• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamam, eski formuma dönmem lazım. Var mı eşlik edecek birileri?☺️

Busra196

71,7(18.05)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
2.223
7.215
108
Herkese merhabalar☺️ Öncelikle kendimden bahsedeyim. 8ay önce doğum yaptım. Bir oğlum var. Çalışıyorum. Doğuma 70 kiloyla girdim +10 ile . Doğumdan 15 gün sonra 62 kiloya düşmüştüm bile. Buraya kadar herşey güzel. Ama son 3 ayda 72 kiloya çıktım. Çok fazla çikolata ve çekirdek tüketmekten. Yemek de yemiyor değilim. Ben hep çok yiyen ama kilo almayan biriydim hep aynı seyirde giderdi kilom. Ama hamilelikle başlayan şuana kadar devam eden ekmek yeme alışkanlığı da büyük oranda etkendir diye düşünüyorum . Boyum 1.68 bu arada.. neyse ozelte zayıflamak ama sarkmadan ip atlayarak bı diyetle eski formuma kavuşmak istiyorum var mı yoldaşlık edecek birileri?🥰

Bende zayıflamak istiyorum kızım 6 aylık oldu. Bende çok fazla çikolata tatlı yiyordum 4 gündür falan yemiyorum direk kestim ekmek yememeye çalışıyorum sadece sabahları 2 dilim normal yemeğimi yiyorum ekstra bişey yemeden 😅 İnşaAllah başarırız benim fazladan 14 kilom var doğum kilomu verdim ama onun öncesinde kilo almıştım zaten ben 🥺

Bende zayıflamak istiyorum kızım 6 aylık oldu. Bende çok fazla çikolata tatlı yiyordum 4 gündür falan yemiyorum direk kestim ekmek yememeye çalışıyorum sadece sabahları 2 dilim normal yemeğimi yiyorum ekstra bişey yemeden 😅 İnşaAllah başarırız benim fazladan 14 kilom var doğum kilomu verdim ama onun öncesinde kilo almıştım zaten ben 🥺
Başlasak mi beraber yarın da pazartesi tam fırsatı☺️

Vallahi dediğim gibi uyguluyorum 4 gündür devam edeceğim bir sıkıntı olmadığı sürece 😅 İnşaAllah bayramda şaşırmayız 😂😂
İnşallah cuma günü kilo bildirimi yapsak mesela motive olmamız açısından. Bir de burda ip atlayarak sıkılarak kilo verenleri okudum. Günde 500 -1000 arasi ip atlamayı hedefliyorum

İnşallah cuma günü kilo bildirimi yapsak mesela motive olmamız açısından. Bir de burda ip atlayarak sıkılarak kilo verenleri okudum. Günde 500 -1000 arasi ip atlamayı hedefliyorum
Aboo o kadar yapsam akşama halim kalmaz 😂😂 kızım zorlu 😂 ama işte bende tartı yok cuma günü evden çıkarsam eczaneye falan uğrarsam haber veririm inşallah

Aboo o kadar yapsam akşama halim kalmaz 😂😂 kızım zorlu 😂 ama işte bende tartı yok cuma günü evden çıkarsam eczaneye falan uğrarsam haber veririm inşallah
Tamam o zaman ben günlük burdan paylascam inşallah devam edip etmediğimi. Yazarsam yazabilmek için dikkat ederim diye düşünüyorum☺️

Slm ben kilo vermek için uğraşıyorum tüpbebek için ramazanda veremedim ramazandan bi ay önce 6 kilo verdim şimdi 70 kiloyum boyum 1.65 bi 10 kilo versem iyi olcak yürüyüşe baslicam ramazandan sonra evrede spor yapiyorum

Bende yarım saat yürüdüm geldim kız durmadı 😅
Harikasın yarım saat de olsa hareket iyidir. Benim bebiş huzursuz bu ara bı şey yemiyor kusuyor. Sağlık ocağına gittik geldik. İki haşlanmış yumurta yedik yesillikle şimdilik. İp atlayacam az dinlenip

Slm ben kilo vermek için uğraşıyorum tüpbebek için ramazanda veremedim ramazandan bi ay önce 6 kilo verdim şimdi 70 kiloyum boyum 1.65 bi 10 kilo versem iyi olcak yürüyüşe baslicam ramazandan sonra evrede spor yapiyorum
Merhaba hoşgeldin ☺️Hadi inşallah rabbim nasip etsin sağlıklı bı bebiş inşallah sana 🥰

Harikasın yarım saat de olsa hareket iyidir. Benim bebiş huzursuz bu ara bı şey yemiyor kusuyor. Sağlık ocağına gittik geldik. İki haşlanmış yumurta yedik yesillikle şimdilik. İp atlayacam az dinlenip
Ben kanguruyla gittim bidee 😅😅 fazladan yük aldım iyi oluyor 😅 bizde yumurta dilim ekmek ve yeşillik yedik 😅 geçmiş olsun bu arada 🙏

Vallahi dediğim gibi uyguluyorum 4 gündür devam edeceğim bir sıkıntı olmadığı sürece 😅 İnşaAllah bayramda şaşırmayız 😂😂
Ne durumdasin ben -2.700 oldum çok şükür bu kadar kısa sürede ve yaptığın şey çikolatayi ve ekmeği bırakmak oldu 4 günde bu kadar etki etti valla e tabi ben günde yarım kiloya yakın sadece çikolata yiyen biriydim yani günde 5000 e yakın kaloriyi sadece çikolatadan alıyordum eminim o yüzden çok kalori açığı olusmustur

Back