Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar uyudunuz mu kimse yokmuş bişey söyleyip çıkıcam benim annem sadece ekmeği keserek 13 kilo verdi biliyormusunuz darısı basıma

nihulik canim resimleri gordum evet kilo verdigin baya bi belliolmusta anam ,o ne boy oye
biz senin yaninda cuce kaliriz be :)
keske resimler birazdaha buyuk olsaydi daha net belli olurdu
ama guzel cikmisin muck

resimleri ayarlayamıyorum en ıyı o şekılde attım kuşum.oda senın dediğin programdan.ama denerim daha büyük atmayı.he valla boyum 1,73 tam bır dubaydım anlıcan.annemın fotosunuda atıcam önceki ve son halını.

he daaa biz aslında incecük ve narincük bayanlarız ama ne hikmetse fotolar bizi kilolu gösterio offf uleynnn offf.

evet moonserose konusundaki fikrine katılıyorum o çok şeker.bana gelince ah bacım ahh.sabah akşam yürümekten sorada parkta aletlere binmekten anam dinim ağladı.e bide sıfır yağ ve sıfır tussuz yemekler pişince annem sayesınde bende nasibimi alıyorum bide buna diyete göre yemek yeme olayını ekleyınce böle sonuç çıktı ortaya.çok mutluyum görenler ne yaptın dıyolar ıltıfat edıyolar dahada sevınıyorum.ama inan bana yoruluyorummm.ayyy şişko bacaklarım beni yoruooo incem dieee.

sağol tatlım evet bayagı ındım hayatımın hiç bir diyet rejım dönemınde bu kadar vermedım.sağolun.hepberaber verıyoruz.destek oluyoruz bırbırımıze.

1,73 se boyun kılon ıyıdır kı tatlım.benkı şuan 75-76 dayım boyumda 1,73 yeter verme dıolar sende gayet fıtsındır.ama haklısın canım benım hedefım 70-69 olmak.o zaman dedığın gbı taş çıkarmayı bırak şimşek çaktırırız.başarırız hadı gayret.senın 3,5 kılon var benım 5-6 kılom.hadı bakalım gayret edelim tatlım.

gunaydin kizlar nasilsiniz bakem dilekcim bende kestim ekmek yemegi aylar once sadece sabah kahvaltisinda oda 1 dilim yada 2 oyle yani nihulik masallah bacim bizde acik senden ornek alsak ama olmuyor be anam :umursamaz:

gunaydin kizlar nasilsiniz bakem dilekcim bende kestim ekmek yemegi aylar once sadece sabah kahvaltisinda oda 1 dilim yada 2 oyle yani nihulik masallah bacim bizde acik senden ornek alsak ama olmuyor be anam :umursamaz:

he beee.bendede olana kadar alnımın derısı çatladı.3 hazıranda 1 ay oldu 1 ay 7 gün zarfında anca alıştım bu düzene.kolay olmadı ama oldu.

selam kızlar....biraz geç kalktım bu sabah...kahvaltımı yaptım...1 tane tost yedim sadece...çavdar ekmeği ve yarım yağlı peynirle ypılmış:))

akşam üstü de sporuma gidicem:))))))))

merhaba hatunlar naber? nihulik sağol canım sizlerde çok tatlı bayanlarsınız a.s.

dün arkidişlerim bende olduğu için ve sabaha kadar film izlediğimiz için uykusuzum ama iyiyim yinede :)) sempatikciğim senin tatlıdan yaptım canım ama ben biraz şekli kendime göre uyguladım .resimde çektim fırsat bulunca eklerim

günlük beslenme;
sabah: klasik kahvaltı
ara 1 avuç çilek
öğle : 1 tas cacık,1 adet baget haşlama
ara:2 adet diyet bisküvi

akşam : 1 adet küçük kürdan kebabı
salata

şeyy birde çayın yanında accııkk tatlıdan yedim :kedi:

gunaydin kizlar kimse yokmu ya

gel yafrum gel summercim gel hosgeldin aramiza ama bize kendini tanit bakalim boy kac yas kac kilo kac.

dilekcim o program evde yuruyus canim aletsiz ama linkler kaldirilmis bende bulamadim

sabah yediklerim
kucuk tek lokmalik french bread(ekmek)
ve normal kahvaltiliklar

elveda demek gerek! Kilo vermek içinse, önce iştahımızı kontrol altına atmalıyız. Dr. Ahmet Karaçam, iştahla başa çıkmanın yollarını anlattı.

911

BOL BOL SU İÇİN

Sağlıklı beslenme ve diyet uzmanları, her fırsatta suyun faydalarını anlatıp duruyor. Haksız da sayılmazlar hani! Suyun, kilo kontrolündeki en önemli katkısı, tokluk hissi yaratıyor olması. Vücut susuz kaldığında ise, beyne açlık hissine benzeyen sinyaller gönderiyor. Bol su içmek, vücudun su istediği zamanlarda yemeğe yönelmenizi önleyecek.

UZUN UZUN ÇİĞNEYİN

Yiyecekleri uzun süre çiğnemek, beyne, vücuda giren besinleri algılaması için fırsat vermek anlamına gelir. Bu yolla, tat alma duyusu tatmin edilir. Ve daha az porsiyonla, daha fazla doyum sağlanır. Aşırı yemekten kaynaklanan sindirim sorunları da yaşanmaz.

TAT ALMA DUYUNUZU TATMİN EDİN

Yapılan araştırmalar, değişik lezzetlerle tat alma duyusunun tatmin edilmesinin, küçük porsiyonlarla yetinmemizi sağladığını gösteriyor. Sürekli aynı yemekleri yemek ise, tat alma mekanizmasını duraksatıyor. Bu durumda, kendinizi sanki hiç yemek yememiş gibi hissedebilirsiniz. Yemeklerinizi yeşillikler ve baharatlarla tatlandırın!

3 ANA 3 ARA ÖĞÜN YİYİN

Gün içinde sık ve az öğünler yemek, iştahın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu. Yine de arada atıştırma arzusu olabilir, ama miktar çok daha az olacak. Böyle bir durumda, mevsim meyveleri en iyi seçenek. Liften zengin olmaları sebebiyle, kan şekeri düzeyini daha yavaş yükselterek, uzun süreli tokluk hissi verirler!

GÜÇ HARCAYIN

Egzersiz, güç harcanarak yapıldığında, vücut ısısı artar ve daha fazla kalori yakılır. Bu durum, egzersiz sonrasında birkaç saat boyunca iştahın bastırılmasına neden olur. Öğün saatinden birkaç saat önce, özellikle sabah egzersiz yapmak en doğrusu.

İYİ UYUYUN

Günde ortalama 6-8 saat kaliteli uyku, gün içinde yaşanabilecek yorgunluğu ve uyuklamayı ortadan kaldırır. Böylece, dikkat toplamak için fazla enerji veren atıştırmalara da ihtiyaç duymazsınız.

Glisemik indeksi düşük beslenin

Düşük glisemik indeksli (Gl) gıdalar, yüksek olanlara göre daha uzun süre tok tutar ve sonraki öğünde daha az yemeyi sağlar. Bir yemekteki Gl oranını yüzde 50 azalttığınızda, doygunluk hissinde yüzde 50 artma olur. Beyaz un, şeker, pirinç ve patatesten uzak durun; barbunya, nohut, kuru fasulye, mercimek, fındık, elma, portakal, makarna, kepek ekmeğini ise bolca yiyin.

selam cicişlerrr

9. takım kaptanlığını aldım
eğer takıma girmek isteyen olursa bana bildirsin, listeye ekleyeyim a.s.

selam tatlım ben 78 kiloyum 60 olmak istiyorum,daha önce 7 takımdaydım ,ayrıldım tam olarak motive olamamıştım ,şimdi seninle bu yolda devam edebilirim kabul edersenyerimseniben

bende bu takıma girmek istiyorum ama ne yapacağız bilmiyorum 58kiloyum 55olmak istiyorum aslında benim amacım bel bölgem ve kalça bölgemi eritmek neler yapabiliriz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…