- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel vermeye başladın bak gerisi gelecekTebrikleeeerrr
Bu arada ben kendi tartıma inanamadım kızlar 64.9 a düşmüşüm cokkk mutluyummm
dudi bende öyleyim kuzum bakalım cumaya kac olucam bozma moraliniTebrikler kızlar ,benim dalgalanmalar yine başladı dün 66.5 ken bugün 67.2 çıktımmoralim bozuldu
kız ne olcek 2 kasık makarnadan delüüüDün iki Kaşık makarna yedim ondan mı oldu ki
O kadar dıkkat ediyorum ki anla ,ıkı kasık makarnayla kendimi suçlu hissediyorumkız ne olcek 2 kasık makarnadan delüüü
Al bendende o kadar canım ıkı gün önce 66.5 tum ben 66 ya inmeyi hayal ederken bugün 67 yimama bırakmak yooooookzayıflayacuuuuhgünaydın kızlar
bu sabah 67.8 çıktım dün 66.6 ydım oysa.bu nasıl dalgalanmadır anlamadım ya
Sağol canım zahmet edip bizle bildıklerını paylaşmışsın .ben zaten bu gösterılenleri düzenli yapıyorum ama tabı kılolar öyle geldıgı gibi gitmiyorlar3x15 ters mekik Eki Görüntüle 1505753
Haklısın canım ya böyle hemen gitsin istiyoruz ama nafileSağol canım zahmet edip bizle bildıklerını paylaşmışsın .ben zaten bu gösterılenleri düzenli yapıyorum ama tabı kılolar öyle geldıgı gibi gitmiyorlar
Öncelıikle aramıza hosgeldın canım,verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler.Ben kendi adıma dedıgın gibi yapmaya çalışıyorum yedıklerıme dıkkat ederek Yağı tuzu oldukça azalttım ekmek kahvaltı harici yememeye çalışıyorum ama ıkı gündür mısafırım vardı gelsin pizzalar gıtsın tatlılar derken biraz kaçamak yaptımve cok pişmanın Bı kac gündür duraklama dönrmındeyım 66.5 ile. 67 arası gidip geliyorumZAYIFLAMAK İSTEYENLER....Arkadaşlar ben de yeni katıldım. Hep beraber zayıflamaya ne dersiniz. Aslında kendimizi öldurecek gibi ac bırakarak degil yediklerimizi bilerek zayıflayacagız. Herseyden azar azar tuketecegiz. Gunde minimum 1.5 litre su icelim. Herkes gun icinde ne yaptıgını buraya yazsın. Spor ile ugrasabilenler vakit bulabilenler de yorumlarını eklesinler. Ben bir donem cok zayıfladım. Fakat 3 yılda 10 kilo aldım. eski halimi cok ozledim. Eskiden cok abur cubur tuketiyordum. Zayıfladıgım donem abur cubur yemiyordum. bundan dolayı zayıfladıgımı dusunuyorum. Yemeklerinizi cok buyuk porsiyonlar yapmayın elbette ama sebza yemegi yaptıgınızda az yaglı yapın.ekmeksiz doyana kadar yeyin. Yemek yemeden yarım saat once 2 bardak su icmek cok onemli. Midede tokluk etkisi yaratıyor. Bu nedenle daha az yemek yemiş oluyorsunuz. Ev yapımı yogurt her ogunde bir kase yeyin. Arkadaslar ekmek uemeyin diyenlere kafa yormayın. Ekmek vücudumuzdaki kasların en önemli ihtiyacı. Tabii abartın demiyorum her öğün normal bir dilim ekmek yiyebilirsinz. Ben bunu bir sporcu olarak söylüyorum. Spora ara verdim bazı sebeplerden dolayı. Ye otur yapınca da kilo aldm. Arkadaslar ilk once bu yola baslamadan yapabileceginize inanin. İnanmak basarmanın yarısıdır. Kendinizi heder ederek zayıflamayı bekleyene kadar saglıklı bir sekilde mutlu bir sekilde zayıflamyı tercih edin. bu arada bazı arkadaslar aksam yemegi yerine sadece meyve yemeyi tercih ediyor. Kesinlikle yanlıs bir sey. siz aksam yemegi yerine meyve yiyorsunuz. Meyvenin icerisinde seker var arkadaslar.tabii dogal seker. Ama vucut sekerin fazlasını yag olarak depoluyor maalesef. O mahsum gorunen meyveler de abartıldıgı surece kilo aldırıyor. Arkadaslar herseyden azar azar yeyi. Yemek saatlerinizi 4 saat arayla ayarlayın. bu zaman diliminde vucut biraz acıkacak ve depo edilen yaglardan harcamaya baslayacak. Ev yapımı yogurt mucize bir sey arkadaslar. Ben bunları kafamdan soylemiyorum. Sadece arastırmalarla sizlere yardımcı olmaya calısıyorum.biraz uzadı yazım sanki. Evet arkadaslar bu kadar. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Herkese saglıklı gunler:)
Slm canım nerelerdesınız merak ettim valla.yanlız almış başını gitmişsin yavrum ya ben dedım ama regl bitince birden bi Düşüş oluyosenin adına sevindim ,bende 64 leri görebilecekmiyim acaba yaaa 66.5 altına inemedim bi türlüKızlar fazlaca yogun iş temposundan birkaç gundur yazamadım.
Bu sabah 64.4 cıktım
Yeni gelen arkadaslardan da yazılanları okudum ve şuna kanaat getirdim. Herkesin bünyesi cok cok farklı ve herkes kilo kontrol veya kaybını kendine göre ayarlamalı.
Ben yememeyi tercih edenlerdenim ve yanında da hareket ve bol su.
Bugün 32. Günüm ve ben 5.3kg verdim.
Simdi biliyorum ki bedenim direnecek ve kilo vermem yavaslayacak. Ama yine de hedefime ulasacagım. Vazgecmediğimiz takdirde ulaşacagız
Bu proteın dıyetını bende düşündüm hatta şu proteın tozlarından almayı bile düşündüm ciddi ciddi ama bu diyetisyenlerin bi dediği bi dediğini tutmadığı için bilemedım ne yapsam .biri der kesinlikle et yemeyın, biri der meyvede şeker var yemeyin eee ne yıyecez biz yemedende yaşanmaz kiArkadaşlar sizlere kesinlikle protein diyetini öneririm..Aç kalmadan çok rahatlıkla zayıflayıp mutlu olursunuz...Aklınıza karatay diyeti gelecek ancak çok işe yarıyor.Ben protein diyeti ile 2 ayda 8 kilogram verdim ve her hafta sonunda kendime ödül olarak herşeyi yedim..İşyerimde asansör yerine merdivenleri kullanmaya başladım..
Günlük diyetim şu şekilde...
sabah kahvaltıda 1 yumurta 4-5 dilim peynir ve zeytin (mevsime göre yeşillik)
öğlen yemekte Çorba yada yoğurt ile birlikte et ürünleri (fırsat buldukça balık)
aralarda badem ve ceviz
akşam yemekte bulgur pilavı tabi ki et yada balık bazen bakliyat
tabiki şeker,unlu mamuller,kızartmalar,fazla şeker içeren meyveler,asitli tüm içecekler (maden suyu hariç),Pirinç ve mamülleri,bitkisel yağlar vb... ama en önemlisi doğal gıdalar...
Arkadaşlar özellikle piliç tüketiminize çok dikkat etmenizi öneririm..21 günde büyütülen bir piliç kesimlik hale getiriliyor..
Aynı problem dünyada doğası tamamen bozulmuş işlenmiş mısır ve soya içinde geçerli...
İyi geceler :)