Zayıflamayı başarmış hanımlar bi bakarmısınız ??

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
10 şubatta diyete başladım ... Bgünde tartılmaya gittim yarın bir ay olacaktı ama dayanamadım bigünden bişey olmaz diye... Yalnızca 3 kilo verebilmişim bu normal mi...
Ha bide yaptığım bi hata kahvaltıdan sonra gittim dayanamayıp gram olarak ne kadar farkeder ..
Bide ayıptır söylemesi tartıldıktan sonra evde büyük tuvaletımede cıktım...
Bu aralar adet olma dönemim sanırım gögüslerimde şiş ..
Bütün bunlar olmasa bi kilo daha fark edermıydı..
Birde az yediğimi düşünüyorum her yaptıgımı ayrıntılı anlatmıycam ama sporu aksatıyorum yapmıyorum..
Bu kilom normal mi..
Hızlandırmak için neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz ??

kims yok muu bi bilen yazsın lütfen.. Çok karısık yazmısım farkettım ama su an motıvasyonumu kaybetmek üzereyim çunku byaa dikkat etmeme ragmen az vermısım

Demek ki bi yerde hatan var canım adet,tuvalet,kahvaltı bunlar + görmene sebep olur elbette ama eyer ideal kilona yakın biriysen ayda 3 kilo gayet iyi senin iiçin bende şubat ayında 1 kilo verdim inşallah mart ayında 3 kilo veririm inşallah

bir ay içerisinde 2 kilodan fazlasını diyetisyenler, doktorlar sağlıksız buluyor canım. kalorilerin buna uyarlı olduğu içindir, metabolizmanında payı vardır ama 3 kilo çok iyi. sana şöyle söyliyim, diyeti bırakırsan o 3 kiloyu tekrar alman çok zaman alır, çünkü sağlıklı vermiş oluyorsun ve bu kalıcı kilo vermek oluyor yani yağ kaybetmek.
eğer aç kalmıyorsan doğru bir diyet yapıyorsundur. buna ek yağ yaktığın için sana faydası olacak hareketlerle destekle. mekik çek, squat yap. kaçamakların varsa onları bastırmak üzere şeyler yap örneğin; şeker krizin varsa tarçınlı süt iç. ara sıra suyuna, çayına, kahvene tarçın at. greyfurt suyu sık ve iç 2-3 günde bir. bunlar yağ yakmaya destek veren şeylerdir. aynı zamanda vücudunu toplar bıngıl bıngıl değil, daha fit olursun. 1 ayda 3 kilo çok büyük başarı. ben 4-5 aydır yediğime içtiğime mecburen dikkat etmeme rağmen yerimde sayıyorum :)

E="Helinvru, post: 39855035, member: 656741"]bir ay içerisinde 2 kilodan fazlasını diyetisyenler, doktorlar sağlıksız buluyor canım. kalorilerin buna uyarlı olduğu içindir, metabolizmanında payı vardır ama 3 kilo çok iyi. sana şöyle söyliyim, diyeti bırakırsan o 3 kiloyu tekrar alman çok zaman alır, çünkü sağlıklı vermiş oluyorsun ve bu kalıcı kilo vermek oluyor yani yağ kaybetmek.
eğer aç kalmıyorsan doğru bir diyet yapıyorsundur. buna ek yağ yaktığın için sana faydası olacak hareketlerle destekle. mekik çek, squat yap. kaçamakların varsa onları bastırmak üzere şeyler yap örneğin; şeker krizin varsa tarçınlı süt iç. ara sıra suyuna, çayına, kahvene tarçın at. greyfurt suyu sık ve iç 2-3 günde bir. bunlar yağ yakmaya destek veren şeylerdir. aynı zamanda vücudunu toplar bıngıl bıngıl değil, daha fit olursun. 1 ayda 3 kilo çok büyük başarı. ben 4-5 aydır yediğime içtiğime mecburen dikkat etmeme rağmen yerimde sayıyorum :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim icimi rahatlattiniz..
Umarim sizde kısa sürede. Kurtulursunuz fazlaliklarinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…