Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

Öncelıikle aramıza hosgeldın canım,verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler.Ben kendi adıma dedıgın gibi yapmaya çalışıyorum yedıklerıme dıkkat ederek :kk77:Yağı tuzu oldukça azalttım ekmek kahvaltı harici yememeye çalışıyorum ama ıkı gündür mısafırım vardı gelsin pizzalar gıtsın tatlılar derken biraz kaçamak yaptım:KK22:ve cok pişmanın Bı kac gündür duraklama dönrmındeyım 66.5 ile. 67 arası gidip geliyorum
Hoş buldum canım çok tesekkur ediyorum. Ben de senin gibiyim canım misafir geldiginde diyet miyet kalmıyor.ama ertesi gun daha az yiyerek ve spor yaparak telafi etmeye calisiyorum. 2 gun sonra spor salonuna baslayacagım. Spor ile destek vermeyi dusunuyorum daha fit bir vücudum olması icin. Ben de yemegimi azaltıp ekmekten kısacagım cenım. Gelişmeleri buraya yazarım. sıcak kanlılığın ve cevabın için ayrıyetten tesekkur ederim canım: ))

Slm canım :KK54:nerelerdesınız merak ettim valla.yanlız almış başını gitmişsin yavrum ya ben dedım ama regl bitince birden bi Düşüş oluyo:21:senin adına sevindim ,bende 64 leri görebilecekmiyim acaba yaaa 66.5 altına inemedim bi türlü:mad:

Ya inanılmaz bir koşturmacanın içindeyim. Tüm gün dışarda ve ayaktayım, zayıflamamda bunun da payı var kesin.
Aynen ya regl bitti beden kendine geldi :)))
Dudicimmm sabırsızlıkla sizi bekliyorum hadi 60 ta bulusalım en gec :KK66: ben hic kacamak yapmıyorum kızlar bu arada. Belki o biraz yavaşlatıyordur. Ama dayan bak 1 haftaya 66nın altında olacaksın. Su içmeye devam di mi :KK66:

Hoş buldum canım çok tesekkur ediyorum. Ben de senin gibiyim canım misafir geldiginde diyet miyet kalmıyor.ama ertesi gun daha az yiyerek ve spor yaparak telafi etmeye calisiyorum. 2 gun sonra spor salonuna baslayacagım. Spor ile destek vermeyi dusunuyorum daha fit bir vücudum olması icin. Ben de yemegimi azaltıp ekmekten kısacagım cenım. Gelişmeleri buraya yazarım. sıcak kanlılığın ve cevabın için ayrıyetten tesekkur ederim canım: ))
aslında bi dılım pizzacık yedim ama o kadar kararlı ve hırslıyım kı minicik kavramakta bile kendimi kötü hıssedıyorum sanki büyük bi suç işlemiş gibi. :KK17:Mümkün olduguncada spor yapmaya çalışıyorum yürüyüş, tabiki bide mekık olmadı ip atlıyorum ıkı canavardan vakit bulabildiğim kadar :KK69:
Ya inanılmaz bir koşturmacanın içindeyim. Tüm gün dışarda ve ayaktayım, zayıflamamda bunun da payı var kesin.
Aynen ya regl bitti beden kendine geldi :)))
Dudicimmm sabırsızlıkla sizi bekliyorum hadi 60 ta bulusalım en gec :KK66: ben hic kacamak yapmıyorum kızlar bu arada. Belki o biraz yavaşlatıyordur. Ama dayan bak 1 haftaya 66nın altında olacaksın. Su içmeye devam di mi :KK66:
Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaa:KK30:çok çabalıyorum ama bazı günler olmuyo maalesef :KK23:kızma nooolur:KK36:bu sabah 66.4 çıktım ınsallah yarın 67 olmaz:confused:bu arada belimi ölçmüştüm başlarken bugün bi bakayım dedim 4 cm incelmişim:KK73::KK73::KK6:yavaşta olsa gidiyo kılolar ya bunada şükür yılmadan devam ediciiz kızlar.Bu arada lamekancıgım nerelerdesın bizi yüzüstü bırakıp gitmedin inşallah:KK14:

Kızlar bide şu proteın tozları var ya ılk üç gün öğün yerıne ondan içip sonra öğünler arttırılır devam ediyo detoks gibi bişey acaba denesemmi:KK64:belki kılo vermem biraz hızlanır:cool:

aslında bi dılım pizzacık yedim ama o kadar kararlı ve hırslıyım kı minicik kavramakta bile kendimi kötü hıssedıyorum sanki büyük bi suç işlemiş gibi. :KK17:Mümkün olduguncada spor yapmaya çalışıyorum yürüyüş, tabiki bide mekık olmadı ip atlıyorum ıkı canavardan vakit bulabildiğim kadar :KK69:

Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaa:KK30:çok çabalıyorum ama bazı günler olmuyo maalesef :KK23:kızma nooolur:KK36:bu sabah 66.4 çıktım ınsallah yarın 67 olmaz:confused:bu arada belimi ölçmüştüm başlarken bugün bi bakayım dedim 4 cm incelmişim:KK73::KK73::KK6:yavaşta olsa gidiyo kılolar ya bunada şükür yılmadan devam ediciiz kızlar.Bu arada lamekancıgım nerelerdesın bizi yüzüstü bırakıp gitmedin inşallah:KK14:
ayy dudieşim rahatsız ameliyat oldu 1 hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz ama gelen gidenden cok giremiyorum.aslında çok da sıkıldım ya bigün bakıyorum 66 yı görmmüşüm bi bakmışım ertesi gün 67 olmuşum normalde bu hafta 64 ü görmem gerekiyordu ama sabah 67 ydim cok sıkıldım coookk

ayy dudieşim rahatsız ameliyat oldu 1 hafta hastanedeydik şimdi evdeyiz ama gelen gidenden cok giremiyorum.aslında çok da sıkıldım ya bigün bakıyorum 66 yı görmmüşüm bi bakmışım ertesi gün 67 olmuşum normalde bu hafta 64 ü görmem gerekiyordu ama sabah 67 ydim cok sıkıldım coookk
Ayyy canım öncelıkle cok gecmiş olsun inşallah şimdi iyidir eşin.Bende sen gibiyim 64 olmak Lazım ama 66.5-67 arası mekik dokuyorum:KK34:hatta eşim söz verdi dıyetteyken yapamıyoruz diye 65 e ınince Yemeğe çıkıcazda o günleri görebilecekmiyim:KK33:

Şu su konusuna hiç girmeyelim bebişim yaaa:KK30:çok çabalıyorum ama bazı günler olmuyo maalesef :KK23:kızma nooolur:KK36:bu sabah 66.4 çıktım ınsallah yarın 67 olmaz:confused:bu arada belimi ölçmüştüm başlarken bugün bi bakayım dedim 4 cm incelmişim:KK73::KK73::KK6:yavaşta olsa gidiyo kılolar ya bunada şükür yılmadan devam ediciiz kızlar.Bu arada lamekancıgım nerelerdesın bizi yüzüstü bırakıp gitmedin inşallah:KK14:[/QUOT cnm sana kolay gelsin çocuk olunca iş zorlaşıyor tabii. İnsallah jerkes istedigi kiloya kavusabilir. ☺☺

Sağol camım valla kılo vermek başlı başına zor zaten bide iki çuçukla çok daha zor :KK53:ama olsun 3 degıl 5 ayda verırım ama veririm :KK39:

Lamekan cok cok gecmis olsun.

Kızlar kilo fazlanız cok değilse cok da stres yapmayın.

Benim hedefim 53 oldugu için kastırıyorum :))) bir dilim bile kaçamak yapmıyorum. Ve gercekten gidiyor kilolar kızlar bu sabah 63.8 kg cıktım cok mutluyummm

23 mayıs sevgılımın dogumgunu o gune kadar hedefim 62
Eylül basında da 53 olmayı hayal ediyorum aminnnn :))

Lamekan cok cok gecmis olsun.

Kızlar kilo fazlanız cok değilse cok da stres yapmayın.

Benim hedefim 53 oldugu için kastırıyorum :))) bir dilim bile kaçamak yapmıyorum. Ve gercekten gidiyor kilolar kızlar bu sabah 63.8 kg cıktım cok mutluyummm

23 mayıs sevgılımın dogumgunu o gune kadar hedefim 62
Eylül basında da 53 olmayı hayal ediyorum aminnnn :))
Kız biz daha 66-67 leri Konuşuyoruz sen kilo fazlanız yoksa dıyosun :confused:olmazmı 10 kılo fazlam var benım :KK61:eşim geçen düğün fotomuzu gösterip bu hale dönmezsen seni boşarım dedi:KK42::KK67:yalvarmalarım sonucu Bı kac kılo fazlayı kabul ettırdim çok şükür:KK30:

Benzer durumlardayiz dudi. 2 yavrum var benimdee evlenirken 57 hatta 55 dim. Ama stresten verilmisti o kilolar fazla zayiftim. Neyseeem ufagm 13.5 aylik 75falandm lohusalik cikisi. Gecen yaz sıktım disimi 68 oldum. Bu kış 69-70lerde gezndm. 1Aydan fazladir dikkat ediyorum 66ya indim bugun 65.7 hedefim 63. Baska bi sayfayada yaziyorum burayada gelmek isterim destek oluruz birbirimize

Benzer durumlardayiz dudi. 2 yavrum var benimdee evlenirken 57 hatta 55 dim. Ama stresten verilmisti o kilolar fazla zayiftim. Neyseeem ufagm 13.5 aylik 75falandm lohusalik cikisi. Gecen yaz sıktım disimi 68 oldum. Bu kış 69-70lerde gezndm. 1Aydan fazladir dikkat ediyorum 66ya indim bugun 65.7 hedefim 63. Baska bi sayfayada yaziyorum burayada gelmek isterim destek oluruz birbirimize
Öncelıkle Aramıza Hoşgeldin canım :KK54:bi zamanlar bende 56 kıloydum ahh ahh gençlik:KK45:ılk Oğluma dogum yaptıktan sonra hemencecik 60 a düştüm ama o kılo yapıştı bana bırakmadı bi türlü :63:ara ara Şeytanın bacağını kırıp 57 ye kadar düşsemde 60 a geri döndün hep.Sonra bi düşük yaşadım maalesef ve çok beklemeden tekrar hamile kaldım yani kilo üstüne kilo oldu.hamileligim pek iyi geçmedi Demir ilaçları balık yağları derken son haftalar bayaa bir kılo aldım tabii .şuan oğlum 7 aylık nerdeyse hamilelik kıloları ne kadar çabuk gitse o kadar iyi bence.ilk hedefim oncelıkle 60 olabılmek yıne ondan sonrası bir iki kılo daha verebilirsem süper olur tabi :21:ay bir solukta hayat hıkayemi anlattım ayol :oops:

Öncelıkle Aramıza Hoşgeldin canım :KK54:bi zamanlar bende 56 kıloydum ahh ahh gençlik:KK45:ılk Oğluma dogum yaptıktan sonra hemencecik 60 a düştüm ama o kılo yapıştı bana bırakmadı bi türlü :63:ara ara Şeytanın bacağını kırıp 57 ye kadar düşsemde 60 a geri döndün hep.Sonra bi düşük yaşadım maalesef ve çok beklemeden tekrar hamile kaldım yani kilo üstüne kilo oldu.hamileligim pek iyi geçmedi Demir ilaçları balık yağları derken son haftalar bayaa bir kılo aldım tabii .şuan oğlum 7 aylık nerdeyse hamilelik kıloları ne kadar çabuk gitse o kadar iyi bence.ilk hedefim oncelıkle 60 olabılmek yıne ondan sonrası bir iki kılo daha verebilirsem süper olur tabi :21:ay bir solukta hayat hıkayemi anlattım ayol :oops:
Hamilelikte alınanlar veriliyor bence ben ikisindede 85ile doguma gittim :))) asil kalanlar bence dogum sonrasi sut olsun diye alinanlar. Hem biz verecez inşallah.. bu yola baskoydui. İlkin kac yaşında emziriyormusun

Hamilelikte alınanlar veriliyor bence ben ikisindede 85ile doguma gittim :))) asil kalanlar bence dogum sonrasi sut olsun diye alinanlar. Hem biz verecez inşallah.. bu yola baskoydui. İlkin kac yaşında emziriyormusun
Ilk oğlumda 5 Yaşında canım 3-5 fazladan bişey olmaz dıye umursamadım Ilk doğumdan sonra arada düşük yapıncada 65 e yükselmiştim tabii öyle tekrar hamile kalıp son haftalarda üç kutu balık Yağı bitirince bu hale geldım :KK12:Ikıncı doğumda sezeryan olmak zorunda kaldı bide .gerçi yeni dogum yapmiş olmama rağmen fena sayılmam :pama ben eski fotoğraflarıma bakıp iç gecırmek istemiyorum hala aynıyım diyebilmek isterim. biraz sabır gerekli belkı ama bu kıloları verıcem.bugün sonu 9 da olsa 65 li rakamıda gördüm:KK73::KK73::KK73:

Cok cok iyi gidiyosun maşallah daha 7aylik hem super super.. herşeyin başı sağlık sağlıkla aldikya bebelerimizi kucağımıza gerisi kolay.
benim buyukte 5yaşında
Neler yapıyorsun ben sağlıklı şekilde vermeye çalışıyorum sebze salata ağırlıklı
boy kac

Cok cok iyi gidiyosun maşallah daha 7aylik hem super super.. herşeyin başı sağlık sağlıkla aldikya bebelerimizi kucağımıza gerisi kolay.
benim buyukte 5yaşında
Neler yapıyorsun ben sağlıklı şekilde vermeye çalışıyorum sebze salata ağırlıklı
boy kac
Evet canım en önemlisi onların sağlığı 30. Haftadan sonra benım rahime giden damarlarda. Direnç tespıt edildi ve bebegımın gelişiminde problem oldu o Yüzden bit Sürü vıtamınler balık yağları kullandım ,10 gr bile alsa kârdır deyip tıka basa hep Yedim :kk77:Allah'ıma Şükürler bebeğim şimdi sağlıklı ona baktıkça 10 kılo neki gerekirse 20 bile veririm :nazar:gelelim bana boyum 160 canım öyle çok özel bişeyde Yapmıyorum ekmegı mümkün olduğunca azalttım yesemde kahvaltıda en fazla ıkı dılım koyu ekmek yiyorum ,yemeklere çok az zeytınyag ve az tuz(pek tadı olmasada doymak için yeterlı)genelde sebze yemeklerı yapıyorum,Yada tavuk göğsü ,köfte gıbı proteın yanında bol salata yıyorum.makarna ,pilav ,hamurişi asla yok (hafta sonu yedigım tek dilim pizzayı saymazsak)landscapeçigimin yoğun baskıları sayesınde mümkün olduguncada bol su içmeye çalışıyorum belkı Bı konuda daha istıkrarlı olabılsem daha hızlı zayıflayabılırım.

Zor günler geçirmişsin. Şükürki sonuç güzel şimdi iyi sağlıklı.. Rabbim korusun evlatlarımızı. Onlarin burnu kanasa hayat duruyor.

Az buçuk ayni seyler yapiyoruz kilo vermede ben pilav makarnada yiyorum ama az olcude. Aynen esmer ekmek kahvaltıda. Gezmelere gittikce kek kurabiyede tükettim ben:KK49: yasak olursa kolay cayarım. Bol kacamakli veriyorum. Yavas olsun ama olsun dusuncendeyim. Benimde boy 165.
Baslarda cabuk verdm 10gundur 66ya kok salmistm bu ara daha bi sıktım bakalım sabah kac cikacak

Zor günler geçirmişsin. Şükürki sonuç güzel şimdi iyi sağlıklı.. Rabbim korusun evlatlarımızı. Onlarin burnu kanasa hayat duruyor.

Az buçuk ayni seyler yapiyoruz kilo vermede ben pilav makarnada yiyorum ama az olcude. Aynen esmer ekmek kahvaltıda. Gezmelere gittikce kek kurabiyede tükettim ben:KK49: yasak olursa kolay cayarım. Bol kacamakli veriyorum. Yavas olsun ama olsun dusuncendeyim. Benimde boy 165.
Baslarda cabuk verdm 10gundur 66ya kok salmistm bu ara daha bi sıktım bakalım sabah kac cikacak
Bende Boğazızını sıkar azcıkta spor yapılırsa verılır mantıgındayımda işte o kararı Alıp uygulayabilmek mesele.şimdiye kadar bi çok insan gibi evet pazartesıden itibaren başlıyorum dedikten sonra bir turlu salıya çıkamadım çünkü beynım diyet psıkolojısıne girdikçe daha çok acıkıyorum ve normalde yemeyeceğim şeyleride yemek istiyorum:confused:dedim ki mümkün olduğunca dıkkat ederek diyet değilde sağlıklı beslenmeye geçiş yapayım.ama canım çekse bıle hamur işi veya cok şekerli şeylerden tadımlık olsa bıle mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum çünkü bır Yudum diye Alıp tadı damağında kalınca mutlaka devamı geliyo:KK20:o Yüzden hiç başlamamak en iyisi .ilk defa bu kadar kararlı ve istikrarlıyım tabii yaklaşan Yazında oldukça Payı var bu durumda ,bıkınılerımı giyip Güneşin kavurduğu kumlarda Ceylan gibi sekmek benimde hakkım degılmi:KK73::KK37::KK8:

Bende beynimde hergun diyete basladim ama yedikce yedim. Bu kez farkli inşallah.
dun ben 65geldm cook sasirdim ama bugun daha cok cikti bekledigim gibi. Haftasonlari ben hic uyamiyorum esnek gunlerim olarak sayiyorum. haftaici toparliyorum.
Pazartesi gene yazarim buraya kilomu. Bitbirimizi destekleyerek verelim su kilocuklari :KK36:

Bende beynimde hergun diyete basladim ama yedikce yedim. Bu kez farkli inşallah.
dun ben 65geldm cook sasirdim ama bugun daha cok cikti bekledigim gibi. Haftasonlari ben hic uyamiyorum esnek gunlerim olarak sayiyorum. haftaici toparliyorum.
Pazartesi gene yazarim buraya kilomu. Bitbirimizi destekleyerek verelim su kilocuklari :KK36:
Günaydın canım :KK24:bende bugün 65,5 çıktım :KK73::KK73:bi dahaki hafta sonuna kadar 65 in altına düşerim büyük ıhtimal eşimin yemek sözü var :kk77::KK68:dikkat ediyorum diye bir yere gidip yemek iyemiyoruz.65i hedef koymuştuk.:21:

X