Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bugun kahvaltıda sadece domates yedim hergün moralim daha da bozuluyor yinede ben sizinde moralinizi bozmayım ha gayret.............

kızlar bugun kahvaltıda sadece domates yedim hergün moralim daha da bozuluyor yinede ben sizinde moralinizi bozmayım ha gayret.............

peki neden kahvaltida sadece domates yiyorsun?lmaz:

vucudunun hic kilo vermemesini sagliyorsun böyle...mutlaka her ögününde sebze, kalsiyum grubu ve karbonhisrat tüketmeye calisyerimseniben

merhaba kıslar
moonserosecim valla öyle gece kuşu olduk iyide oldu bende iyiyim canım saol
hanoi hoş geldin aramıza canını sıkma zaten çok bir fazlalığın yokmuş biraz dikkat ederek çabucak verirsin inşallah
dilekcim sanırım bu güne özgü sadece domates yemişsin moral bozukluğundandır bazen böyle oluyor canımız hiçbişe istemiyor ama dikkat et sonrası bir felaket olmasın bende genelde öyle oluyorda ne buluyorsam sanki midem çöplükmüş gibi içine atıyorum

bu mesajima bir arkadas negativ rep vermis anlamis degilim, o kisi kendini cok iyi biliyor, ama tuhafima kacti yani benneyaptımki

üzüldüm canım bak merak ettim şimdi söylesende bizde öğrensek belki veren kendiside bilmiyordur yanlışlıkla verildiğini düşünüyorum sıkma canını

peki neden kahvaltida sadece domates yiyorsun?lmaz:

vucudunun hic kilo vermemesini sagliyorsun böyle...mutlaka her ögününde sebze, kalsiyum grubu ve karbonhisrat tüketmeye calisyerimseniben

güzelim ben normalde hiç kahvaltı yapamazdım kahvaltının en önemli öğün olduğunu biliyorum ama sabahları birşey yiyemiyorum elimde olmadan ve kahvaltı alışkanlığı edinmeye çalışıyorum o yüzden böyle yazdım umarım açıklayıcı olmuşturopuyorumnanaktan

o zaman tamam, kendini alistirmaya calisman güzel, aynen devam:lepi:

kızlar kilo milo ayrı dertte şu kardeşlerin kavga etmemesini birbirlerini anlayıp sevmesini sağlayacak bir formül varmı benimkiler birbirlerini yiyorlar arada ben mahfoluyorum valla:sinifsinif:

kızlar kilo milo ayrı dertte şu kardeşlerin kavga etmemesini birbirlerini anlayıp sevmesini sağlayacak bir formül varmı benimkiler birbirlerini yiyorlar arada ben mahfoluyorum valla:sinifsinif:

büyüyünce anlatıp anlatıp gülerler kaydirigubbakcemile3 ama arada senide yerler delikafadulden

canım öğrendiğinde ne olur banada söyle ben 19 yıldır bu formülü bulamadımda
seninkiler küçük ya benimkiler koca kazıklar :sinifsinif::sinifsinif:

ay bende var bendede bendedekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bazen onlar kavga ederken ben gülme lrizine giriyorum
eger sabah erken saatlerdeyse sadece geriliyorum..onun disinda relaxim
hatta dahada karistirip birbirlerine düsürebilirimnaniknanik

al bendende o kadar zamanla alışkanlık yapıyor herhalde
şimdi ne görüyorum nede duyuyorum karışılmayınca sanki kavga daha çabuk bitiyor

ikiside inatci biri nekadar muzip ve dalgaci ise digeri o kadar oteriter ve ciddi
biri kizdirmaktan vazgecmiyor digeri "es " gecemiyor ve uzayiiiiippp gidiyor
taki oglum o guzel sesiyle " annö annö bak simdi ben sey yaptim abläämmm...." diye gelene kadar
benim tabi tek tepkim "kaybol"
"ama annööö"
"kayboooollll"

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar nasilsiniz ben bugun giremedim ya internette is ilanlarina baktim esimle sonra utuydu yemekti of icim kalkti.

dilekcim sagol iyi dileklerin icin bebem rabbim insallah isteyen herkese verir kardes kavgalarina gelince valla bizde cok yapardik kucukken ama simdi buyuduk hepimiz bir yerlere dagildik simdide o gunlere ozlemle bakiyoruz birak kavga etsinler en azindan biraradalar.evde kosunun linklerinde sorun yok gulum 3 linkide indirdikten sonra media playerle acin ama once rar dosyasimi ne diyorlar onda biseyler yapiliyor ama ben anlamam esim yapar o isleri anlayan biri varsa yakininda ona bir goster.

osmaniyem iyi yapmissin canim biraz ara vermen senin icin iyi olur bu arada kilonuda vermis olursun.

benimkiler dedimya büyükler diye ama ne büyük az önce ben yazarken onlar çayı kim koyacak diye kavga ediyorlardı hiiiç oralı olmadım ve sonuçta birisi koydu şu anda çayım da demleniyor ooooh bundan sonra böyle kendileri halletsinler aralarındaki sorunu okul süresince bir iş yaptırmıyorum şimdide ben tatilimi yapacam

ah birde bana sorun görmemek mümkün değil evi ayağa kaldırıyorlar bu koşturmanın içinde niye zayıflayamıyorumki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…