- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.341
kızlar bugun kahvaltıda sadece domates yedim hergün moralim daha da bozuluyor yinede ben sizinde moralinizi bozmayım ha gayret.............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun kahvaltıda sadece domates yedim hergün moralim daha da bozuluyor yinede ben sizinde moralinizi bozmayım ha gayret.............
Merhaba arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz?
68 kg yum hedefim 50 kg civarlarinda olmak, nasil yapcam ben yardim edermisiniz?
boyum 155cm, insulin direncim var:gitme:
bu mesajima bir arkadas negativ rep vermis anlamis degilim, o kisi kendini cok iyi biliyor, ama tuhafima kacti yani benneyaptımki
üzüldüm canım bak merak ettim şimdi söylesende bizde öğrensek belki veren kendiside bilmiyordur yanlışlıkla verildiğini düşünüyorum sıkma canını
peki neden kahvaltida sadece domates yiyorsun?lmaz:
vucudunun hic kilo vermemesini sagliyorsun böyle...mutlaka her ögününde sebze, kalsiyum grubu ve karbonhisrat tüketmeye calisyerimseniben
güzelim ben normalde hiç kahvaltı yapamazdım kahvaltının en önemli öğün olduğunu biliyorum ama sabahları birşey yiyemiyorum elimde olmadan ve kahvaltı alışkanlığı edinmeye çalışıyorum o yüzden böyle yazdım umarım açıklayıcı olmuşturopuyorumnanaktan
kızlar kilo milo ayrı dertte şu kardeşlerin kavga etmemesini birbirlerini anlayıp sevmesini sağlayacak bir formül varmı benimkiler birbirlerini yiyorlar arada ben mahfoluyorum valla:sinifsinif:
kızlar kilo milo ayrı dertte şu kardeşlerin kavga etmemesini birbirlerini anlayıp sevmesini sağlayacak bir formül varmı benimkiler birbirlerini yiyorlar arada ben mahfoluyorum valla:sinifsinif: