• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamanız Durdu mu?

celestiall

Lady of Raven
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
62
6
86
İstanbul

Arkadaşlar çoğu kişinin bilmediği bir tüyoyu burada sizlerle paylaşmak istedim..

Direnç noktaları:
Biliyorsunuz zayıflarken bazı Direnç noktaları vardır ve o noktalarda kilo vermemiz bir süreliğine durur..
Yoğun bir diyette vücut bi sure sonra kendını korumak için metabolizma hızını yavaslatır. Normalde hiçbişey yapmadan bazal metabolizma hızınız 1600 - 2000 arasındadır ama korumaya geçince bu daha da azalır..

Küçük bir soğuk algınlığı bu direnç noktalarında yardımınıza koşabilir şöyleki...

( Burayı alıntı yapıyorum)

''Hasta olunca metabolizma hızı max duzeyde olur ve daha cok kalori harcanır haliyle cunku vucut için yag stoklarının azalmasından cok saglıgını duzeltmek on planda olur. Bu yuzden nabzınız hızlanır titreyerek ısı üretir ve terlersiniz.''

Not: Bünyesi kaldırmayacak olanlar kesinlikle denemesin.

Aynı örneği buzlu su için de verebiliriz..
ıçtiğiniz su ne kadar soğuk olursa vucut suyu ısıtmak için o kadar çok çalışır..
Diyetlerin ize buzlu suyu eklemeyi ihmal etmeyin!

Son düzenleme:
woooow ilginçmiş.. genelde sıcak su falan içiyolar diye biliyodum ben

Evet,bunu ben de duymuştum.Bir de soğuk duş almakta aynı etkiyi yaratıyormuş.Kış aylarında uygulamak zor olur tabi ama kısa süreli bir soğuk duş şoku da işe yarar belki.

ee boğazlarımız ne olacak???

yaaa, işte sorun burda zaten ...delikafadulden

Şaka bir yana da , diyet yaparken zayıflama durduğu zaman bir-iki gün beslenmenizde küçük bir değişiklik yapmak çok faydalı oluyor.Özellikle protein ağırlıklı bir beslenme değişikliği, yani metabolizmaya küçük bir şok yaşatmak çok işe yarıyor.

Son düzenleme:
Back