Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

resimleri net ayarlayamıyorum kusura bakmayın her türlü denedim ama olmuyor bu boyda yollayabılıyorum cankuşlar.sempatıkçığım bak attım resım ıstemıştın.

nihulikcim anneciğini çok tebrik ediyorum helal olsun
insanın istemesi ve kararlı olması gerekiyor anneciğin gibi maşallah kaydirigubbakcemile2

rainciğim hangi siteden indirdin bende indirmek istiyorum canımopuyorumnanaktan

kizlarrr en geldim,aslinda araa girip baktimda yazmaya vaktim olmadi ,bugun ise gitmedim ,kaynan sabah basladi, aman koltugun altuni temizliyelim ,aman firinin altini temizliyelim,sonra evin kapisin supurgeliklerin azcik boyalari gitmisn dur buray yapalim,azboya var aceba kapilarda boyasakmi, hadi yapalim,simdi o yapti,birazdanda ben yapcam kapilari, of yani bi gun evd kal oturmak yok,
su icmeyi unutuyodum bikac gundur bugun yeniden basladim sporumu 3 gundur yapiyorum en az 1 saat iste boyle

prensescim canim cok sevindim iyice duzelmene ,hemde ayaga kalkar kalkmaz spor yapmisin ,canim okadar yapma az yap ,cunku yara dah yeni siser falan eder dikkat et kendine
bende bi zamanda evin icnde kostururdum evet baya bi insani terletiyoda ,boyle izleyip yapmak daha guzel olur heralde, tabi malesef evde musait degilim yapamiyoru,siz yapin ,bende odamda yapiyorum ancak biseyler

topraksu ablam ,iyi kaynana gitmis degilse, bomba gibi olursun ,sen anlattiklarina bkarsan,hadi bakalim insallah bu haftahepimiz vermis olcaz, zaten dedim ben veremezsem listeden cikicam demistim

nihulik canim masallah annene bu yasta ne azim ,belkide ikiniz birlikte yapiyosunuz birbirinize destek cikiyosunuz, biriniz biksa biriniz gaza getir ,ve boyle yamak daha guzelde, bu yasta gercekten cok guzel kio vermis,resimler evet yine cok kucuk fazla belli olmuyo ama yinede vermis gobekten belli :)

prensescim üçünüde indirdim ama ses var görüntü yok neden bilmiyorum bizmi beceremedik anlamadım
sempatikcim sende çok yorulmuşsun canım kolay gelsin tatlım işe gitseymişsin daha iyiymiş inşallah bu hafta vermeye başlıyacağız azda olsa vereceğiz
yok canım öyle bırakıp gitmek sensiz burası tamamen dağılır ayrılacaksan hepbirlikte ayrılalım
hepimiz kalacağız ve daha azimle devam edeceğiz bana abla diyosunuz madem bende yetkimi kullanıp kilo veremedi diye hiç birinizin ayrılmasına izin vermiyorum söz dinleyin bakim yoksaaaaaaa kötükedihüso

ben kaçıyorum bu günlük şu ana kadar yediklerimi yazayım akşamkinide yarın yazarım

kahvaltı 2 ince dilim beyaz ekmekle 2 kk peynir az şekerli çay
öğle sadece meyve (1 kase kiraz,5 tane kayısı)
şekersiz nescafe (ama kremalıydı)
yine birkaç tane kiraz ve 3 tane kayısı

akşamıda henüz bilmiyorum karar vermedim
havalar çok sıcak olduğundan çorbada yemek istemiyorum belki ailecek kahvaltı yaparız buda benim işime gelir zahmetsiz iş sositososito

topraksuu ablam bende bir sorun yok oynatirken media playerle oynatin bakalim goruntu gelcekmi

dilek adresi ozeline yolluyorum canim

sempaim masallah boyalar felan bende temizlik yaptim bugun kac gundur ayaga kalkamadigim icin kalmisti bugun canlandim ya azcik birseyler yaptim iste ama dedigin gibi orasi acaip sis

zaten bura gercekten benim sayemde ayakta duruyo
napaim ya simdidye kadar veremedim sonrada alinca ,dedim bu haft vermezsem cikicam diye, cunku sanki oylamais gibi oluyorum
tabi insan daha bi hirli oluyo bu hafta vermem grekli diye, o yandan iyi

tamma ablma ben sozunu dinliyorum burdayim hep ,versemde vemesemdeŞeniz

e canim iste sana bosuna demiyozya ,yapma bisey o siser daha kotu olur, birak is guc dursun sagligindan onemlimi, eger zorlaniyosan sporuda bu hafta yapma

evet canim boya evin her yei, kaynanam azcik bi yer kavlamis orai yapim derken is buyudu tum kailar boyandi anlicaginkaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar nasılsnız? ben reglden dolayı hala davul gibi şişim , bu ay çok kötü oldum yaa sanırım sıcak havadan dolayı ,sempatikciğim yatak odan çok ilginç geldi bana ,mavi ve beyaz hiç düşünmemiştim . hele yatak başlığındaki lambalara bayıldım tam benlik ,benim bazanın başlığına bir tane takarlar mı öyle acaba :))

gunaydin kizlar nasilsiniz?rica ederim oferhanocum neden bize takilmiyorsun canim bizimle beraber ol ve zayifla hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz icin tatlim ne kadar cogalirsak o kadar cok azimli oluruz bekliyorum seni buraya

sabah kahvaltisi

1 french bread

3 dilim dutch chesee(peynir)

1 domates
1 cup fincan ve yarim kase cilekli yogurt

topraksuu ablam bende bir sorun yok oynatirken media playerle oynatin bakalim goruntu gelcekmi

canım zaten media playerle oynatıyordum olmuyor yine ne yapalım saol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım hepimiz her zaman veremiyoruz deilmi tabiki amacımız vermek ama bazen ne yapsakda veremiyoruz ama ne yapacağız canımızı hiç sıkmıyacağız moralimizi yüksek tutacağız birbirimize yardım ederek fazlalıklarımızı sadece gidiş biletiyle postalayacağız canım biliyomusun senin en büyük dezavantajın yemek işiyle uğraşman yinede seni çok kutluyorum bu kiloda olmana ben olsam oooooooo 100 kilo olurdum herhalde delikafadulden
ayrıca beni kırmadığın için opuyorumnanaktan zarif ve ince düşüncen için a.s. ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz çok saol canım opuyorumnanaktan

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ses veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
duyun sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o kadar bağırdımki inşallah duyulmuşumdur fisfisfis

bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

sabah aç karnına 2 büyük bardak su :içelim:
kahvaltı 1 paket eti form bisküviyle az şekerli çay
1 şeftali
sade nescafe
1 kase yoğurt
yarım şişe madensuyu
akşamada çorba yiyecem (şu anda pişiyor)

topraksu ablam ben geldimmmmmhihoyyyt
ta icerden duydum sesini ,hemen kostum geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslinda buraya girip baktim ama yazmadim ,cunku felaket karnim agriyo regl oldum ,belim karnim tum vucudum felaket, bide simdi isteyim yapmam gereken isler var onlarlada urasiyrum ,iste boyle ,bi baktim sen bagirip duryon yazayim dedim
yanimda kaloriferle oturuyorum sicak daha iyi geliyo bana
artik bikac gun spor yapamam
ha bide ben yemekle ugrasirim ama oyle fazla yemem sadece bi tadimlik yerim okadar
degilse bende kapidan giremicek kadar olurum ,nerde aptiklarimizi yicez

mooncum canim saol ,benim odanin lambasi yok mecbur bi abajur falan almak gerekiyodu ,yatak odasinda boyle alinca daha iyi oldu ,sonradan takilirmi bilmem sormak gerekli tabi,
insallah sen evlenince daha guzeli senin olur

hoş geldin sempatikcim geçmiş olsun opuyorumnanaktan
biz burda sıcaktan pişiyoruz sen orda ısınmaya çalışıyon
demek sesim taaaaa oralara kadar geldi ha nasıl bağırdıysam mafoldumbenmafoldumben
canım zaten bende o nedenle seni kutlamak istemiştim pişir ama yeme vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…