• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak istiyorum önerisi olan varmi ?

hayat-anlamsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
75
20
3
34
Az önce esimle ilgili actigim konudan sonra daha cok zayiflama istegi geldi üzerime.
Gajo berry diye bisey var belki duyaniniz vardir.
Malum iki dogumdan sonra kilolar kaldi biraz 10 kilo falan versem olucak kendimi daha iyi hissedicem kendimi endeksledim kilo verene kadar bisey almiycam diye.
Gajo berryi cok okudum bazi sitelerde reklam amaclimi artik neyse cok kilo verdik vs yazmislar.
15 gün oldu bende basladim sabah aksam yiyorum .
1 kilo verebilmisim.
Evde yapabileceklerim cok sinirli yüryse falan cikamam.
Cocuklardann evden isten firsat bulup egzersiz yapicak vaktimde kalmiyor .
Oturarakda verilmiyor bu kilolar .
Bi hap var isim vermek yasak sanirim yag yakan obezlerde kullanilan daha önce bi arkadasim kullanmis ve kisa bi sürede baya zayiflamis ama ben cesaret edemedim almaya.
Cok yiyen biri degilim günde 1 ögun yerim genellikle oda aksamlari kahvalti yapasim gelmez ufak tefek cocuklara yediriken atistirim okadar .
Aksamda cok yemem ekmekle sekerlede pek aram yok ama verilmiyo bu kilolar nasil kolay veriirm sizce

Kilo vermek istiyorsan onu bunu yapamam demek yok. Haftada 3 gun spor yap aksamlari 45 50 dakika suruyor zaten. Ekmek yok, sekeri azalt. Egzersiz yapmadan sadece diyetle kilo vermek bir yere kadar.

ASLA hap ilac kullanmayin. Hele ki saglik bakanligi olmayan seyleri.

1 ogun yediginiz icin kilo veremiyorsunuzdur belki. Vucudunuz gunde 1500 kalori almasi gerekirken 1200 kalori alirsa metabolizma calismaz ve kilo veremezsiniz. Intertten bakin gunde kkac kalori almaniz gerektigine.

Sporsuz bu is olmaz. Sihirli meyve, efsunlu sebzeyle en fazla metabolizmaniz bir miktar hizlanir ama ondan da zayiflayamazsiniz.

yuruyus yapin düzenli , spor salonuna vaktinizz yok ise.

acık havada olan en sagliklisi ancak her gun disari cikamam derseni eve bi yuruyus bandi alin. ucuzlari var ama ne kadar dayanıklı olur ve gürültüsüz bilmem

Kilo vermek istiyorsan onu bunu yapamam demek yok. Haftada 3 gun spor yap aksamlari 45 50 dakika suruyor zaten. Ekmek yok, sekeri azalt. Egzersiz yapmadan sadece diyetle kilo vermek bir yere kadar.

ASLA hap ilac kullanmayin. Hele ki saglik bakanligi olmayan seyleri.

1 ogun yediginiz icin kilo veremiyorsunuzdur belki. Vucudunuz gunde 1500 kalori almasi gerekirken 1200 kalori alirsa metabolizma calismaz ve kilo veremezsiniz. Intertten bakin gunde kkac kalori almaniz gerektigine.

Dedigim ilac saglik baakanligi onayli eczanede satiliyor.
Ekmekle aram cok yok sekerlede .
Lavbyada cok gderim ama metoblazmam depo yapiyo sanirim

yuruyus yapin düzenli , spor salonuna vaktinizz yok ise.

acık havada olan en sagliklisi ancak her gun disari cikamam derseni eve bi yuruyus bandi alin. ucuzlari var ama ne kadar dayanıklı olur ve gürültüsüz bilmem

Cocuklarla imkansiz malesef yüryüs ev zaten dar ona yer bile yok ancak evi degistirince oda yaza dogru tabi caymazsa sevgili esim :)

Az yesen kilo verirsin, sen az yediğini sanıyorsundur. Annem mesela Bi öğün yiyor, hiçbir şey yemiyorum diyor ama o bi oturuşta öyle bi ekmek yiyor ki. Demek ki yiyorsun.
Spor yapamıyorum diyorsun, seni evde terletecek yoracak her şey kalori yaktırır. Her gün yere oturup el beziyle bütün evi silsen bu bile hareket. :KK53: Kendini terletecek yarım saatte boynundan ter damlatacak bir şey bul. Çöm kalk squat yapabilirsin.
Yediklerine dikkat etsen ve her gün yarım saat evde hareketle terlesen verirsin.
Ek: esas diyeceğimi unutmuşum. Yağı, unlu ürünleri ve şekeri kesmek varken sağlıksız yöntemlere başvurmanı önermem. Doğal yollarla ver.

iyi iste o depo yapan seyleri kullanın yemeyin... canan karatay dinle 1 haftada 15 kilo verirsin

evde yürü, durdugun yerde adım atar gibi

Az yesen kilo verirsin, sen az yediğini sanıyorsundur. Annem mesela Bi öğün yiyor, hiçbir şey yemiyorum diyor ama o bi oturuşta öyle bi ekmek yiyor ki. Demek ki yiyorsun.
Spor yapamıyorum diyorsun, seni evde terletecek yoracak her şey kalori yaktırır. Her gün yere oturup el beziyle bütün evi silsen bu bile hareket. :KK53: Kendini terletecek yarım saatte boynundan ter damlatacak bir şey bul. Çöm kalk squat yapabilirsin.
Yediklerine dikkat etsen ve her gün yarım saat evde hareketle terlesen verirsin.
Ek: esas diyeceğimi unutmuşum. Yağı, unlu ürünleri ve şekeri kesmek varken sağlıksız yöntemlere başvurmanı önermem. Doğal yollarla ver.

Su ekmeği bi gün ben bırakSam herkes bırakır. Ekmek olmadan doyduğumu hissetmiyorum ne olacak benim bu halim ahh ahh :KK61:

Hapla ilacla gida takviyesiyle olacak seyler degil:KK20:

Hepsi para tuzagi! Sismanlarken nasil ki onlara ihtiyacimiz olmadi zayiflamak icinde olmamasi lazim.

Herkezin bildigi standart seylere ozen gostermek lazim uc beyazdan uzak dur aksam 18'den sonra ne olursa olsun agzina bir lokma koyma kilo verememek imkansiz.

Allahım :KK61: nasıl yaşıyorsun? Ne yiyosun peki? Ben ekmek yemezsem herhalde benim için açlık orucu olur :KK70::KK70:
Zayıflarken çok çok az karbonhidrat alıyordum da artık 49 kilo olduğum için yiyorum karbonhidrat. Ama ekmek yerine yağsız makarna, yağsız patates falan.
Mesela kahvaltımı söyleyeyim de kalpten git. 2 yumurta, peynir, domates, salatalık. :D

Zayıflarken çok çok az karbonhidrat alıyordum da artık 49 kilo olduğum için yiyorum karbonhidrat. Ama ekmek yerine yağsız makarna, yağsız patates falan.
Mesela kahvaltımı söyleyeyim de kalpten git. 2 yumurta, peynir, domates, salatalık. :KK70:

Cok sağlıklı besleniyosun . Në kadar da sağlıklı beslenen bi kız keşke benim de olsa :KK8::rolleyes::rolleyes:
Darısı başıma Allahım, Aminnnnnnn :confused:

Back
X