 13.5 aylik 75falandm lohusalik cikisi. Gecen yaz sıktım disimi 68 oldum. Bu kış 69-70lerde gezndm. 1Aydan fazladir dikkat ediyorum 66ya indim bugun 65.7 hedefim 63. Baska bi sayfayada yaziyorum burayada gelmek isterim destek oluruz birbirimize
Hamilelikte alınanlar veriliyor bence ben ikisindede 85ile doguma gittim :))) asil kalanlar bence dogum sonrasi sut olsun diye alinanlar. Hem biz verecez inşallah.. bu yola baskoydui. İlkin kac yaşında emziriyormusunÖncelıkle Aramıza Hoşgeldin canımbi zamanlar bende 56 kıloydum ahh ahh gençlik ılk Oğluma dogum yaptıktan sonra hemencecik 60 a düştüm ama o kılo yapıştı bana bırakmadı bi türlü ara ara Şeytanın bacağını kırıp 57 ye kadar düşsemde 60 a geri döndün hep.Sonra bi düşük yaşadım maalesef ve çok beklemeden tekrar hamile kaldım yani kilo üstüne kilo oldu.hamileligim pek iyi geçmedi Demir ilaçları balık yağları derken son haftalar bayaa bir kılo aldım tabii .şuan oğlum 7 aylık nerdeyse hamilelik kıloları ne kadar çabuk gitse o kadar iyi bence.ilk hedefim oncelıkle 60 olabılmek yıne ondan sonrası bir iki kılo daha verebilirsem süper olur tabi ay bir solukta hayat hıkayemi anlattım ayol
Ilk oğlumda 5 Yaşında canım 3-5 fazladan bişey olmaz dıye umursamadım Ilk doğumdan sonra arada düşük yapıncada 65 e yükselmiştim tabii öyle tekrar hamile kalıp son haftalarda üç kutu balık Yağı bitirince bu hale geldımHamilelikte alınanlar veriliyor bence ben ikisindede 85ile doguma gittim :))) asil kalanlar bence dogum sonrasi sut olsun diye alinanlar. Hem biz verecez inşallah.. bu yola baskoydui. İlkin kac yaşında emziriyormusun
Evet canım en önemlisi onların sağlığı 30. Haftadan sonra benım rahime giden damarlarda. Direnç tespıt edildi ve bebegımın gelişiminde problem oldu o Yüzden bit Sürü vıtamınler balık yağları kullandım ,10 gr bile alsa kârdır deyip tıka basa hep YedimCok cok iyi gidiyosun maşallah daha 7aylik hem super super.. herşeyin başı sağlık sağlıkla aldikya bebelerimizi kucağımıza gerisi kolay.
benim buyukte 5yaşında
Neler yapıyorsun ben sağlıklı şekilde vermeye çalışıyorum sebze salata ağırlıklı
boy kac
Bende Boğazızını sıkar azcıkta spor yapılırsa verılır mantıgındayımda işte o kararı Alıp uygulayabilmek mesele.şimdiye kadar bi çok insan gibi evet pazartesıden itibaren başlıyorum dedikten sonra bir turlu salıya çıkamadım çünkü beynım diyet psıkolojısıne girdikçe daha çok acıkıyorum ve normalde yemeyeceğim şeyleride yemek istiyorumZor günler geçirmişsin. Şükürki sonuç güzel şimdi iyi sağlıklı.. Rabbim korusun evlatlarımızı. Onlarin burnu kanasa hayat duruyor.
Az buçuk ayni seyler yapiyoruz kilo vermede ben pilav makarnada yiyorum ama az olcude. Aynen esmer ekmek kahvaltıda. Gezmelere gittikce kek kurabiyede tükettim benyasak olursa kolay cayarım. Bol kacamakli veriyorum. Yavas olsun ama olsun dusuncendeyim. Benimde boy 165.
Baslarda cabuk verdm 10gundur 66ya kok salmistm bu ara daha bi sıktım bakalım sabah kac cikacak
Günaydın canımBende beynimde hergun diyete basladim ama yedikce yedim. Bu kez farkli inşallah.
dun ben 65geldm cook sasirdim ama bugun daha cok cikti bekledigim gibi. Haftasonlari ben hic uyamiyorum esnek gunlerim olarak sayiyorum. haftaici toparliyorum.
Pazartesi gene yazarim buraya kilomu. Bitbirimizi destekleyerek verelim su kilocuklari