Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

niye oyle diyosun ya kesin kzanamicam diye
sen bosunami okuyosun okadar insallah kazanirsin dur bakalim karamsar olma
canim ya ben simdi oraya gelsem mecbur kilo vermem gerekiyomu
cunku diger takimdayken kilo vermezsen diskalifiye falan ollunuyodu
cok oyle SIKI bi diyette degilim

slm kıslar sempatik yoksa sen buraları terkmi ediyon mafoldumben
yeni arkadaşlar hoş gelmişler inşallah beraber zayıflıyacağız

yok ablamaya ben burdayim nasil terk ederim burayi bura benim ilk goz agrim
sende hep aksamlari takilyon,ne guzel denk gekdik ,ben normalde fazla giremiyorum aksamlri

canım ben öğle sıralarında bir giriyom bakınıyom kimsecikler yok kendim yazıp okuyom
işte birazda akşamları okullar kapandıya iki bilgisayar kapanın elinde kalıyor :))

canım tabiiki işin daha öncelikli söylemeye bile gerek yok
burasıda öyle bir bağımlılık yapıyorki insan terk etmek istemiyor
zararsız ve tatlı bir bağımlılık bence

evet ben bu siteye uye oldugumdan beri bagimliyim
hele boyle topikler girince arkadas cok olunca insan daha bi bgailmi oluyo
is yerinde nt var mecbur aklimda oluyo bakiyorum
esimle tartisiyoruz, o kizi sanki bakmasan gitmesen olmaz, bazen diyo biktim senin su kadinlar kulubunden diye
hatta bazen geceleri giremiyorum yatarken telden giriyorum nete, :)
esim diyo, teldendemi kkye giriyon ,yani valla ben biktim senin kaninlar kulubunden diyo
zararsiz ,bi okadar cok yararli ben bu site sayesinde neler neler ogrendim iyiki uye lmusum

sempatikcim bende kaçıyorum çıkışı kendi takımımdan yapmak istedim gelince okursun artık iyi geceler diliyorum canım Allah rahatlık versin Şeniz :a015::a015:

ben mesajı yazarken sen burdaymışsın
benim eşimde aynı şekilde eşime kuma gibi geliyor o evdeyken giremiyorum öyle sık
iki gecedir seyahattaydıda işte bu saate kadar kalabildim yoksa uğrayıp çıkıyordum
neyse idare edeceğiz bi şekilde Allah onlarında eksikliğini göstermesin öylede olsalar hep başımızda olsunlar olsun tek şikayetimiz bu olsun Allah başka dert vermesin :Saruboceq:

günaydın hatunlar ayy pardon gece kuşları kaydirigubbakcemile3 nasılsınız? ben iyiyim çok şükür dünden uykusuzdum gece bir güzel uyumuşum anlatamam.o gazla işe mutlu mutlu geldim bugünde erken çıkacağım inşallah:dance: sizler ne alemdesiniz ? eminim mışıl mışıl uyuyorsunuzdur

Günaydın kızlar, ben de uzun sure once burasini kesfetmiştim. Sizin yazdıklarınızı okuyorak gaza gelmeye calisiyordum. Bi dönem işe yaradı da ama su anda hic birsey fayda etmiyor, istahım ve iradem cok dengesiz en olmaması gereken zamanlarda patlıyorum.

3 sene oncesine kadar 68 kiloyu gormustum 1 sene icinde ara ara diyetler yaparak 62 oldum. Daha sonra yine 1 sene icinde 57 ve 5 hafta once 50 'ydim. Ama 5 hafta icinde hafta sonları ailemin yanına gitmemin de katkısıyla 4-4.5 kilo aldım. ıTabi bu kadar hızlı kilo alınca, direk kalça göbek çıkıyor. bel bölgem felaket durumda can simidi takmışım gibi :( Kıyafetlerimin icine sıgmamaya basladım, dar kot giymeyi seviyorum ama sanki her an patlayacakmısım gibi oluyor.

ıs yerinde sabahları poğaca, simit veriliyor. Sabah erken cıkmam gerektigi icin kahvaltıyı evde yapmaya cok fırsatım olamıyor. Erkek yogunluklu bir yerde calısıorum ve onları pogacaları götürürken görünce malesef irademe hakim olamayıp ben de yiyorum. Oglenleri de cesitler guzel oluor ve corba + 2 cesit yemek aldıgım gunler oluyor, 2 sinden de biraz biraz yiyim diyorum ama baslayınca hepsini bitirmis oluyorum :( Aksam eve gelince kendime engel oluyorum, az yiyorum ta ki gece gec saat oluncaya kadar. Bi anda tum gunun acısını cıkartıyor gibi her seyden yiyorum. Tuzlu, tatlı herseyi karıştırıorum.

ışte böyle kızlar, bu benim icin bir nevi dert dökme oldu. Etrafımdaki kisilerle de cok paylasamıyorum. Zayıf olanlar, zayıfladıgımda aaa cokk zayıfladın yaa diyorlar ama kilo aldıgımda uyaran hic kimse yok. Ben de en iyisi sizlerle dertlesiyim dedim.

Son düzenleme:
hanoi arkadas cok dogru söylüyorsun, bendede aynisi oluyor, sanki zayif insanlar knedilerinden baska zayif insan istemiyorlarmis gibi kilo aldigini hic söylemiyorlar ama verdiginde cok zayiflamissin dikkat et kendine diyorlar, kendilerini görmüyorlar o zamankaydirigubbakcemile3

Back