Başlasak mi beraber yarın da pazartesi tam fırsatıBende zayıflamak istiyorum kızım 6 aylık oldu. Bende çok fazla çikolata tatlı yiyordum 4 gündür falan yemiyorum direk kestim ekmek yememeye çalışıyorum sadece sabahları 2 dilim normal yemeğimi yiyorum ekstra bişey yemedenİnşaAllah başarırız benim fazladan 14 kilom var doğum kilomu verdim ama onun öncesinde kilo almıştım zaten ben
Vallahi dediğim gibi uyguluyorum 4 gündür devam edeceğim bir sıkıntı olmadığı süreceBaşlasak mi beraber yarın da pazartesi tam fırsatı
İnşallah cuma günü kilo bildirimi yapsak mesela motive olmamız açısından. Bir de burda ip atlayarak sıkılarak kilo verenleri okudum. Günde 500 -1000 arasi ip atlamayı hedefliyorumVallahi dediğim gibi uyguluyorum 4 gündür devam edeceğim bir sıkıntı olmadığı süreceİnşaAllah bayramda şaşırmayız
Aboo o kadar yapsam akşama halim kalmazİnşallah cuma günü kilo bildirimi yapsak mesela motive olmamız açısından. Bir de burda ip atlayarak sıkılarak kilo verenleri okudum. Günde 500 -1000 arasi ip atlamayı hedefliyorum
Tamam o zaman ben günlük burdan paylascam inşallah devam edip etmediğimi. Yazarsam yazabilmek için dikkat ederim diye düşünüyorumAboo o kadar yapsam akşama halim kalmazkızım zorlu ama işte bende tartı yok cuma günü evden çıkarsam eczaneye falan uğrarsam haber veririm inşallah
Tamam anlaştık yaz geldi kendimizi toparlayalımTamam o zaman ben günlük burdan paylascam inşallah devam edip etmediğimi. Yazarsam yazabilmek için dikkat ederim diye düşünüyorum
Aynen oylee hadi bakalım ne kadar ip atlayacam bakalım bugün. Okuldan dönmedim daha dönünce başlarım inşallah 100 ileTamam anlaştık yaz geldi kendimizi toparlayalım
Bende yarım saat yürüdüm geldim kız durmadıAynen oylee hadi bakalım ne kadar ip atlayacam bakalım bugün. Okuldan dönmedim daha dönünce başlarım inşallah 100 ile
Harikasın yarım saat de olsa hareket iyidir. Benim bebiş huzursuz bu ara bı şey yemiyor kusuyor. Sağlık ocağına gittik geldik. İki haşlanmış yumurta yedik yesillikle şimdilik. İp atlayacam az dinlenipBende yarım saat yürüdüm geldim kız durmadı
Merhaba hoşgeldinSlm ben kilo vermek için uğraşıyorum tüpbebek için ramazanda veremedim ramazandan bi ay önce 6 kilo verdim şimdi 70 kiloyum boyum 1.65 bi 10 kilo versem iyi olcak yürüyüşe baslicam ramazandan sonra evrede spor yapiyorum
Ben kanguruyla gittim bideeHarikasın yarım saat de olsa hareket iyidir. Benim bebiş huzursuz bu ara bı şey yemiyor kusuyor. Sağlık ocağına gittik geldik. İki haşlanmış yumurta yedik yesillikle şimdilik. İp atlayacam az dinlenip
Çok iyi tebriklerBen kanguruyla gittim bideefazladan yük aldım iyi oluyor bizde yumurta dilim ekmek ve yeşillik yedik geçmiş olsun bu arada
Hoşbuldum amin isteyen herkeseMerhaba hoşgeldinHadi inşallah rabbim nasip etsin sağlıklı bı bebiş inşallah sana
Ne durumdasin ben -2.700 oldum çok şükür bu kadar kısa sürede ve yaptığın şey çikolatayi ve ekmeği bırakmak oldu 4 günde bu kadar etki etti valla e tabi ben günde yarım kiloya yakın sadece çikolata yiyen biriydim yani günde 5000 e yakın kaloriyi sadece çikolatadan alıyordum eminim o yüzden çok kalori açığı olusmusturVallahi dediğim gibi uyguluyorum 4 gündür devam edeceğim bir sıkıntı olmadığı süreceİnşaAllah bayramda şaşırmayız
AsSelamlar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?