Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar nerdesiniz sempatikcim sende yoksun hafta sonu bende yokum kızlar kilo şimdilik aynı 73.5 gelişme olursa pazar gecesi dönücem bildiririm öpüyorum hepinizi.:lepi:

haklısın canım yaa kimsecikler yok ortalıkta ,nerde bu bayanlar,nerde kilo verenler , hani motivasyon hani destek :olmaz:

kizlarrrr ben geldim nasilsiniz bakalim ,ben yokken ,yine fazla kimse takilmamis, takilanlarda nerdesiniz diye cagri yapmis
anam ben olmadan bu topifgin hali ne
bende listeden cikmayi dunuyodum
ciksam siz buraya ugramazsiniz bile

en sonunda kutumuz geldi taktim
valla sizleri ozledim anam ,olmuyo be netsiz
ben diyet falan yapmiyorum ,baya bi ipin ucunu biraktim
ve yine 57 olmusum

kizlar ben listeden cikmak istiyorum ne diyosunuz

bende çok baktım kaç gündür kimsecikler yoktu sıkıldım hatta dedım kızlarla konuşurum ama tenhaydı topik.toparlarsın yine canım.insan her zaman kilo kontrolü yapamıokı bende takılı kaldım şu ara 76 da bakaılım diyete spora devam edıyorum sadece 2 sabah gıtmedım ama akşamları hep yürüdüm.e yoruluyo insan 1 aydır sabah akşam yürü diyet yap ev işi yap düğüne hazırlan zor iş beahhh

slm kızlar çıktım aranızdan ama sizinle bir haber paylaşmak istedim betahcgem 72 çıktı doktorum hamilesin dedi ilaç falan yazdı ama salı kesinleştirmek için tekrar tahlil yapıcaz çok mutluyum sizinlede paşlaşmak istedim iyi akşamlar

günaydın hatunlar nasılsınız? ayy bilgenciğim çok sevindim inşallah salı günü şöyle sevinçden haykırdığınıda görürüz opuyorumnanaktan sempatikciğim sen bilirsin canım ama bu kadar uğraşmışken pes etme be güzelim ,gel sen yoluna devam et ,kaç kere toparladın burayı sen yine toparlarsın bence kaydirigubbakcemile5

slm kızlar çıktım aranızdan ama sizinle bir haber paylaşmak istedim betahcgem 72 çıktı doktorum hamilesin dedi ilaç falan yazdı ama salı kesinleştirmek için tekrar tahlil yapıcaz çok mutluyum sizinlede paşlaşmak istedim iyi akşamlar

canim doktorun hamilesin derken emin degilmiydide ,tekrar sali gunu tahlil yapicak
hadi insallah hamilesindir, sevindim mutlu olmana ,sali gunu bizede yazarsin artik kesin sonucu:Saruboceq:

günaydın hatunlar nasılsınız? ayy bilgenciğim çok sevindim inşallah salı günü şöyle sevinçden haykırdığınıda görürüz opuyorumnanaktan sempatikciğim sen bilirsin canım ama bu kadar uğraşmışken pes etme be güzelim ,gel sen yoluna devam et ,kaç kere toparladın burayı sen yine toparlarsın bence kaydirigubbakcemile5

evet burayi toparliyorum cok kisi olunca oh ne guzel devam ediyorum millet gidince bende ipin ucunu saliyorum ,ve bu hafta dikkat etmeme ragmen yine 57 oldum
bundan biktim azicik bisey yesem aliyorum ona moralim bozuyo, tabi bude kimsecikler yok hadi devam dicek
ne bileyim cikim cikmayim arasinda kaldim
yada bu haftada denerim haftaya kesin ckarim
sonucta burasi yarisma ,kilo veremezsem veya alirsam ne isim var benim burda diye dusunuyorum
bi yandanda ben burayi biraksam kimseler gelmez anam
hani sizlerede destek oluyorum
of kafam karmakarisik:çok üzgünüm:

hadi insallah hamilesindir, sevindim mutlu olmana ,sali gunu bizede yazarsin artik kesin sonucu:Saruboceq:[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

yerleşmemiş daha bebek değer yükselirse tutunacak demekmiş ama düşerse tutunamadan düşük yapıcam yine o yüzden çok korkuyorum

selam kızlar...regl oldum çok şükür bu ay sorunsuz...pazartesi fazla çıkarmıyım bilmiyorum...pazartesiden sora gidemedim spora da doğal olarak..pzaratesi tekrar başlıycam...ay inşallah bu sefer olur ya..hevesim gene kırılacak diye çok korkuyorum...Allah benimde sizlerinde yardımcısı olsun..

merhaba kizlar oooooo sempatim donmussun gulum iyi bakalim bende kilo aldim canim oyle boyle degil acaip yazmaya cekiniyorum buraya neyse bugun cok kotu bir gun gecirdim.kilo vereyim diye bisiklet suruyordum yeni yeni ogrenmistim ama iyi suruyordum ne oldu dersiniz bir dustum sol ayagimi kestirdim nasil kanadi durduramadik yatiyorum simdi evde offf bittim ben nasil aciyor varya anlatamam

prensescim canim ya gecmis olsun cok dikkat etmen gerek
sen daha once surmeyi bikmiyomuydunda dustun
ay valla kiyamam cokmu aciyo
bende aldim 1 kilo bu haftada kendimi denicem haftaya kilo vermezsem kesin cikiyorum sozum sozdurartik canim buraya yazmak bile istemiyo:(

Back