- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.141
sempatik sensiz çekilmiyor kız buralar hosgeldin canım, sende çok meraklısın diyceksiniz ama ben kızlar ben sizlerin gerçek isimlerinizi merak ediyorum
ay vallla bende ozledimŞeniz
hani evde net olup giremedigin zaman insan aramiyoda
net yok ,sen aksama kadr bossun giremiyosun ,acayip sinirime gittim
bide tam kilo bildirim gunune denk geldi
olsun valla dua ediyorumki iyiki is yeri ,var veya olmazsa ben tekdende girerim :jeyyar:
siz benim hep aklimdasiniz ,arik ailem gibisiniz ,hatta simdi daha yakinsiniz, kimseyle konusmadigim etmedigim seylerimi paylasiyorum burdaŞeniz
sempatik sensiz çekilmiyor kız buralar hosgeldin canım, sende çok meraklısın diyceksiniz ama ben kızlar ben sizlerin gerçek isimlerinizi merak ediyorum
oh ohŞenizge bende seni opem kuzum valla oyle olduk be gulum kimimiz var burdan baska ya bu gurbet ellerde turkbayragi
dilek ne etcen loo essah isimleri bosvir anam emme varya bizde nevsehirliyiz bak sempatiginen yakinsin be gulum hemseri sayilirik opuyorumnanaktan
prensescim hadi anam birlikte kalkalim bende dukkana geldim daha ise baslamadim,onlari yapim ,simdi kocadan azar yicem valla :
dilekcim nevsehirde olsaydim devamli gelirdim nevsehire
8 ay once 2 haftaligina izine geldim ,kyseriye iki kere gidip geldik ,biz devamli gideriz gezeriz orda
ozellikle iskender yemeden gelmeyiz :)
of bak canim nasilda cekti simdi
soyle tereygli neyli :)
senin isinde zormus dilekcim ordan oraya tasin esin polismi memurmu denen boyle tasiniyorsunuz?
ben dun gordum kiz sana benziyor hafiften kimlerden gii belkim bende tanirim belki
anam iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yemek muhabbeti hele birde iskender muhabbetiklava: huuu bacılar zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanındayız ! benim iştahımıda açmayın :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?