• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak istiyorum,bunalımdayımm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi klik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

klik

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.106
1
641
43
İstanbul
arkadaşlar,bu bölümdeki zayıflama yöntemlerini okudum ve lahana çorbasıyla ilgili olanı da denemeye kalkıştım ama maalesef devam ettiremedim.çünkü bir gün boyunca içmem gereken çorbadan sadece günde bir öğün ancak içebildim oda bir işe yaramadı.tesettürlü bir bayanım ve eşarptan yanaklarım tombul tombul gözüktükçe kendimden nefret ediyorum.yeme düzenimizde diyete uygun değil.akşam işten çıkıp yemek hazırlamam saat 8 i buluyor ve eşimle oturup bende yiyorum maalesef.aslında çok ekmekde tüketmiyorum ama yinede kilo veremiyorum.galiba yemeğimizin geç saate kalmasından bu.vermek istediğim kilo miktarıda çok değil aslından.1,60 boyundayım ve şu anda 59 kiloyum.normali 50 kg dir ama ben 55 kg olmak istiyorum.yani 4 kg vermek istiyorum.ama veremiyorum.ne olur bana kilo vermenin püf noktalarını anlatınn..yardımlarınızı bekliyorum.

sadece 4 kilo içinmi bunalıma girdin arkadasımkaydirigubbakcemile31 ay boyunca aksamları meyve yoğurt gibi hafif şeylerle geçiştir o zaman.madem bu kadar üzülüyosun bazı seylerdende ödün vereceksin yoksa istediğini elde edemezsinki

Haklısınız bende önceleri pek ciddiye almadım,topu topu 4 kilo,elbet veririm dedim ama bir kaç diyet girişimim başarısızlıkla sonuçlanınca strese girmeye başladım.aynaya bakınca kendimi özelliklede yüzümü tombul görmek sinirlerimi bozmaya başlayıncada buraya yazmaya karar verdim.1 saat öncesi itibariylede çörekotunu denemeye karar verip bir kaşıkda yedim.umarım bu sefer başarırım ve şu fazlalık 4 kilodan kurtulurum.cevabınız için teşekür ederim.

klik cim senin kilon ideale yakın oldugu için 4 kiloyu bile vermen zor olacaktır ben de bir 2 kg yi veremiyorum ne zamandır sebebi bu yüzden az ve sıksık yiyerek uzun zamanda atcağız inş.

klik cim senin kilon ideale yakın oldugu için 4 kiloyu bile vermen zor olacaktır ben de bir 2 kg yi veremiyorum ne zamandır sebebi bu yüzden az ve sıksık yiyerek uzun zamanda atcağız inş.

ay inşallah yaa..insanlar 4 kilo fazlam var veremiyorum deyince tepki gösteriyorlar ama inan zor o 4 kilodan kurtulmak...inşallah havalar ısınana kadar veririz şu kilocuklarıı da tiril tiril yazlık tunikler alırız...

Haklısınız bende önceleri pek ciddiye almadım,topu topu 4 kilo,elbet veririm dedim ama bir kaç diyet girişimim başarısızlıkla sonuçlanınca strese girmeye başladım.aynaya bakınca kendimi özelliklede yüzümü tombul görmek sinirlerimi bozmaya başlayıncada buraya yazmaya karar verdim.1 saat öncesi itibariylede çörekotunu denemeye karar verip bir kaşıkda yedim.umarım bu sefer başarırım ve şu fazlalık 4 kilodan kurtulurum.cevabınız için teşekür ederim.

1.60 boyunda 59kg dasiniz tombul falan degilsiniz :) tatliyi bile kezseniz verirsiniz yani abartmayin cok sekerli icicekler icmeyin cay kahve falan sekersiz tüketin bir aksam yiyin bir aksam yemeyin esinizle birlikte hic bunalima girmeyin bunun icin

ay inşallah yaa..insanlar 4 kilo fazlam var veremiyorum deyince tepki gösteriyorlar ama inan zor o 4 kilodan kurtulmak...inşallah havalar ısınana kadar veririz şu kilocuklarıı da tiril tiril yazlık tunikler alırız...

ben hayırlısıyla bebiş sahibi olmak isityorm cnm ondan dolayı zayıf olayım ki o zmana zatn alıcam iyice şişko olmayayım yani:)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ya vereceğin kg zaten çok değil karbonhidrat protein ayerımı diyetimn, denesene
heö aç kalmıyorsun hemde ciddi kg veriyorsun ben gün kaçamkaları falan 2 kg den fazla verdim patatees kızartması bile var düşün
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bne bu diyeti yaptım ilgini çekerse bir bak canım

Çok sağolun. kendi çabalarımla ve 50-59 arası kilo vermeye çalışanların topiği sayesinde 58 den 54,5 e düştüm.şimdi kilomu korumaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X