- Konu Sahibi Halikarnas
-
angelina jolie'nin bu çayını bende daha önce okumus not etmiştim.
en kısa sürede deneyip gelişmeleri yazmaya çalışırım canım.
sen denedin mi??
CoenzymQ10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı olan çok güçlü bir antioksidandır. Enerjimetabolizmasını canlandırarak, kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yarar sağlar.
L-Carnitne: Yağ asitlerini, yakmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış ve birikmiş yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle sıkı bir diyetle beraber yapılacak egzersizlerden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur.
Krom: İnsülin faaliyetinin etkisini artırır. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde çok etkili olan birmineral olarak kabul görmektedir. Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine yardımcı olur. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcıdır.
Bunlar hangi gıdaların içinde vardır acaba?
CoenzymQ10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı olan çok güçlü bir antioksidandır. Enerjimetabolizmasını canlandırarak, kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yarar sağlar.
L-Carnitne: Yağ asitlerini, yakmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış ve birikmiş yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle sıkı bir diyetle beraber yapılacak egzersizlerden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur.
Krom: İnsülin faaliyetinin etkisini artırır. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde çok etkili olan birmineral olarak kabul görmektedir. Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine yardımcı olur. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcıdır.
Bunlar hangi gıdaların içinde vardır acaba?
cnm,krom tahıllarda,özellikle brokoli fasülye gbi ürünlerde olduğunu duymuştum.
hatta zamanında solgarın krom ilacını kullandığımda baaya bi araştırmıştım,sigarada da bulunduğunu biliyorum.buyüzden birsüre canımız istemiyor sigaradan sonra tatlı vs (ki ben gene dayanamıyorum özellikle regl günlerimde:jeyyar:
zayıf kalın :)
Besin Miktar Krom (mcg)*
Brokoli 100 gram 11.0
Taze fasulye 100 gram 1.1
Patates 100 gram 2.7
Üzüm suyu 1 bardak 7.5
Portakal suyu 1 bardak 2.2
Biftek 90 gram 2.0
Hindi (göğüs) 90 gram 1.7
Elma 1 orta boy 1.4
Muz :1 orta boy 1.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?