- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.181
hoş geldin canımmmm opuyorumnanaktan
nasıl gidiyor hamişlik fıstığım
nasıl gidiyor hamişlik fıstığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihulik canim resimleri gordum evet kilo verdigin baya bi belliolmusta anam ,o ne boy oye
biz senin yaninda cuce kaliriz be :)
keske resimler birazdaha buyuk olsaydi daha net belli olurdu
ama guzel cikmisin muck
şekerim aslına bakarsan resimlerde hepimiz olduğumuzdan daha tombul çıkmışız , geçen hafta 50-59 topiğine eklediğim resmi gördüysen farkı anlarsın :)) sulu,kuru,tatlı hepsi lazım hiçbir fikrim yoık şuan ama senin profili bir kurcvalayayım ben :jeyyar: ahhh kilomu yazdım biliyorum ben ama özür dilerim yazmadıysam , gurur ve mutluluk içinde 56,8 kg mım :))
masallah nuhiluk ne kadar zayiflamissin oyle ya nasil verdin anacim ya bizede yazda bizde verek kilolari,moonserose canim ben dunde gormustum seni sende cok tatlisin citi pitisin masallah hepiniz cok iyisiniz ne guzel bulusmalar yapiyorsunuz keske bizde yapabilsek ama o kadar kisi yok ingiltereden
sabah yediklerim
2 dilim borek 1 domates ve 1 fincan cay
sağol rain ciğim , gerçekten çok keyif vericiydi benim için,bu kadar eğleneceğimi ve arkadaşları seveceğimi cidden tanmin etmezdim.o kadar sevdikki gün bile yapmaya karar verdik :)) türkiyeye gelmiyor musun hiç,nerelisin? belki sende türkiye deyken denk gelirsin
nuhiluk maşallah yaa cidden çok farketmişsin canım,güzel zayıflamışsın kaydirigubbakcemile5
kızlar mrb kusura bakmayın ya kaç gündür giremiyorum eşimin işi dolayısıyla antalyadaydım birkaç gündür.Bu sabah döndük kilom 73.5 kızlar antalyada çıtır kızları görünce kendimi duba gibi hissettim, aslında boyum 1.73 birkaç kilo daha versem bende onlara taş çıkartırım ama inşallah vericez kızlar, 1.5 kilo vermişim hadi hayırlısı
gunaydin kizlar nasilsiniz bakem dilekcim bende kestim ekmek yemegi aylar once sadece sabah kahvaltisinda oda 1 dilim yada 2 oyle yani nihulik masallah bacim bizde acik senden ornek alsak ama olmuyor be anam :umursamaz:
kızlar bi bakın ilginizi çekeceğini umuyorum
walk at home ile evde yürüyüş yap sağlıklı zayıfla ve incel - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
selam cicişlerrr
9. takım kaptanlığını aldım
eğer takıma girmek isteyen olursa bana bildirsin, listeye ekleyeyim a.s.