- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.241
slm kızlar vaktim yok şimdi cd den spor yapıcam bu hafta kararlıyım en az 1 kilo vericem birinci benim göreceksiniz bye bye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beni de alın kilom 82 yarışmada kuralne kim daha çok vericekmi peki ödül ne?herkese kolay gelsin benim kendi hedefi m 1.5 2 kilo bir haftada yeter bana slm...
Kusura bakmayın hiç vaktim yok.1 saate evden çıkmama lazım.Ancak cevap yazabildim.Sizin yazdıklarınızı okuyamadım.Onun için hasta olanlara çoook geçmiş olsun.Kilo verenleri tebrik eder veremeyenlere (bende dahil) darısı başımıza diyorum.
merhaba kıslar ben geldim
hepiniz nasılsınız moonserose :hooray: tebrik ederim vereliniortak canım 1 kilo daha gitmiş darısı bizlere
sempatikcim bende malesef :çok üzgünüm:senin gibi kilo aldım şu anda 60 kiloyum buda bana ve sana eğer kabul edersen :mymeka:klava:
bu gün yeniden başladım artık sositososito
prenses sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum :teselli:
yeni arkadaşlar hoş gelmişler kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaa toraksu ablam gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş a.s. çok sevindim seni gördüğüme ablacığım iyisindir inşallah? 2 kg cuğum kaldı işde onuda hepberaver vereceğiz,vereceğiz değil mi kızlarrrr...!
aaaaaaaa toraksu ablam gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş a.s. çok sevindim seni gördüğüme ablacığım iyisindir inşallah? 2 kg cuğum kaldı işde onuda hepberaver vereceğiz,vereceğiz değil mi kızlarrrr...!
oh oh masallah ,burdan gttiginde hi kilo vermisntin seviniyodun
ve gelisin 2 kilo almis olarak geldi
gerci ben hic gitmedim ,ben aldim bana dersinkaydirigubbakcemile3:mymeka:ancak tokatligim valla
bu hafta normal kilo alan yok hep 2 kilo:çok üzgünüm:
neysem ben seni listeye tekrar ekledim hadi ozaman hep brlikte basarilar
insllah vercez :Saruboceq:
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyim artik topallamaktan kutruldum sayilir cok sukur.ayrica sporumuda yaptim erkenden demistim donusum muhtesem olacak diye kizlar harika bir dvd buldum daha dogrusu burda diyet gruplarinda duymustum.hatta bir kac arkadas linki vermisti ama yasak oldugu icin sitede geri silindi.ben baska bir siteden buldum. Leslie sansone yürü ve incel programı (walk at home)yani evde yuruyus icimizden bazilari disariya cikamiyor ya cocuklardan yada cevreden dolayi bu dvd indirin kizlar harika isteyene ozelden atarim linkleri bu sabah topal ayagimda bile yaptim yarim saat bu indirdigim ve 2millik yani 3 kilometre dusunsenize evin icinde 3 kilometre yuruyus disarda bile yuruyemiyoruz okadar ben bugun yaptim ilkkez allahim sular terler icinde kaldim harika birsey ya zamanla daha uzun millerinide indirip yapicam.insallah sizinde isinize yarar.