Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatik sensiz çekilmiyor kız buralar hosgeldin canım, sende çok meraklısın diyceksiniz ama ben kızlar ben sizlerin gerçek isimlerinizi merak ediyorum

sempatik sensiz çekilmiyor kız buralar hosgeldin canım, sende çok meraklısın diyceksiniz ama ben kızlar ben sizlerin gerçek isimlerinizi merak ediyorum

saol canim gercekten ben olmayinca olmuyo gibi ,cunku ben herkesi davet ediyorum yadiklarina elimden gedigince yorum yapip burda kalmalarini sagliyorum ,ama bazen cok moralim bozuluyo
tebrik ettim canim masallah bu hafta guzel vermisin kilo
suan seninde benimde boyla kilomuz ayni
vermemiz gereken kilo daha var
insallah vercez hep birlikte
benim ismim oznur
seninki ne

oh ohŞenizge bende seni opem kuzum valla oyle olduk be gulum kimimiz var burdan baska ya bu gurbet ellerde turkbayragi

dilek ne etcen loo essah isimleri bosvir anam emme varya bizde nevsehirliyiz bak sempatiginen yakinsin be gulum hemseri sayilirik opuyorumnanaktan

iyikide bura var
bizim cevrede okadar kisi var
kimseyi degismiyorum buraya
evde olsam hic kimseye gitmem
sadece kkden baska bi yerde takilmama :) :)

bende valla kalkalmiyorumşakkıdı bugun okul yok evdeyim ama daha eviminisi duruyor offf artik kalkmam lazimdelikafadulden neredeyse sevdicegim gelecek.bu aralar pak uyus oldum be

evet bende kayseriliyim ama kısa bir süre sonra antalyaya tasınıcaz biraz üzülüyorum ben burayada mersinden geldim şimdi antalya bir yerde uzun süre kalmak istiyorum artık:çok üzgünüm::a015:

prensescim hadi anam birlikte kalkalim bende dukkana geldim daha ise baslamadim,onlari yapim ,simdi kocadan azar yicem valla :

dilekcim nevsehirde olsaydim devamli gelirdim nevsehire
8 ay once 2 haftaligina izine geldim ,kyseriye iki kere gidip geldik ,biz devamli gideriz gezeriz orda
ozellikle iskender yemeden gelmeyiz :)
of bak canim nasilda cekti simdi
soyle tereygli neyli :)

sempatik sus kafana vuracam heklava:zaten acim ne yiyecem diye kivraniyorum kari bana iskender diyor of of adanada iyi gider he lavasli yaninda acili ezme temem sustumsenağlamaaclik basima vurdu hakketen ya kalkalim artik ben zabahtan beri buradayim 6 dan beri kok saldim pc basina:jeyyar:

kizlar burdan bi akrabami buldum biliyonuzmu
hatta yakin akrabam ,soy isimlerimizf alanda ayni
kiz beni tanmiyo cunku o hollandada oldugu icin tanimaz ailecek bilioruz birbirimizi
profilde konsmalarimiz var bakarsaniz ne kadr tanidik oldugunu

hic akliniza geliyomudu ,bi tanidik akraba arkadas burda uyemi diye
benim aklma hep gelirdi buldum bi tane :)

senin isinde zormus dilekcim ordan oraya tasin esin polismi memurmu denen boyle tasiniyorsunuz?

yok canım eşim şirket yöneticisi ben 7 senedir kayserideyim evlendim buraya geldim ama daha önce 3 yasıma kadar mersin 12 yasıma kadar kayseri de oturduk sonra babamın işi için tekrar Mersine tasındık 21 yasımda evlendim Kayseriye geldim simdi tekrar gidiyoruz biraz karısık ama öyle işte

anam iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yemek muhabbeti hele birde iskender muhabbeti klava: huuu bacılar zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanındayız ! benim iştahımıda açmayın :1no2:

ben dun gordum kiz sana benziyor hafiften kimlerden gii belkim bende tanirim belki

ha len niresi bana benziyo anam
o benden bin kat gozel,bende guzellikmi var:çok üzgünüm: hele bide sisko olunca daha beter oluyo
o ayni anasina benziyo ,simdi nevsehirde eczanede staj goruyomus
dedim valla kendine dikkat et ,bizim nevsehirliler senin gibi guzel terbyelibide avrupda oturdugnu bilseler bos birakmaz diye
oda vala sorma basim dertte bi bitsede gitsem diyo
dun baya msn de konustuk
ok canim sen nerden tanican ,onlari tanisan bendelede akraba cikman gerekli anam senin
kiz yoksam bizdemi akrabayiz:1shok::jeyyar:

anam iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yemek muhabbeti hele birde iskender muhabbeti klava: huuu bacılar zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanındayız ! benim iştahımıda açmayın :1no2:

mooncuk anam biliyon bizde zayiflamadayizda
istemeden bi kere agzimdan cikti unuttum bilenembenneyaptımki
bizimde yedigimiz yok diyette olmasak bile yine burda nerde yicezki ,cok seyden mahumuz
sizin isiniz daha zor
turkiyernin onca yemekler arasinda, diyet yapmak
allah sabir versn

1-8 haziran arası zayıflama yarışmasınin sonuclari​

1-dilek1.......................................1.5 kilo vermis :hooray::sm_cool::teytey:alkisalkisalkis

2-nihulik...................................;...1 kilo vermis:sm_cool::teytey:alkisalkisalkis

2-topraksuu..................................1 kilo vermis:sm_cool::teytey:alkisalkisalkis

3-moonserose0………..................200 gr vermis:teytey:alkisalkisalkis

kilo veren arakadaslar tebrik ederim hepinizia.s.
guzel kilo vermisiniz ,insallah devamini beliyoruz diger haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…