Kizlar yardima ihtiyacim var. Zayiflamak ve sikilasmak istiyorum. Her kizin istedigi gibi
Simdi kafamda bir program var bunu sizinle paylasmak istiyorum.
Bu arada okuldan eve saat 3 gibi geliyorum. Ona gore bi spor programi ayarladim.
Haftaiçi hergun okuldan gelince 1 saate yakin zumba yapicam. Daha sonra haftanin gunlerine gore ayarladigim bir bolgesel egzersiz takvimi var.O da soyle birşey:
Pazartesi:Kol hareketleri
Sali:Bacak hareketleri
Carsamba:Karın hareketleri
Persembe:Kalca hareketleri(yani su muffin top denilen sey tam turkce karsiligi yok sanırım)
Cuma:Toto hareketleri
Cumartesi:Genel vucut hareketleri
Pazar: Dinlenme
Gunun bolgesel hareketlerini yaptiktan sonra da gogus hareketleri var birkac tane onlari yapicam. Goguslerim biraz buyukte
Beslenmeye gelirsek hayatimdan abur cuburu cikarticam. Seker tuz ekmek tuketebildigim kadar az tuketicem. Bol bol meyve yemeyi planliyorum.
Bir de gunluk ihtiyacim olan kalori miktarini hesapladım ve ondan 500 kalori eksilterek bir beslenme takvimi hazirladim.
16 yasindayim ve 56 kiloyum. Zayif diyebilirsiniz ama gercekten fazlaligim var butun bolgelerimde. Bu siki calismayi yaza kadar yani yaklasik 2 ay boyunca uygulamayi dusunuyorum. Tabi daha sonra birakmiycam hayatimin temeline koydum bunu. Saglikli beslenmeye ve hafif spora devam edicem.
Yardim ederseniz cok mutlu olurum. Cunku gercekten kendimi sevmiyorum. Bedenimle barisik olmak istiyorum.
Gecen gunde birkac kotumu denedim ve zor sıgdım
Sizce yaza kadar kac kilo veririm nasıl bir durumda olurum. Hazirladigim takvim nasil. Yardimci olursaniz sevinirimm.
Optumm.