Zayıflamak istiyorum

badecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
35
2
merhaba arkadaşlar..ben 4,5 ay önce doğum yaptım,doğumdan sonra kilolarımı vermek bi yana dahada aldım.şu anda 20 kg fazlam var bu kilolar beni çok bunalttı.koşu bandı almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz.ayrıca bebeğimi emziriyorum bi zararı olurmu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar..ben 4,5 ay önce doğum yaptım,doğumdan sonra kilolarımı vermek bi yana dahada aldım.şu anda 20 kg fazlam var bu kilolar beni çok bunalttı.koşu bandı almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz.ayrıca bebeğimi emziriyorum bi zararı olurmu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

merhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...benimde başım kilolarımla dertte..evde koşu bandım var ama hiç kullanmıyorum..ilk aldığımda 2 ay kadar kullandım hevesim gidince 2 sene oldu üstüne çıkmayalı...ben pek almanızı tavsiye etmem çünkü ben spor salonuna gidiyorum oraya gelen tüm arkadaşlarımın evinde spor aletleri var ama hepsi para verip spor salonuna geliyor..kalabalıkla daha güzel yapılıyor.evde olunca hep bir bahane üretiliyor...yinede ben sizin fikrinize saygı duyarım..inşlh kilolarınızı kısa sürede verirsiniz...

spor salonuna gitmeyi bende çok istiyorum,özelliklede yüzmeye ama bebeğim küçük olduğu evden pek çıkamıyorum bırakıcak kimsemde yok koşu bandı alırsam evde şalışırım diye düşünüyorum ama bende pek karar veremiyorum,kilolarımdan dolayı bi yere gitmeye utanıyorum,aslında ku kadar kilolu değildim bebeğime süt olsun diye ipin ucunu fazla kaçırdım.

spor salonuna gitmeyi bende çok istiyorum,özelliklede yüzmeye ama bebeğim küçük olduğu evden pek çıkamıyorum bırakıcak kimsemde yok koşu bandı alırsam evde şalışırım diye düşünüyorum ama bende pek karar veremiyorum,kilolarımdan dolayı bi yere gitmeye utanıyorum,aslında ku kadar kilolu değildim bebeğime süt olsun diye ipin ucunu fazla kaçırdım.

kararınızı etkilemek istemem tabi banada alma kullanmassın dediklerinde dinlemedim kimseyi ailememi sıkıştırdım alın kullanırım diye 4 sene önce 1milyar 250 milyona almıştık..şimdi pişmanım keşke kullanabilsem..kilolarında utanma ben spor salonundan çok memnunum hertürlü aletleri hoca eşliğinde kullanabiliyorum..keşke bebeği 2 saat bırakabilceğin yer olsa...birde psikoloji çok önemli

merhaba arkadaşım..bebeğini güle güle büyüt canım..üzme kendini boşver..benimde 2 tane evladım var..ikisindede çok kilolar aldım..emzirme döneminde istemesekte alıyoruz canım..hiç bişeyden kısıtlamıyoruz kendimizi.mecburen ..bebek için..emzirme dönemi bitince rahatlıkla verirsin canım..ben ikisindede verdim..çok şükür şimdi eski kiloma döndüm..sabırla..hemen olmaz zaten..bu kadar sıkıntı yapma..önce bebeğini düşün gerisi sonra kendiliğinden geliyo ..sevgilerimle canım...

bence almalısın ben alıcam çünkü bahane eden spor salonuna da gitmez kullanmak senin elinde..arkadasımın eşi doğum sonrası yürüme bandıyla evde verdi kilosunu..

canım, bebeğini Allah bağışlasın, analı babalı, güle güle büyüsün inşallah. Bence kilo vermek için koşu bandı hem çok pahalı hem de çok yer kaplıyor. Ben stepper aldım evde kullanıyorum. 10 dk. kulllanıyorum çoook terliyorum. Hem hiç yer kaplamıyor, hem de bütün vücudu çalıştırıyor.
sevgiler...

ya benimde 20 kilom var twist&shape aldım aslında 10dk ama o bile zor gelio bebekle uğraşmaktan bunaldım valla :çok üzgünüm:fisfisfis

analı babalı büyüt canım bencede almalısın evde çok rahat oluyor mazeretinde kalmıyor aklinialirimsmile

merhabalar 1.5 ay önce bende yürüyüş bandı aldım öyle pahalı falanda değil 650 tl ye aldım.valla gayette güzel bu zamana kadar 3 kilo verdim.şuanda kilo vermem durdu 2 haftadır aynı kilodayım.ama bırakmak yok devam, her gün 1 saat 15 dakika yürüyorum.haftada birgün kendime mola veriyorum.vücudun dinlenmesi için inşallah kilolarımdan kurtulucam.yürümemek için kendime bahaneler uydurmuyorum kendimi şartladım mutlaka yürüyorum.birazda kararlı olmak lazım.herkese kolay gelsin..sağlıklı günler.....

Arkadaşlar bende FX15 kullanmak istiyorum fakat 1 yıllık evliyim ve Belara doğum kontrol hapı kullanıyorum bir etkisi olur mu? 1 yılda 15 kilo aldım. :KK43: Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

X