Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

bence ikimizin bünyesi aynı aynı kiloda olmamızada sevindim asıl yarış şimdi başlasın ha ne dersin
landscape nerelerde acaba

Günaydınlaaaaaaaar kızlaaaar :))

Okudum yazdıklarınızı, Dudi supersinnnnn.
Lamekan sen de canını hiç sıkma, dünkü kaçamak hedeflediğin kiloya kadar son olsun. O yediklerin zaten hemen kilo yapmaz yediklerinin şişkinliği tartıya yansımıstır. Bugün dünle dengelemek için yediklerini yarıya indirebilirsin.

Kızlar kaçamaklar insanın kendine olan güvenini de sarsıyor, diyet de sekteye ugruyor emekler biraz boşa gidiyor. Cunku kacamak yapınca insan sonra yine yapıyor yine yapıyor vs. :)

Bence birbirimizi şöyle de motive edebiliriz. Bugün cuma, hepimiz kaçar kiloyuz? Yine her gün bildirim yapalım amaaaa mesela pazartesiye kadar birbirimize hedefler koyalım. Atıyorum Lamekan bana hedef koysun, ben Dudiye, Dudi de Lamekan a :) hem de biraz acımasız olalım ne dersiniz?

Ben bugün 65.9 kg cıktım.

slm canim önerin cok guzel ama senin tuzun biraz kuru sankim canim yaa catir catir veriyosun kilolari simdi kalkip bana 64 Kilo hedef koyarsan napucuuk

Kızlar gunaydınnnn
Bana moral gereeeek (( 3 gundur 65.8kg da kaldım
Duruşa gectiiiii ((((
Sizde nasıl durumlar?

Kızlar gunaydınnnn
Bana moral gereeeek (( 3 gundur 65.8kg da kaldım
Duruşa gectiiiii ((((
Sizde nasıl durumlar?
Günaydın Allahtan sen durmuşsun ben çıkıştayım yabugün 68 çıktım saka gibi gerçekten .regl oldum bıde ıkı gündür sporda yapamıyorumbenımde moralim bozuk

Günaydın Allahtan sen durmuşsun ben çıkıştayım yabugün 68 çıktım saka gibi gerçekten .regl oldum bıde ıkı gündür sporda yapamıyorumbenımde moralim bozuk
regl olmuşsun ya ondandır cnm sıkma canını
heyy kendinize gelin bakim bırakmak yok gidecek bu kilolar

Şuana kadar yılmadım ama bır haftadır bır ilerı iki geri moralım bozulmaya başladı

Ben de regl olucam olamadım bir türlü 4 gündür gecikmede, sanırım yeme düzeninden kaynaklı. Bir şok diyet buldum. Eve gecince gondericem size de. 1 günlük bir şey, kilo verme durunca uygulanıyormus.

Şuana kadar yılmadım ama bır haftadır bır ilerı iki geri moralım bozulmaya başladı
canım aynı durumdayız bende 1 ileri 2 geri gidiyorum metabolizmamız böyle napıcan amann
Bu arada sen ne alemdesin canım ?
cnm ben hafta sonu kaçırmıştım ama bu haftaya 67.4 ile başlıyorum
Ben de regl olucam olamadım bir türlü 4 gündür gecikmede, sanırım yeme düzeninden kaynaklı. Bir şok diyet buldum. Eve gecince gondericem size de. 1 günlük bir şey, kilo verme durunca uygulanıyormus.
merakla bekliyorum 1 günlük beraber yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…