- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
dudi gel bekliyorum seniKızlar 67 Ler 66 lar beni bırakıp gitmeyin az bekleyın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dudi gel bekliyorum seniKızlar 67 Ler 66 lar beni bırakıp gitmeyin az bekleyın lütfen
Ikı sabah oldu canım sılılıyo canım ya gram gramda olsa vermeye razıyken ben hergün bıraz daha fazla çıkıyorum ama vazgeçmiyorum en az kılolarım kadar bende inatçıyımdudi gel bekliyorum seni
Ya canım su konusunda hergün kendime söz veriyorum ama pek tutamıyorum Bı geçen gün rekor kırıp iki lt içtim ama ben su içince çok rahatsız oluyorum şişiyorum resmen.ki em çok benim su içmem Lazım migrenim var idrar yollarımda problem var çift böbreğim var hepsinin yolu sudan geçiyoama bugün mümkün olduğunca cok içicem sözYok yok bir yere gitmiyoruz :) burdayız hepimiz hedeflerimize ulasana dek. Dudi bugün benim için bir şey yapar mısın?
Tam 3 lt su iç gün içine yayarak. Lütfennnn
cnm landscape demiş zaten suyu arttır diye bakacaksınki ertesi gün gitmiş gramlarIkı sabah oldu canım sılılıyo canım ya gram gramda olsa vermeye razıyken ben hergün bıraz daha fazla çıkıyorum ama vazgeçmiyorum en az kılolarım kadar bende inatçıyım
İnşallah canım ya bugün 3 lt içicem sözcnm landscape demiş zaten suyu arttır diye bakacaksınki ertesi gün gitmiş gramlar
hiçbir bilgim yok cnm bende gözlük ve arada lens kullanıyorum bende öğrenmek isterim açıkcasıYa arkadaşlar konu dışı olucak biraz kusura bakmayın ben ilgili bölümde konu açtım ama Sağolsun kimse ilgilenmedisonuçta Buda sağlıkla ilgili bilginiz vardır diye size sorayım dedim ben bu yaz geldigimde Gözlerimi çizdirmek istiyorum ama nerde yapabilirim duyduğunuz bildıginiz tavsiye edebileceğiniz göz lazer merkezlerı varmı İstanbul Avrupa yakası Yada Tekirdağ taraflarında
Dünya göz hastanesının Bı cok yerde şubesi var canım bi göz attım şöyle ama yaptıranların kimi memnun kimi şikayetçi sonuçta göz bu şakaya gelmez bilgisi olan lütfen bize yazsın arkadaşlarhiçbir bilgim yok cnm bende gözlük ve arada lens kullanıyorum bende öğrenmek isterim açıkcası
Dediğin gibi canım alışmam Lazım ve mümkün olduğunca cok içmek içinde çaba gösteriyorum.senide tebrik ediyorum bu arada aynı zamanlarda başlamışız nerdeyse ve cok iyi kilo vermişsin gerçekten . Bide neler yıyorsun, spor yapıyomusum yazarsan cok sevınırımSu içmediği sürece insanlar kilo veremiyorlar. Atılmak istenen şeyler su olmadan atılamıyor cünkü
Bir de su içmeye alıstıkca insanın içesi geliyor. Başlarda mide bulantısı şişkinlik hissi oluyor ama beden o tempoya girdiğinde bu sefer o suyu keyifle içiyorsun.
Dudi dost acı soyler muhabbetine gelicem hani en azından burda kilo verme sürecinde birbirimizi dost olarak kabul ediyorum, eğer günde en az 2 lt su içemeyeceksen hiç diyet yapıp kendini boşuna yorma derim.
Bak dün içtiğin su devirdaimi hızlandırdı ve kilo kaybını gördün.
Ben bu sabah 66.1 cıktım. 300 gram daha gitmiş. 27 Martta baslamıstım 69.7 kilo ile. 15 günde nerdeyse 3.6kg. Sence mucize diil mi? Hayvan gibi su içiyorum...
kızlar maşallah veriyorsunuz kilocuklarınızı
dudi ya bizde bir bildirim günümü yapsak ki acaba takibi kolay olur
Sağol canım bilgiler için bende hergün salata yıyorum bazen yanına tavuk ,et,balık vaya ton Balıklı. Pilav ,makarna asla yokekmek sadece kahvaltıda,hatta gereksiz yere şeker almamak için meyve bile yemiyorum ama kilolarım dıreniyo yınede.Ama bugün 3 lt su içtimDudi ben ağırlıklı olarak salatayla beslenıyorum :) Havuc marul turp domates maydonoz vs. Ogunlerde kocaman bır kase salata yıyorum. Arada da gunde 2 veya 3 adet meyve yıyorum. Salata yemedıgım ogunlerde de corba veya yogurt veya haslanmıs tavuk yıyorum. Sabah uyanınca ve gece yatarken limonlu sıcak su iciyorum. Her gun 40dk yürüyorum.
Gece uyumadan once de bedenımle konusuyorum şaka gibi ama gercek :)
Hayalim 52 kilo, hedefim 56 kilo. 65li rakamlarda beden cok direniyor vermemek için, o da vucudun uzun sure kaldıgı alışık olduğu kilo olduğu için. 65 e kadar cok rahat verecegimi biliyordum asıl sorun 65ten sonrası. Ama inat ettim yılmayacagım.
cnm hergün yapalım ozaman bildirimimizi bugün fenayım dünkü yediklerimden sonra çok normal tabiKusura bakmayın Alıntı yaparken telefonumun azizliğine uğradım lamekancıgım bende senin gibi düşündümde ben hergün tartıya çıkmadan duramıyorumresmen sabah olsun tartılayım diye beklıyorum
Günaydın canım dalgalanmalar bendede oluyo yemeklede pek alakası yok çünkü ben gerçekten az iyiyorum ve asla kaçamak Yapmıyorum buna rağmen Bı gün 200 gr azken ertesı gün 700 fazla oluyoama olsun yılmıyoruz bende bugün 67.8 çıktımoda landscape in desteklerıyle içtiğim 3 lt suyun sayesinde sanırım onada burdan teşekkürü bi borç bilirimcnm hergün yapalım ozaman bildirimimizi bugün fenayım dünkü yediklerimden sonra çok normal tabi
çarşamba 67.5 tim bu sabah 67.8 +300