• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflamak istiyorum

hnmsnl

Öyle bir gecer zaman ki!!!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
90
67
103
Saglikli bir sekilde bende zayiflamak istiyorum. Yardiiiiiiiiiim

artik kiloluyum diye düsünmüyorum sebebi hamilelikten geliyormus . 2 aylik hamileyim ve dogurunca bakicam artik basimin cagresine:KK46:

Hayır hiçte zor değil. 90 kilo idim, şu an 45kiloyum. Zaten modellik yapıyorum. İşim gereği hep zayıf olmak gerek malum. Ama ben boğazımı hiç tutamam. Sana bnm tavsiyemi vereyim. Sabah öğle akşam bol bol domates. Gece yatmadan salatalık. Ekmek yok. Rutin yemek aynen devam. ama daha az,misal yarım tabak.Bol bol çay öneririm. Şekersiz olursa olmaz. Şeker kullan vucud dengesini ayarlar. (idrara cıkarttırır) tarçın adaçayı papatya akşamları bunlardan birini yatmadan iç. 1 hafta sonra yine konuşalım :)

Hayır hiçte zor değil. 90 kilo idim, şu an 45kiloyum. Zaten modellik yapıyorum. İşim gereği hep zayıf olmak gerek malum. Ama ben boğazımı hiç tutamam. Sana bnm tavsiyemi vereyim. Sabah öğle akşam bol bol domates. Gece yatmadan salatalık. Ekmek yok. Rutin yemek aynen devam. ama daha az,misal yarım tabak.Bol bol çay öneririm. Şekersiz olursa olmaz. Şeker kullan vucud dengesini ayarlar. (idrara cıkarttırır) tarçın adaçayı papatya akşamları bunlardan birini yatmadan iç. 1 hafta sonra yine konuşalım :)

Ekmek olayına katılıyorum arkadasım. Bende oyle bir diyet yaptım. 1.5 ayda tam 7 kilo vermiştim :p

Back