- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
bence ikimizin bünyesi aynı aynı kiloda olmamızada sevindim asıl yarış şimdi başlasın ha ne dersinGünaydın canımdalgalanmalar bendede oluyo yemeklede pek alakası yok çünkü ben gerçekten az iyiyorum ve asla kaçamak Yapmıyorum buna rağmen Bı gün 200 gr azken ertesı gün 700 fazla oluyo ama olsun yılmıyoruz bende bugün 67.8 çıktım oda landscape in desteklerıyle içtiğim 3 lt suyun sayesinde sanırım onada burdan teşekkürü bi borç bilirim
Hergün tartılıp bi Hevesle o Yüzden zaten buraya geliyorum hemen tatlı bi rakabet oldu bizimkisi hedefimize ulaşana kadar devam canımbence ikimizin bünyesi aynı aynı kiloda olmamızada sevindim asıl yarış şimdi başlasın ha ne dersin
landscape nerelerde acaba
slm canim önerin cok guzel ama senin tuzun biraz kuru sankim canim yaa catir catir veriyosun kilolariGünaydınlaaaaaaaar kızlaaaar :))
Okudum yazdıklarınızı, Dudi supersinnnnn.
Lamekan sen de canını hiç sıkma, dünkü kaçamak hedeflediğin kiloya kadar son olsun. O yediklerin zaten hemen kilo yapmaz yediklerinin şişkinliği tartıya yansımıstır. Bugün dünle dengelemek için yediklerini yarıya indirebilirsin.
Kızlar kaçamaklar insanın kendine olan güvenini de sarsıyor, diyet de sekteye ugruyor emekler biraz boşa gidiyor. Cunku kacamak yapınca insan sonra yine yapıyor yine yapıyor vs. :)
Bence birbirimizi şöyle de motive edebiliriz. Bugün cuma, hepimiz kaçar kiloyuz? Yine her gün bildirim yapalım amaaaa mesela pazartesiye kadar birbirimize hedefler koyalım. Atıyorum Lamekan bana hedef koysun, ben Dudiye, Dudi de Lamekan a :) hem de biraz acımasız olalımne dersiniz?
Ben bugün 65.9 kg cıktım.
Allah razi olsunSimdi 67.8 kg sun.
Pazartesi hedefi soylesem 67.4 derim
Acımadımmm :) daha cok verecegine inanıyorum aslında ama gaddar olmayım dedimAllah razi olsunacidin dimi baaa pazartesiye Kadar olurum herhalde olurum dimi
bende sana acimiyorum o Zaman ve hedefini 65 olarak belirliyorumAcımadımmm :) daha cok verecegine inanıyorum aslında ama gaddar olmayım dedimhadi bana da hedef koyun
Günaydın Allahtan sen durmuşsun ben çıkıştayım yaKızlar gunaydınnnn
Bana moral gereeeek(( 3 gundur 65.8kg da kaldım
Duruşa gectiiiii((((
Sizde nasıl durumlar?
regl olmuşsun ya ondandır cnm sıkma canınıGünaydın Allahtan sen durmuşsun ben çıkıştayım yabugün 68 çıktım saka gibi gerçekten .regl oldum bıde ıkı gündür sporda yapamıyorum benımde moralim bozuk
Bu arada sen ne alemdesin canım ?regl olmuşsun ya ondandır cnm sıkma canını
heyy kendinize gelin bakim bırakmak yok gidecek bu kilolar
canım aynı durumdayız bende 1 ileri 2 geri gidiyorum metabolizmamız böyle napıcan amannŞuana kadar yılmadım ama bır haftadır bır ilerı iki geri moralım bozulmaya başladı
cnm ben hafta sonu kaçırmıştım ama bu haftaya 67.4 ile başlıyorumBu arada sen ne alemdesin canım ?
merakla bekliyorum 1 günlük beraber yaparızBen de regl olucam olamadım bir türlü 4 gündür gecikmede, sanırım yeme düzeninden kaynaklı. Bir şok diyet buldum. Eve gecince gondericem size de. 1 günlük bir şey, kilo verme durunca uygulanıyormus.