Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

Bravoooooo Dudi :)
Aynen ben de eskı pantolonlarımı denedim, bir iki tanesi olmadı sadece.
8 kilo oldu toplamda ama bu bana yetmıyor 8 daha vericemmmm ama cok yavas oluyor, is temposundan sporu da bıraktım :KK43:( bir gaza gelip hızlanmam lazım. 61.6yım 60 a bir düşsemm bir düşsemmm offff
Bende Türkiye'ye gelene kadar 60 a düşmeyi planlamıştım ama büyük ihtimalle başaramayacağım ama olsun çok yaklaştım 60 a bir düşsem amacım yavaş yavaş 55 e inmek inşallah ama olmazsa 57 yede razıyım

Bende Türkiye'ye gelene kadar 60 a düşmeyi planlamıştım ama büyük ihtimalle başaramayacağım ama olsun çok yaklaştım 60 a bir düşsem amacım yavaş yavaş 55 e inmek inşallah ama olmazsa 57 yede razıyım

Aynı hedeflerdeyiz Dudi, yaparız kesin. Sadece sabır, tahmin ediyorum ki en gec 3 ay icinde 55i goruruz. Sonuna kadar devam. Birbirimize destek. :KK66:

Aynı hedeflerdeyiz Dudi, yaparız kesin. Sadece sabır, tahmin ediyorum ki en gec 3 ay icinde 55i goruruz. Sonuna kadar devam. Birbirimize destek. :KK66:
Inşallah canım ya ama benim inancım sonsuz 3 ay bile sürmez diyor ve Kalkıp mekik çekiyorum :KK6::KK73:

En kötü senaryo bu :KK66: hem nolcak Dudicim 3 ay sürsün baksana nasıl geciyor zaman baslayalı ne kadar oldu ne guzel verdik kiloları, zaman geciyor bir şekilde simdi bu saatten sonra zorlayacak beden, biraz otursun hem verdiğimiz kilolar beden sarkmasın kendini toparlasın. Ha bana sorarsan ben ay sonu 59 olmayı planlıorum. Temmuz sonu da 55-56 :))) ama son 20 günüme bakınca kilo verme hızımın iyice düştüğünü görüp, sakin ol telaş etme er geç gidecek diye kendimi teselli ediyorum :))))

Kizlar yarin türkiyeye ucuyoruz 3,5 hafta gibi bir süre yokum sakin bu dudi nereye gitti demeyin:KK20:internet baglantisi yok gittigim yerde ama firsat buldukca size yazmaya calisicam .Tatil donusu daha az yagli vucutlar daha fit bedenlerle bulusmak uzere:KK54::KK55:

Kızlar herkes terketti burayı ne durumdasınız devam edeniniz varmı?ben yazdı tatildi derken ipin ucunu yine kaçırdım yoldaş olacak varmı aranızda:KK23:

Kızlar merhabalar. Ben de kilo vermek istiyorum. Boy 165 civarı kilo 62. Ameliyat oldum ve bayağı kilo aldım sürekli yatmaktan. Basenlerin,kalçam ve bacaklarım inanılmaz genişledi. Kendimi böyle gormek cok zoruma gidiyor:KK43: basenlerim erisin ben bir sey istemiyorum daha ya. Ama ne yaptımsa olmadı. Hep hayalim ince bir kız olmak ama maalesef. Bana yardımcı olacak biri olursa buyuk sevaba girer. Var mu deneyip olumlu sonuc aldıgınız seyler. Biliyorum uzattım biraz ama şöyle yapalım bu yola birlikte cıkalım. İlk once kendimize sonra birbirimize bir soz verelim ve ne zaman elimiz o tatlılara poaçalara gitse verilmiş sozleri hatırlayalım ve eger bu yula bir kac kisi baslarsak daha iyi motive oluruz. Ne dersiniz

Kızlar merhabalar. Ben de kilo vermek istiyorum. Boy 165 civarı kilo 62. Ameliyat oldum ve bayağı kilo aldım sürekli yatmaktan. Basenlerin,kalçam ve bacaklarım inanılmaz genişledi. Kendimi böyle gormek cok zoruma gidiyor:KK43: basenlerim erisin ben bir sey istemiyorum daha ya. Ama ne yaptımsa olmadı. Hep hayalim ince bir kız olmak ama maalesef. Bana yardımcı olacak biri olursa buyuk sevaba girer. Var mu deneyip olumlu sonuc aldıgınız seyler. Biliyorum uzattım biraz ama şöyle yapalım bu yola birlikte cıkalım. İlk once kendimize sonra birbirimize bir soz verelim ve ne zaman elimiz o tatlılara poaçalara gitse verilmiş sozleri hatırlayalım ve eger bu yula bir kac kisi baslarsak daha iyi motive oluruz. Ne dersiniz
Biz zaten arkadaşlarla bir süre bu yöntemi denedik güzel sonuçlarda elde ettik ama araya yaz girdi tatil girdi derken koptuk maalesef.ben şuan yine 65 kıloya çıkmış durumdayım:KK61:gel ikimiz başlıyslım isteyen bize katılsın:KK19:

Olur dudicim. İnan psikolojim bozuldu çevremdekiler ne olmus sana cok kilo almıssın diyorlar:KK61: neler yapalım yani kurallarımız neler olsun. Benim hedef 52 kilo. 10 kg fazlam var yani oof :KK43: günde 2,5 lt su, ekmeği azaltmak,sebze yemeklerine agırlık vermek,kahvaltıyı atlamamak, hergun 7,5 saat uyumak,işinden dolayı aktif bir yasantın yoksa evde en az yarım saat dans etmek,oryantal oynamak. En onemlisi kendine inanmak. Ama şu beslenme işini duzene sokamıyorum bir turlu. Evde olsam hadi neyse. Uzun sure ac bırakıyorum kendimi sonra bir oturuyorum sofraya :kk77: ama sonra :KK42: kararlıyım dudicim evet baslayalım şu dakikadan itibaren

En önemli kararlı olabilmek bi kaç ay öncesi almış başımı gidiyordum burda arkadaşlarla beraber 10 kılo verdim ama tatile çıkınca maalesef kontrolümü kaybettım ve bir miktar geri aldım çok geç kalmadan tekrar başlamak istiyorum .Ben aslında diyet yapmıyorum Hayatımdan bazı şeyleri çıkarıyorum hamurişi,tuz,tatlı gibi az yağlı ve az tuzlu yaptıgım Yemeklerden porsiyonlarımı küçülterek iyiyorum ,kahvaltı hariç diğer öğünlerde ekmek yememeye çalışıyorum bide spor yapıyodum ama kış geldi dışarı çıkamıyorum ikide çocuk:KK35:evde bişeyler yapmaya başlıcam yine, ip atlıyorum ,mekik çekiyorum dansta iyi bir altarnatif ama yapabildiğim kadar artık.hergün yediğimizi içtiğimizi sporumuzu paylaşıyoruz burda:KK39:

Tamamdır oyleyse. Ama biliyor musun ben size göre bayağı küçüğüm galiba. Üniversiteye hazırlanıyorum şu an. Spor salonuna gidecek vaktim de yok. Anca evde kendi cabalarımla. Benim bir arkadasım vardı ve 75 kilo idi. Cok hırs yaptı yemegini azaltarak dikkat ederek gunde 2,5 lt su tuketerek 3 ay gibi bir surede 25 kilo verdi ve inanır mısın geri almadı. Cunku kendini hic ac bırakmadı. Ben de artık oyle yapacagım. Bu arada güne 1 su bardagı ılık su ile baslamak metabolizmayı hızlı tutmaya yardımcıymış. Oyleyse ne diyelim hayırlı ugurlu olsun canım. Allah sana kolaylık versin cocuklar hem yoruyor hem spor yapamıyorsun degil mi. Olsun ama ya saglık olsun da. Allah cocuklarını sana seni cocuklarına bagıslasın :))

Ayy Canım benim iyi Dileklerin için çok sağol çok yaşlı değilim ama tabii iki çoçuk doğurunca vücudu toplamak hiç dogum yapmamış genç kızlar kadar kolay olmuyor :KK42:sen benden daha çabuk sonuç elde edeceksin mutlaka bende aç kalmıyorum ama dikkat etmek istedikçe bazen iştahım daha bi açılıyo bide çoluk çocuk olunca mecbur yemek yapıyorum yanlız olsam bi salata yapar yerim. En büyük yanlışımda ben nerdeyse hiç su içmiyorum:KK53:yarın sabah unutmazsam kalkar kalkmaz su icicem.

Ayy lütfen yanlus anlama beni yaslısın diye degil. Ne anneler goruyoruz cocuklarıyla kardes gibi duruyorlar. Her anne yaslı degil ki canım. Ya aslında ben de pek su icmiyorum ama artık herseyi degistiriyoruz. Ya ben bir de sey soracaktım sen o kiloyu ne kadar surede verdin. Ben ne yapsam yaramıyor boşa gidiyor sonra moralim daha cok bozulunca daha cok yiyorum cunku yemeden de zayıflayamıyorum diyorum maalesef sonra da pisman oluyorum. Yarın sabah baslıyoruz oyleyleyse hımm. Allah yardımcımız olsun ya cok istiyorum zayıflamayım İnsallah hepimiz iyi sonuclar alırız

Ayy lütfen yanlus anlama beni yaslısın diye degil. Ne anneler goruyoruz cocuklarıyla kardes gibi duruyorlar. Her anne yaslı degil ki canım. Ya aslında ben de pek su icmiyorum ama artık herseyi degistiriyoruz. Ya ben bir de sey soracaktım sen o kiloyu ne kadar surede verdin. Ben ne yapsam yaramıyor boşa gidiyor sonra moralim daha cok bozulunca daha cok yiyorum cunku yemeden de zayıflayamıyorum diyorum maalesef sonra da pisman oluyorum. Yarın sabah baslıyoruz oyleyleyse hımm. Allah yardımcımız olsun ya cok istiyorum zayıflamayım İnsallah hepimiz iyi sonuclar alırız
Yanlış anlamadım Canım şaka yaptım daha 29 yaşındayım ama iki çocuk doğurdum tabii önceki gibi kolay olmuyor öyle ama ilk mesaja bakarsam bu topici nisanda açmışım ondan bir iki hafta önce başlamıştım 72 kıloyla hazıranın ortasında tatile hıittigimde 62 kıloydum, yani iki buçuk ay gibi bir sürede verdim ama o ara güzel sporda yaptım.öyle bugün yemedim yarın zayıflayayım diye bişey yok en az bir hafta on gün sabret ilk sonucu görmek için .sabırlı be kararlı olmak en önemlisi bu durumda sabah güzel bir kahvaltı ediyoruz ,öğlen mümkünse etli veya kıymalı sebze. Yemeği yanına yoğurt veya salata akşamlarıda mümkün oldukça geçe kalmadan sebze ağırlıklı veya salata ile geçiştiriyoruz akşamları pilav, makarna ,hamurişi asla yok:KK20:bol bol su ve bitki çaylarını gün içerisine yayıyoruz :KK6:

Tabiii Zamanımız oldukça evde bile olsa yapabildiğimiz kadar spor,dans .. Ne olursa artık:KK73:

Aynen öyle :)) cook tesekkur ederim ablacım inan mutlu oldum özguvenim geldi,istek geldi,daha cok hırs geldi

Bide burda günlük herşeyi paylaşınca insan istesede kaçamak yapamıyo hesap veriyo gibi oluyo ,sen çok zayıfladın ben az derken bi bakmışsın zayıflamışız:KK6::KK73:

Yorgunluktan uyuyakalmışım yeni cevap veriyorum. İlk günümüz bakalım neler olacak :))​

Mrb arkadaslar ben 1 ay oldu dukan yapiyordum. Et feci sekilde tiksindim.ve dayanamayip dün bozdum:KK43: bir ay once 80.5 dim. Ve kurallara uyarak tam 11 kilo verdim ama alirim diye korkuyorum.boyum 1.65 kilom 69.6 hedefim 65 olmak buradan araniza spor ve yediklerimize dikkat ederek bende katilmak istiyorum.

X