ZAYIFLAMAK

izmirliozlem

mutlu
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
41
9
44
MRB ARKDSLAR ZAYFLAMK ISTIYORUM YARDIM LÜTFEN BURDA SİRKELİ ILIK SU İÇİYOM ZAYFLADIM DİYEN ARKDSLAR BENDE YAPTIM 10 GÜNÜ GECTİ 1 KG BİLE VERMEDİM 1 ÇAY BARDAGI ILIK SUYA 1 ÇAY KAŞİĞİ BAL..VE 1 YEMEK KAŞĞİ ELMA SİRKESİ KOYUP SABHLARİ İÇİYOM ... ACABA YANLŞ MI YAPIYORUM .. BOYUM 1.75.. KG 95

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Soru/Cevap" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Kendınız 1 ay diyet+ hafıf egzersız yaptığınızda tartıda en az 2 kg eksılmış olarak görmüyorsanız mutlaka bır dahılıye doktoruna Başvurun ve kılo veremedıgınızı belırtın bırkac kan testı yaptıracaktır ( devlet hastanelerınde Yapılıyor)

Sadece sırkelı su ıcmekle zayıflansaydı Dünya'da obez ınsan kalmazdı motıvasyon ve ıstıkrar Şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…