- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- 323
- Konu Sahibi hureyremir
-
çok iyi bir diyetisyen arkadaşım var yazdıkları genelde aynı şeyler.sana küçük bir liste söyliyim.öncelikle aç kalmamalısın zaten.
YASAKLAR:şekerli içecekler,hamur işleri,şerbetli tatlılar,kızartmalar,fast food.
SERBESTLER:çavdar yada kepek ekmeği,light kola-süt-ayran (istediğin kadar içebilirsin),sebze yemeği günde bir kere,et ızgara günde bir kere,balık istediğin kadar,salata istediğin kadar,yatmadan önce meyve ve light süt.(HER ŞEYİN LİGTH OLANINI SEÇ)
BU KADAR :)
valla onu bilmiyorum canım.bu arada insulin drencin yada tiroid rahatsızlığın varsa ne yapsan zayıflama olmaz bu testleride yaptırmalısın.3 zeytin 1 ekmek diyetlerine uymak zordur gerçekten.bilmen gereken sadece neleri yememen gerektiği...
Bende diyete başladığımda o açlık hissi oluyordu leblebiyi denedim çok güzel geçiştirme sağlıyor. Tuzsuz olanından al çantana koy evde bulunsun öğün aralarında acıktıkça onu ye kalorisi çok az. Zaten bir süre sonra ona da gerek kalmıyor. Şu an ben hiç ihtiyaç duymuyorum.
sabahları bir hafta kepek ekmeği,diğer bir hafta çavdar vs her hafta değişik ekmek çeşitlerini kullan.salatalık, domates,marul sınırsız tüket,tabii yağsız ve tuzsuz olmak kaydıyla.hergün iki öğün en fazla 2 fincan yeşilçay iç.sabah kahvaltısını sakın ola az tutma öğle yemeği de hakeza akşam yemeğini kıs.6 öğün ye.kendine belli saatler belirle.Arkadaşlar fazla kilolarımı vermek istiyorum,funda yaprağı aldım ve bir kaç gündür içiyorum,ama bunun yanı sıra yediklerime de dikkat etmek istiyorum ama cıkk ne kadar az yemeye çalışsamda midem kazınıyor sürekline yapmam lazım tok durmak için fikirlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?