zayıflamak istiyoruö lütfen yardım

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.489
12.497
208
30
Istanbul
Doğum yapalı altı ay oldu ve çok fazla kilo aldım veremiyorum ve çok üzülüyorum bu duruma klçalarım çok genişledi (( lütfen bilgi ve öneri lerinizi söyleyin
Teşekkürler....

havalar ısınıyor bol bol yürüyüş yap kalçalar için en iyisi yürüyüş birde şekerli gıdaları sakın yeme göbek ve kalçada yağ olarak depolanıyor şekeri kes çabuk verirsin .Sütün olsun ye ye diyenlerede kulağını tıka ben sofradan yarı aç kalkıyorum kilo aldığım dönemlerde daha çabuk veriyorum bu şekilde:)Yürüyüş yapamam diyorsan çok hareket etmen lazım ama acele etme çok olmamış doğum yapalı ben 1 yılda vermiştim doğum kilolarımı.Stres yapma daha çok şişiyor insan

yazmayı unuttum ben 3 aydır normal ekmek yemiyorum esmer beyaz farketmez sadece eti form kızarmış kepek ekmeği var biraz kıtır kıtır ama alıştım yumuşak ekmek aramıyorum artık :)

Ya 50 kilodan 67kiloya geldim çokm üzülüyrm hiç bişey olmuyr

Ya 50 kilodan 67kiloya geldim çokm üzülüyrm hiç bişey olmuyr
Iyi kilon fazla degil daha da fazla almadan sekeri tuzu kes.
Sabahlari corba ye ekmeksiz hafif seyler incir kayisi bol ye su ic 1.5 lt birde disarda 1 saat yuruyus yap acikincada hafif seyler ye verirsin ben 1.5 ayda 7 kg verdim 59 kg simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…