- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.261
resimleri net ayarlayamıyorum kusura bakmayın her türlü denedim ama olmuyor bu boyda yollayabılıyorum cankuşlar.sempatıkçığım bak attım resım ıstemıştın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyim artik topallamaktan kutruldum sayilir cok sukur.ayrica sporumuda yaptim erkenden demistim donusum muhtesem olacak diye kizlar harika bir dvd buldum daha dogrusu burda diyet gruplarinda duymustum.hatta bir kac arkadas linki vermisti ama yasak oldugu icin sitede geri silindi.ben baska bir siteden buldum. Leslie sansone yürü ve incel programı (walk at home)yani evde yuruyus icimizden bazilari disariya cikamiyor ya cocuklardan yada cevreden dolayi bu dvd indirin kizlar harika isteyene ozelden atarim linkleri bu sabah topal ayagimda bile yaptim yarim saat bu indirdigim ve 2millik yani 3 kilometre dusunsenize evin icinde 3 kilometre yuruyus disarda bile yuruyemiyoruz okadar ben bugun yaptim ilkkez allahim sular terler icinde kaldim harika birsey ya zamanla daha uzun millerinide indirip yapicam.insallah sizinde isinize yarar.
prensescim üçünüde indirdim ama ses var görüntü yok neden bilmiyorum bizmi beceremedik anlamadım
sempatikcim sende çok yorulmuşsun canım kolay gelsin tatlım işe gitseymişsin daha iyiymiş inşallah bu hafta vermeye başlıyacağız azda olsa vereceğiz
yok canım öyle bırakıp gitmek sensiz burası tamamen dağılır ayrılacaksan hepbirlikte ayrılalım
hepimiz kalacağız ve daha azimle devam edeceğiz bana abla diyosunuz madem bende yetkimi kullanıp kilo veremedi diye hiç birinizin ayrılmasına izin vermiyorum söz dinleyin bakim yoksaaaaaaa kötükedihüso
topraksuu ablam bende bir sorun yok oynatirken media playerle oynatin bakalim goruntu gelcekmi
dilek adresi ozeline yolluyorum canim
sempaim masallah boyalar felan bende temizlik yaptim bugun kac gundur ayaga kalkamadigim icin kalmisti bugun canlandim ya azcik birseyler yaptim iste ama dedigin gibi orasi acaip sis
dilek bacim ozel mesaj ayarini ve profil haberlesme yerini ac be anam nasil yollayacam simdi
topraksuu ablam bende bir sorun yok oynatirken media playerle oynatin bakalim goruntu gelcekmi
zaten bura gercekten benim sayemde ayakta duruyo
napaim ya simdidye kadar veremedim sonrada alinca ,dedim bu haft vermezsem cikicam diye, cunku sanki oylamais gibi oluyorum
tabi insan daha bi hirli oluyo bu hafta vermem grekli diye, o yandan iyi
tamma ablma ben sozunu dinliyorum burdayim hep ,versemde vemesemdeŞeniz