Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canım arkadaşlarım benim maratonumda şuan gayet ıyı gıdıyor.dünden bugüne sarfettiğim eforun tablolarını sizle paylaşmak istedim.bu arada sempatigçiğim ben kilo verdim ve 74 oldum tatlım.

29-30 nisandan 19 hazırana kadar olan süreçteki diyetimin sabah akşam 3 saat yürümemin ve 3 litre suyu hergün tüketmemin sonucu arkadaşlar.dip not yemeklerımde yağ tuz sıfırdı.

hihoyyyt

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9oRsvs/]

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOXVRy7/]

gunaydin kizlar nasilsiniz hepiniz bal bademlerim ablacim gunaydin aciksin yesil yesil yaniyon oh
kizlar neler yapiyorsunuz rajiminiz nasil gidiyor ben suanda spor yapamiyorum henuz ayagimin yuzunden ama az yiyorum bakalim bu hafta veremem yine biliyorum ama haftaya vercem insallah

sabah
yediklerim

1 french bread

2 dilim kasar

ve bir cup cay

ara ogun
1 elma

ogle
ispanak yemegi yiyecem soyle bol yogurtlusundan

hoş geldiniz nihulik ve prenses
girip çıkıyom tekrar bakıyom kimse yok
sizi görünce nihayet dedim
nihulik çok tebrik ederim canım harika gidiyosun maşallah
ben bu hafta veremedim inşallah önümüzdeki hafta kesin olacak çünkü
yürüyüşlerime başlıyorum artıkın

bende klasik kahvaltımı yaptım
ben çayı çok tüketiyorum ordan aldığım şeker beni batırıyor
sanırım bundan sonra tatlandırıcı kullanacam
az şekerli içiyorum ama sayı fazla olunca haliyle çok oluyor

Merhaba arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz?

68 kg yum hedefim 50 kg civarlarinda olmak, nasil yapcam ben yardim edermisiniz?
boyum 155cm, insulin direncim var:gitme:

slm kızlar yine kan serumunu taktırdım geldim inşallah bunlar bana sadece kan olarak döner kilo yapmaz sizde hoşgeldiniz kızlar osmaniye canım senle benim kilo boy yakınmıs bende 1.73 boy 73 kilo inşallah veririz prensesim inşallah seninde güzel güzel çocukların olur, insanı çok yoruyorlar ama tatlı şeyler ,şimdi biraz yalnızlıgın tadını cıkar canım allah sanada verir inşallah :emir_bebek:opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hoş geldiniz kızlar a.s.
paylaşımlar ile sağlıkla vereceksiniz kilolarınızı
tesekür ederim canım hosbulduk

hosgeldiniz kizlar osmaniyem seni burda gormek beni hem sevindirdi hem uzdu hem bebis istiyoruz hem kilo vermek he bakalim hangisi daha once olcak
saol canım bebek işine ara verdim psikolojimi rahatlatıcam canım ya bide zayıflayayım öyle diyom bakalım
slm kızlar yine kan serumunu taktırdım geldim inşallah bunlar bana sadece kan olarak döner kilo yapmaz sizde hoşgeldiniz kızlar osmaniye canım senle benim kilo boy yakınmıs bende 1.73 boy 73 kilo inşallah veririz prensesim inşallah seninde güzel güzel çocukların olur, insanı çok yoruyorlar ama tatlı şeyler ,şimdi biraz yalnızlıgın tadını cıkar canım allah sanada verir inşallah :emir_bebek:opuyorumnanaktan

saol canım hosbulduk ins saglıkla veririz

Merhaba arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz?

68 kg yum hedefim 50 kg civarlarinda olmak, nasil yapcam ben yardim edermisiniz?
boyum 155cm, insulin direncim var:gitme:
hosgeldin canim aramiza ,evet vermen gereken baya kilo var ,bbenimde boyum ayni seninle ,kilom 57 ,tabi bende senin gibi 50 olmak istiyorum ,insallah verebilirsem
simdi sen basladinmi baslamadanmi,oncelikle kendinin istemesi lazim ,az yiceksin ,spor yapcak bol su icceksin ,yarismaya katilmak istersen gel bizlerle paylasimda bulun ,birbirimize motive oluruz, hep birlikte veririz insallah
kızlar bende zayıflamak istiyorum boyum 1.71 kilom 75 benide aranıza alırsanız sevinirim

tabiki canim aramiza aliriz, bizde boyle cok kisi olmak istiyoruz
sen sanlisin boyun var bizim boy baya kisa,kilomuz daha fazla belli oluyo
kac olmak istiyosun peki
insallah bizlerle verirsin canim kilonu
yarismamiz var katilmak istersen orayada girebilirsn ,hep birlikte vercez insallah

Back