- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.301
yalnız deilsin canım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
tesekür ederim canım hosbuldukhoş geldiniz kızlar a.s.
paylaşımlar ile sağlıkla vereceksiniz kilolarınızı
saol canım bebek işine ara verdim psikolojimi rahatlatıcam canım ya bide zayıflayayım öyle diyom bakalımhosgeldiniz kizlar osmaniyem seni burda gormek beni hem sevindirdi hem uzdu hem bebis istiyoruz hem kilo vermek he bakalim hangisi daha once olcak
slm kızlar yine kan serumunu taktırdım geldim inşallah bunlar bana sadece kan olarak döner kilo yapmaz sizde hoşgeldiniz kızlar osmaniye canım senle benim kilo boy yakınmıs bende 1.73 boy 73 kilo inşallah veririz prensesim inşallah seninde güzel güzel çocukların olur, insanı çok yoruyorlar ama tatlı şeyler ,şimdi biraz yalnızlıgın tadını cıkar canım allah sanada verir inşallahopuyorumnanaktan
sempatiğim ben bu evde yürüyüşü indiremiyoruum yükleniyor acılmıyor ne yapıcam?????????
hosgeldin canim aramiza ,evet vermen gereken baya kilo var ,bbenimde boyum ayni seninle ,kilom 57 ,tabi bende senin gibi 50 olmak istiyorum ,insallah verebilirsemMerhaba arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz?
68 kg yum hedefim 50 kg civarlarinda olmak, nasil yapcam ben yardim edermisiniz?
boyum 155cm, insulin direncim var:gitme:
kızlar bende zayıflamak istiyorum boyum 1.71 kilom 75 benide aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?