Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

biliyordum canim fakat nasil olduysa dustum iste ben ayagim iyilesir iyilesmez canim spora basliyorum kesin olarak ve artik birakmicam sporu cunku sporsuz zayiflanmiyor ne kadar az yesende olmuyor onun icin spor yapcam canim

hic oyole bi girip cikma huyum yoktur
ben aylardir burdayim ,cok zaman verepmedigim oldu ama herkesi gaza getirdim ,ne bileyim kimse olmayinca insanin morali bozuluyo:çok üzgünüm:

e espiri yapmıştım ben sen kızgın galiba.aslında espiri yapmayıda pek beceremem sevmemde.ha güzel ve yerinde espiri yapılırsa onu severim.burdayız canım.sadece sanırım bu aralar herkes yoğun tatlım.bende 76 kıloda kaldım bu hafta kılo verdım dıyemıyorum sana bak.haftaya kesın dıcem ama sırnaşık şey.o yüzden bei sabit yaz tatlım. öptüm kaydirigubbakcemile3

biliyordum canim fakat nasil olduysa dustum iste ben ayagim iyilesir iyilesmez canim spora basliyorum kesin olarak ve artik birakmicam sporu cunku sporsuz zayiflanmiyor ne kadar az yesende olmuyor onun icin spor yapcam canim

geçmiş olsun bebeğim.hemde çok.acele etme sağlığım bi yerine gelsin.ayak bu çok mühim.bedenimizi taşıyorlar yazık.artı olarak tabıkı sporsuz diyetle kılo vermez samanlıkta iğne aramak gıbı iğne ne kadar cuvaldız olsada.spor sayesınde metabolızma hızlanıyor.tatlım muhakkak su iç muhakkak.günde en az iki bucuk litre hemı.bak nası wc ye çıkıon her iki türlü.

günaydın hatunlar nasılsınız? geçmiş olsun rainciğim ,bisiklet sürmeyi bende çok severim ama burda imkansız gibi birşey :( ahh ahh vakitte yok ki
sempatikciğim ben 56 kg oldum dümdüz :dance: 2 kg cığım kaldı onuda 1 aya versem çok mutlu olacağım çok :))

sagol nihulikcim bugun biraz daha iyim yuruyorum artik cok sukur evet canim herseyin basi saglikmis ayagimin kesilmesi valla canimin saglimin kiymetini ogretti bana moocum masallah anam valla hepimizden azimli ciktin kutlarim seni ben artik harekette edemiyorum bakalim bir duzelim gidisim sessiz oldu ama donusum muhtesem olcak gumbur gumbur gelcem.bu arada cok kilo aldim ya insan iki uc gnde bu kadar kilo alirmi 69 oldum ya sinirdin geberecem ya ayaga bi kalkim gorur o kilolar gununu

yattigim yerde yediklerim

1 kase musli
1 kase yogurt
1 cup cay

kizlar benim kilomda 58 hic dikkat etmedim ve sonucuda gordum 2 kilo aldimsenağlama

prensescim basa bas gidiyoz ,simdiye kadar veremedik,simdide fazlasiyla aldik
ben bu hafta kilo vremezsem listeden cikiyorum
buhafta cok dikkat etmem gerek
terar cizelgemdeki gib olcam insallah:Saruboceq:

mooncum tebrik ederim canim:lepi: ,beni gectin aferim ,bak azimlisin ,bizim gibi yenik dusmuyosunŞeniz

salamlarrr....moonserose çok sevindim umarım en kısa sürede kalan 2 kilonuda verirsin...benim kilomda 100.3 öpüyorum herkesi:)))

8-15 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................56.................58....................2 kilo almis:mymeka::oklava:

moonserose0………..................56.8..............56....................800 gr vermis:sm_cool::teytey:

princess of rain…………….….....67.................69....................2 kilo almis:teselli::oklava:

nihulik.......................................76.................76...................kilo verememis:çok üzgünüm:

akrep33.....................................68.5...............belli degil

cimcime81................................101.3...............100.3.............1 kilo vermis:hooray::sm_cool::teytey:

dilek1........................................73.5...............kilo verememis:çok üzgünüm:l

Son düzenleme:
cimcimecim tebrik ederim canim ne guzel bu hafta birinci oldn masallah sana hep boyle devam et

ah sempatim ah sorm a2 kilo nasil aldim ya ama dedigim gi artik yeter su ayagim iyi olur olmaz bitti bu kilolar bu sefer cok ciddiyim.

çok teşekkür ederim kızlar bu benim değil hepimizin başarısı bu arada a.s. sempatikciğim sende salma kendini hayatım yaa hadi beraber zayıflayalım hadiiiii :1hug:

rainciğim dönüşünü dört gözle bekliyorum hayatım :))

cimcimecim tebrik ederim canim ne guzel bu hafta birinci oldn masallah sana hep boyle devam et

ah sempatim ah sorm a2 kilo nasil aldim ya ama dedigim gi artik yeter su ayagim iyi olur olmaz bitti bu kilolar bu sefer cok ciddiyim.

sorma valla senle ben ayniyiz
bende bugun basladim
bugun bi gosen patlicak gibi sisim
regl olucam ondan yada ,tabi hemde kilo aldim ondan
aksam yememeye caliscak ,artik of ya ipin ucu kacinca hemen aliniyo
omrumuz diyetle gecicek
aksam 1 saat spor yaptim ,insallah devam etcem

çok teşekkür ederim kızlar bu benim değil hepimizin başarısı bu arada a.s. sempatikciğim sende salma kendini hayatım yaa hadi beraber zayıflayalım hadiiiii :1hug:

rainciğim dönüşünü dört gözle bekliyorum hayatım :))

canim benmya
evet kendimi saldim
sana masallah hayranim azmine
hi bozmadan devam ettin
insallah yine basladim
goruyosun birakinca hemen aliniyo
senindeaz kaldi 2 haftaya kalmaz verirsi
baya belli oldu dimi kilo verdigin

slm bende size katıldım

oooooooo biz tamma demeden sen katilmisin bilekaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim tabiki senide katariz, zaten bizimde ihtiyacimiz var ,nekadr fala olursak okadr bizim icin iyi olur
bugun basliyo yarisma,diger pazartesiye kadr insallah
ha bu arada yarismaya katiliyosun dimi:uhm: simdiki kilonu yazarsan eklerim cnim

15-22 haziran arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique............................58

moonserose0………..................56

princess of rain…………….….....69

nihulik.......................................76

cimcime81................................100.3

dilek1........................................73.5

banucan4...................................82

topraksu.....................................60​

Son düzenleme:
kızlar beni de alın kilom 82 yarışmada kuralne kim daha çok vericekmi peki ödül ne?herkese kolay gelsin benim kendi hedefi m 1.5 2 kilo bir haftada yeter bana slm...

günaydın hatunlar,nasılsınız? hoşgeldiniz mizgin1980 ve banucan a.s.
evet sempatik banucanın sorunun cevabını canlı canlı görelim.hani bzim ödüllerimiz , nerde nerdeee delikafadulden

gunaydin kizlar basilsiniz ben iyim yavas yavas kalmaya basladim aman ne zormus ya ayak agrisi rabbim beterin saklasin allah yatak hastalarinada sabir versin cok zor.

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz yeni kana ihtiyacimiz vardi.

Back