Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

GÜNAYDIN dudi :KK3:neon :KK3:
bugün 67.6 yım çok şükür ki 67leri görebildim sizde durumlar nasıl
Günaydın canım bende dün 67.6 dım bugün 68.3 çıktım insan bi günde 700 gr alırmı ya bide o kadar az yememe rağmen :KK43:sabah sabah moralim bozuldu.aslında biz hergün tartılmakla hata yapıyoruz haftada bir yapmamız Lazım ama ben Bı kac yüz gr da olsa az görünce motıve oluyorum

Günaydın canım bende dün 67.6 dım bugün 68.3 çıktım insan bi günde 700 gr alırmı ya bide o kadar az yememe rağmen :KK43:sabah sabah moralim bozuldu.aslında biz hergün tartılmakla hata yapıyoruz haftada bir yapmamız Lazım ama ben Bı kac yüz gr da olsa az görünce motıve oluyorum
seni çok iyi anlıyorum.moralimiz bozuluyor hergün tartılınca ama ben dayanamıyorum.bazı gruplarda çarşamba ve cuma günleri tartı günümüz sende o zaman bildir istersen

seni çok iyi anlıyorum.moralimiz bozuluyor hergün tartılınca ama ben dayanamıyorum.bazı gruplarda çarşamba ve cuma günleri tartı günümüz sende o zaman bildir istersen
Bi yandan iyi bi yandan kötü işte zayıflamış olunca moral oluyo ama tersi oluncada sinir oluyorum dün 1000 tane ip atladım ve Fırında yaptıgım kabak müvcerden yedım yoğurtla bugünkü karşılığı 700 gr fazlalık :mad:

Günaydınlarrrr

Ben de aranıza katılıyorum kızlar, yazdıklarınızı okudum, şu her gün tartılma mevzu..
Bence her gün tartılmak gerekiyor, hem zayıflama fikrini canlı tutuyor hem de her gün birkacyüz gram verdiğini görmek insana motive saglıyor.
Ancak diyetinizden eminseniz bir günde 600-700 gram fazla çıktıysanız buna aldırış etmemek şart. Vücut bazen su topluyor veya boşaltım sistemi bir önceki gün basarılı olmamış olabiliyor. Diyetteyken kilo almak mümkün olmadığı için birkaç yüz gram artış olan günleri yine de takvime işleyip çok da dikkate almamak gerekiyor.
Sizinle 11 gün önce basladığım kilo takibimi paylaşacağım. Bakın 67.2den 67.6ya cıktı birgün ve ertesi gün tartılmadım bir sonraki gün ise -300gramdaydım :KK66:
Hedefim 53kg...

Birbirimize destek olalım, beraber fıstık olalım :)

KİLO-BAŞLANGIÇ HAYAL HEDEF GERÇEKLEŞEN GUNLUK
27 Mart 2015 Cuma 69,7 69,7
28 Mart 2015 Cumartesi 68,8
29 Mart 2015 Pazar 68,4
30 Mart 2015 Pazartesi 68 68,4
31 Mart 2015 Salı 68 5
01 Nisan 2015 Çarşamba 67,8
02 Nisan 2015 Perşembe 67,4
03 Nisan 2015 Cuma 67 67,5 67,4
04 Nisan 2015 Cumrtesi 67,2
05 Nisan 2015 Pazar 67,6
06 Nisan 2015 Pazartesi TARTILMADIM
07 Nisan 2015 Salı 67 66,9

yazılar kaymış :KK43: jpeg olarak paylasacagım
kk.jpg

yazılar kaymış :KK43: jpeg olarak paylasacagım Eki Görüntüle 1483901
Aramıza hosgeldın canım ben aslında belli bir diyet uygulamıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyelim .Sabahları yedıgım tereyağını kestım mesela az yağ,az tuz akşamları gec saate kalmadan sebze ağırlıklı aksam yemeği Yada salata ve azda olsa hergün spor yapmaya hareket etmeye çalışıyorum .Ama dedıgın gıbı sanırım benım vücudumda ödem var ellerimden Anlıyorum çünkü resmen şişler Bunu doktorumla konusucam mutlaka .bi kac yüz gr fazlalığa takılmıyorum ama yınede bi küçük can sıkıntısı yaşamıyo Değilim haniZayıflamak için sen neler yapıyosun uyguladığın belli bir diyet programı varmı?umarım biran önce fazlalıklarımızdan kurtuluruz

Hoşbuldum :)

Ben de belirli bir diyet programı uygulamıyorum. Listelerden hoslanmıyorum o zaman surekli aklım yemekte oluyor saati gelse de yesem modu... Bu da beyni sürekli yeme konusunda açık tutuyor.

Sabah ve aksamları mutlaka limonlu sıcak su içiyorum. Evde bir yürüme bandım var her gün en az 30dk en fazla 50dk normal tempoda yürüyorum ve salata yogurt agırlıklı besleniyorum.

Bir de süper bir tavsiyem var ama mideniz sağlamsa, bir doktordan duymuştum ama yanlış bilgi aktarmak istemediğim için çekinerek yazıyorum. Hani şu bakkallarda satılan cep sodaları var ya toz halinde, her sabah 1 bardağa bir çay kasıgı ilave edip karıstırıp içmek oldukça işe yarıyormuş. Benim evdeki soda eski, yenisini alıp onu içmeye de başlayacagım.

Mutlaka 3 lt su iç dudi, ödem varsa su çözüm oluyor. Bir de tuzu azaltmışsın superrr zaten tuz deli gibi su tutuyor.

Bir an önce günler su gibi aksa da biz de su gibi zayıflasaaaaaaaaak :)
Aranıza kabul ettiğiniz için tesekkür ediyorum arkadaslar size.

Hoşbuldum :)

Ben de belirli bir diyet programı uygulamıyorum. Listelerden hoslanmıyorum o zaman surekli aklım yemekte oluyor saati gelse de yesem modu... Bu da beyni sürekli yeme konusunda açık tutuyor.

Sabah ve aksamları mutlaka limonlu sıcak su içiyorum. Evde bir yürüme bandım var her gün en az 30dk en fazla 50dk normal tempoda yürüyorum ve salata yogurt agırlıklı besleniyorum.

Bir de süper bir tavsiyem var ama mideniz sağlamsa, bir doktordan duymuştum ama yanlış bilgi aktarmak istemediğim için çekinerek yazıyorum. Hani şu bakkallarda satılan cep sodaları var ya toz halinde, her sabah 1 bardağa bir çay kasıgı ilave edip karıstırıp içmek oldukça işe yarıyormuş. Benim evdeki soda eski, yenisini alıp onu içmeye de başlayacagım.

Mutlaka 3 lt su iç dudi, ödem varsa su çözüm oluyor. Bir de tuzu azaltmışsın superrr zaten tuz deli gibi su tutuyor.

Bir an önce günler su gibi aksa da biz de su gibi zayıflasaaaaaaaaak :)
Aranıza kabul ettiğiniz için tesekkür ediyorum arkadaslar size.
Bu suya soda katmadaki amaç sanırım suyu alkali yapmak k.validem cok meraklıdır böyle şeylere alkali dıyet kitabını almış banada verdi baya bi göz gezdirdim hatta burdada alkali diyet yapan arkadaşların yazdıklarını okudum bi kac gün suyuma İngiliz sodası katarak yapmayı denedim ama mideme dokundu sanki bazı yerlerdede midenin doğal dengesini bozduğuna daır yazılar Yazılmış bende zayıflayım derken midemi bozmayayım diye bıraktım.sabahları limonlu suyu bende ıçiyorum mutlaka ana Haklısın gün içerisinde çok az su içiyorum ödemde büyük ihtimal ondan oluşuyor

Bu suya soda katmadaki amaç sanırım suyu alkali yapmak k.validem cok meraklıdır böyle şeylere alkali dıyet kitabını almış banada verdi baya bi göz gezdirdim hatta burdada alkali diyet yapan arkadaşların yazdıklarını okudum bi kac gün suyuma İngiliz sodası katarak yapmayı denedim ama mideme dokundu sanki bazı yerlerdede midenin doğal dengesini bozduğuna daır yazılar Yazılmış bende zayıflayım derken midemi bozmayayım diye bıraktım.sabahları limonlu suyu bende ıçiyorum mutlaka ana Haklısın gün içerisinde çok az su içiyorum ödemde büyük ihtimal ondan oluşuyor
arkadaşlar suyun ph dengesi yüksekse karbonata sodaya falan gerek yok diye biliyorum ben

mrb bayanlar ben de aranıza katilmak istiyorum. her gün kilo takibi yaparak birbirimizi motive etmiş oluruz diye düşünüyorum . boyum 167 . kilo 66.9 idi bu sabah . yaşım 28 . hadi bakalım hepimize kolay gelsin .

var cnm olmaz mı gerçi ben şanslıyım ph en yüksek 8.45 olan suyun kaynağındayım zaten ama bildiğim kadarıyla baska sularda var
Ben Almanya'da pH dı o kadar olan su bulsam Öpüp basıma koyarım olanla idare ediyoruz Napalım

Gunaydın arkadaslar,

Bu alkali suya bir dönem cok inanmıştım, hatta alkadays aldım 7 kutu. 1.5 ay kadar kullandım hiçbir şey değişmedi. Sonra da içinde ne oldugunu bilmediğim bir şeyi kullanmak saçma geldi. Bildiğim kadarıyla pH ı en yüksek su Saka su.

Bugün 66.4kg um :))) cok mutluyum.

Sizlerde durum nasıl?

Gunaydın arkadaslar,

Bu alkali suya bir dönem cok inanmıştım, hatta alkadays aldım 7 kutu. 1.5 ay kadar kullandım hiçbir şey değişmedi. Sonra da içinde ne oldugunu bilmediğim bir şeyi kullanmak saçma geldi. Bildiğim kadarıyla pH ı en yüksek su Saka su.

Bugün 66.4kg um :))) cok mutluyum.

Sizlerde durum nasıl?
günaydın cnm bende bu sabah 67.5 nihayet 68lerden kurtulup yanına geliyorum takipteyim :KK55::KK55:
buarada 8.45 lik ph değeriyle munzursu en yüksek ph a sahip

Burdayım kızlar hepinize günaydın ben bugün 68.4 çıktım Düne göre 100gr fazlam var yıne:KK45:bi sanırım Bı kac gün önce tartım kısa süreliğine arızalandı ve 67 kı bişeyler gösterdi:KK53:ama yılmak yok bu kılolar gidecek:KK49:Sizde durumlar nasıl

Kızlar 67 Ler 66 lar beni bırakıp gitmeyin az bekleyın lütfen

X