Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar nasilsiniz?rica ederim oferhanocum neden bize takilmiyorsun canim bizimle beraber ol ve zayifla hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz icin tatlim ne kadar cogalirsak o kadar cok azimli oluruz bekliyorum seni buraya

sabah kahvaltisi

1 french bread

3 dilim dutch chesee(peynir)

1 domates
1 cup fincan ve yarim kase cilekli yogurt

tabi katilirim..neden olmasin
bu arada en sevdigim film repligi "birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin ":lepi:

annemde kiziyor nerene zayifliycaksin diyor bana yaaa ama tabi yas ilerliyor gözler fln biraz buharlasmis olabilirkaydirigubbakcemile3

topraksu bisey fisildiyabilirmiyim?:1ninca: su hani yazmissin ya bana o nasil oluyor .. bana yazilan yazilara yada tsklere karsilik vermek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum :uhm:

canım hani mesajın sağ üst tarafında terazi şekline basıyon
çıkan yere mesajını yada her ne yazmak istiyosan yazıyon sonra onaylıyon bu kadar
bunu sormuştun herhalde

ooo kizlar ,bikac dokturmusunuz gormeyeli, cok kisi acik hadi gelin iki dk cene calalimopuyorumnanaktan

oferhano hosgeldin canim aramiza
insallah bizlerle kilo verirsin,yas ilerliyor derken kac yasindasinki, istedikten sonra her yasta verilir

kizlar hep gecemi online oluyonuz looo alla sizin zemuszemusvar ya ben zabahlari o kadar bekliyom sizi gelmiyorsunuz:olmaz: bende yazardim simdi konusurduk emme yatacam valla :umursamaz:hadi hepinize iyi uykular ruayalarimizda pasta neym gorek mucuxopuyorumnanaktan

yok prensesim anam ,benim ne zaman girip cikcagim belli olmaz, yatmadan bi bakinim dedim ,bugun sporda yok malum ,oyuzden onun yerine az bakiniyorum
sanada iyi geceler tatli ruyalar
ruyanad beni gor oklavali neyli:oklava:, pastayi degilopuyorumnanaktan
tabi ruyamizdada gormek daha iy gercekte dayanamayiz, ne guze okadar pastayi ruyada ye sabah ,hic bisey yememis gibi kalkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydinlarrra.s.

Sympathique canim orda annemi kasetmistim bana neyine kilo vericeksin diyor ya ona dedim ben..anlasilmisimmidir artik ? :) evet iki tane canciger kuzum var..sizlerin?

ben 9.takimda yaristayim..devamda edicem..burdada yazabilirim , istiyorum.. burda nasil kilo veriyorsunuz? hepinize guzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

günaydın hatunlar,nasılsınız? evet yaa gündüz pek gelen olmuyor gecede ben yokum mafoldumben dilek1 ben seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden CADIARZU

merhaba kızlar ben de şu cuma günü yapılan yarışmaya katılmak istiyorum hcr 35 bana bizim gruba gelebilirsin dedi ama ayrıntı vermemiş onun grubunda olan yada kendisi bana yardımcı olabilirmi aranıza yeni katıldım biçok şeyi bilmiyorum yardımcı olan herkese şimdiden çoook teşekkür tekrar vereyim kendimle olan bilgileri ben doğumdan önce 60 kilo idim doğumdan sonra 85 oldum oğlum 4 yaşında ve ben daha pek kilo veremedim boyum 160 şimdiki kilom 78 teşekkürler

Back