- 15 Ocak 2016
- 75
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayat-anlamsiz
Az önce esimle ilgili actigim konudan sonra daha cok zayiflama istegi geldi üzerime.
Gajo berry diye bisey var belki duyaniniz vardir.
Malum iki dogumdan sonra kilolar kaldi biraz 10 kilo falan versem olucak kendimi daha iyi hissedicem kendimi endeksledim kilo verene kadar bisey almiycam diye.
Gajo berryi cok okudum bazi sitelerde reklam amaclimi artik neyse cok kilo verdik vs yazmislar.
15 gün oldu bende basladim sabah aksam yiyorum .
1 kilo verebilmisim.
Evde yapabileceklerim cok sinirli yüryse falan cikamam.
Cocuklardann evden isten firsat bulup egzersiz yapicak vaktimde kalmiyor .
Oturarakda verilmiyor bu kilolar .
Bi hap var isim vermek yasak sanirim yag yakan obezlerde kullanilan daha önce bi arkadasim kullanmis ve kisa bi sürede baya zayiflamis ama ben cesaret edemedim almaya.
Cok yiyen biri degilim günde 1 ögun yerim genellikle oda aksamlari kahvalti yapasim gelmez ufak tefek cocuklara yediriken atistirim okadar .
Aksamda cok yemem ekmekle sekerlede pek aram yok ama verilmiyo bu kilolar nasil kolay veriirm sizce
Gajo berry diye bisey var belki duyaniniz vardir.
Malum iki dogumdan sonra kilolar kaldi biraz 10 kilo falan versem olucak kendimi daha iyi hissedicem kendimi endeksledim kilo verene kadar bisey almiycam diye.
Gajo berryi cok okudum bazi sitelerde reklam amaclimi artik neyse cok kilo verdik vs yazmislar.
15 gün oldu bende basladim sabah aksam yiyorum .
1 kilo verebilmisim.
Evde yapabileceklerim cok sinirli yüryse falan cikamam.
Cocuklardann evden isten firsat bulup egzersiz yapicak vaktimde kalmiyor .
Oturarakda verilmiyor bu kilolar .
Bi hap var isim vermek yasak sanirim yag yakan obezlerde kullanilan daha önce bi arkadasim kullanmis ve kisa bi sürede baya zayiflamis ama ben cesaret edemedim almaya.
Cok yiyen biri degilim günde 1 ögun yerim genellikle oda aksamlari kahvalti yapasim gelmez ufak tefek cocuklara yediriken atistirim okadar .
Aksamda cok yemem ekmekle sekerlede pek aram yok ama verilmiyo bu kilolar nasil kolay veriirm sizce