Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

Ben de regl olucam olamadım bir türlü 4 gündür gecikmede, sanırım yeme düzeninden kaynaklı. Bir şok diyet buldum. Eve gecince gondericem size de. 1 günlük bir şey, kilo verme durunca uygulanıyormus.
bende bir hafta önce oldum az yemege rahim bile tepki verirken yaglarim neden bu Kadar rahat gitmeye hic niyetleri yok bilemedim

Kızlar günaydındurumlar nasıl?Landscape çiğim bize bi dıyet yazıcaktınben bugün 67.2 çıktım bu kadar dalgalanma tartım benim aklımla oynuyor sanırım

Kızlar günaydındurumlar nasıl?Landscape çiğim bize bi dıyet yazıcaktınben bugün 67.2 çıktım bu kadar dalgalanma tartım benim aklımla oynuyor sanırım
E supermiş. Benim tartım sabitlendi heralde, 65.8 de kitlendi kaldı. Deliricem. Dün cok gec gittim eve simdi internetten bulup gondereyim hemen

Uyanınca: 1 bardak ılık limonlu su.
Sabah: Detoks sıvısı
(1 salatalık, 1 yeşil elma, maydanoz, limon ve taze zencefil katı meyve sıkacağından geçirilip
çok az su eklenerek hazırlanır).
Ara: 2 ceviz.
Öğle: Detoks çorba (semizotu, kabak, kırmızı biber, yeşil biber, kuru soğan, dereotu, karabiber ve taze zencefil pişirilip blendırdan geçirilerek hazırlanır).
Ara: 1 porsiyon meyve
ile 6 çiğ badem.
Akşam: Arınma çorbası (ıspanak veya semizotu, brokoli, maydanoz veya taze soğan, kuşkonmaz bir tencerede haşlandıktan sonra blendırdan geçirilip püre kıvama getirilir, su eklenerek tüketilir).

Buna benzer bişey bende bulmuştum ama o üç günlük sıvı orucuydu.Ama benim için yapmak çok zor Çorba hiç sevmem kı bu sebze karışımları ayrı bi iğrenç ama 3 lt su içiyorum

Gunaydınnn

65.8 den 1 gram oynamıyor tartı ((((
Günaydın canımbize Yazdığın diyetı uyguladınmı merak ettim.Bide böyle durumlarda vücüdu şaşırtıcakmışsın yani bir süre çok kalorili değil ama biraz daha fazla yıyıp sonra yıne diyet moduna geçicekmişsin bi dene istersen.Bende hu sabah 66.9 çıktımumarım yarın yıne 68 olmam

:) yok yok olmazsın sen artık inişe gectin ben duraklama dönemindeyim.
Dedigin ben de duymustum. Birkac gün öyle yapayım bari.
O diyeti yapamadım cunku her gün dısardayım evde olmak gerek dısardayken ayarlayamıyor insan yiyecek içecegi.
Tam 6 gündür aynı kilodayım. Bu bir kabus :))) regl de olamadım ve sanırım bu ay olamayacagım hiç tepki yok bedende.
Yarın 100 gram oynasa razıyım. Motivasyonu korumam lazım (

Moral bozmak yok regl olamadın diyede olmus olabilir geçici bir süreç sabret hem bizide bekle aldın başını gittin

Günaydin kızlar iki gündür istıkrarlıyım 66.9iniş olmasada bunada şükür almamışımLamekan canım nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı senin merak ettim valla

66.3 ((( deliriceeemmm
Direniyor beden
Yarın da 65.8 in altına inmezsem asayım kendimi :))))) bunlar hep su içmemekten oluyor, 5 gundur dısarda uygulamadayım dogru duzgun su içemiyorum. Haftasonu suya abanırım artık

kızlar günaydın
ablam rahatsızlanmıştı memlekete gittim bugün döndüm ama tabiiki dikkat edemedim kiloma bu sabah 68.5 im kaç hafta geriye gitmiş oldum offf

kızlar günaydın
ablam rahatsızlanmıştı memlekete gittim bugün döndüm ama tabiiki dikkat edemedim kiloma bu sabah 68.5 im kaç hafta geriye gitmiş oldum offf
Geçmiş olsun canım ablan iyidir inşallah ?kalabalıkta Yada misafir olunca insan pek uygulayamıyo diyet .Benimde annem gelmişti o Yüzden geçikti karar Alıp başlamam ama pes etmek yok ben bugün 66.6 çıktım

Geçmiş olsun canım ablan iyidir inşallah ?kalabalıkta Yada misafir olunca insan pek uygulayamıyo diyet .Benimde annem gelmişti o Yüzden geçikti karar Alıp başlamam ama pes etmek yok ben bugün 66.6 çıktım
maşallah cnm çok iyi gidiyorsun

Inşallah böyle devam ederim geçen haftalar çok inişli çıkışlı oldu

Lamekan gecmiş olsun.
Kızlar ben de bugün regl oldum nihayeeet. Bakalım yarın kac kilo cıkıcam

Hadi inşallah haftasonuna dogru birkac gram gider :)
65.6kg yim simdilik.
Gunler gecmiyor bir an once 60 olmak istiyorum hedefim 56 ama 60 a bir düşsem cok rahatlayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…