Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

masallah nuhiluk ne kadar zayiflamissin oyle ya nasil verdin anacim ya bizede yazda bizde verek kilolari,moonserose canim ben dunde gormustum seni sende cok tatlisin citi pitisin masallah hepiniz cok iyisiniz ne guzel bulusmalar yapiyorsunuz keske bizde yapabilsek ama o kadar kisi yok ingiltereden

sabah yediklerim

2 dilim borek 1 domates ve 1 fincan cay

sağol rain ciğim , gerçekten çok keyif vericiydi benim için,bu kadar eğleneceğimi ve arkadaşları seveceğimi cidden tanmin etmezdim.o kadar sevdikki gün bile yapmaya karar verdik :)) türkiyeye gelmiyor musun hiç,nerelisin? belki sende türkiye deyken denk gelirsin

nuhiluk maşallah yaa cidden çok farketmişsin canım,güzel zayıflamışsın kaydirigubbakcemile5

kızlar mrb kusura bakmayın ya kaç gündür giremiyorum eşimin işi dolayısıyla antalyadaydım birkaç gündür.Bu sabah döndük kilom 73.5 kızlar antalyada çıtır kızları görünce kendimi duba gibi hissettim, aslında boyum 1.73 birkaç kilo daha versem bende onlara taş çıkartırım ama inşallah vericez kızlar, 1.5 kilo vermişim hadi hayırlısı

sağol rain ciğim , gerçekten çok keyif vericiydi benim için,bu kadar eğleneceğimi ve arkadaşları seveceğimi cidden tanmin etmezdim.o kadar sevdikki gün bile yapmaya karar verdik :)) türkiyeye gelmiyor musun hiç,nerelisin? belki sende türkiye deyken denk gelirsin

nuhiluk maşallah yaa cidden çok farketmişsin canım,güzel zayıflamışsın kaydirigubbakcemile5

ah canim izin dusuncemiz malesef yok bu yil ama yinede belli degil bakalim esime izin verirlerse dusunuyoruz.ben nevsehirliyim sempatimle beraber insallah gidrsek bizde orada yapicazopuyorumnanaktan

kızlar mrb kusura bakmayın ya kaç gündür giremiyorum eşimin işi dolayısıyla antalyadaydım birkaç gündür.Bu sabah döndük kilom 73.5 kızlar antalyada çıtır kızları görünce kendimi duba gibi hissettim, aslında boyum 1.73 birkaç kilo daha versem bende onlara taş çıkartırım ama inşallah vericez kızlar, 1.5 kilo vermişim hadi hayırlısı

dilekcim guzel vermissin canim demi onlar incecik gicik seyler kötükedihüsobiz niye boyleyi z mafoldumbenya

ah canim izin dusuncemiz malesef yok bu yil ama yinede belli degil bakalim esime izin verirlerse dusunuyoruz.ben nevsehirliyim sempatimle beraber insallah gidrsek bizde orada yapicazopuyorumnanaktan

dilekcim guzel vermissin canim demi onlar incecik gicik seyler kötükedihüsobiz niye boyleyi z mafoldumbenya

evet canım bu ruslar neden böyleler bilmemmki hem incecikler selülitten eser yok hemde ciltleri çok güzel ama üzülmeyelim onlarda çabuk çöküp çirkinleşiyorlar genç kızları güzel ama anneleri çirkin turkbayragi en güzel türk kızları

haklisin dilekcim onlar yasli olunca ocu gibin oliler-tatlicadiarzu- bizde dadlu nine oluyoh :1closedeyes:bu arada sempatik hala yok netleri olmadi heralde yada ise gelmedi henuz sempatiksiz olmi yawwsenağlama

ise geldim kizlar sonunda ,evde hala net yok kutu bozulmus kutu gondercekler
ozamana kadar artik arada isten girmeye calisrim
cokta bisey kacirmamisim fazla kimse yok yine
iyiki iste net var ,degilse hic giremezdim

ise geldim kizlar sonunda ,evde hala net yok kutu bozulmus kutu gondercekler
ozamana kadar artik arada isten girmeye calisrim
cokta bisey kacirmamisim fazla kimse yok yine
iyiki iste net var ,degilse hic giremezdim

hoşgeldim canım nasılsın? yaa bişey soracağım sana akşama kankilerim bende ne yemekler yapsam pratik tarafından acaba var mı fikrin ,, çok dertliyim çokk kaydirigubbakcemile3

hosbulduk kiz , yemek diyince aklina benmi geldim
sulu yemekmi kurumu, corbami pasta turlerimi ,sen nasil bisey istiyosunki mesela
ha bu arada bulusma resimlerinize ,baktim eger okudusan ilk basta yorumlarimda var ,zaten ilk bakista tanidim seni
hepinizcok guzel cikmisiniz,kilo verdigin yavas yavas belli oluyo hadi devam canim
bide benim tariflere baksana arasindan begendiklerin varsa yap

nihulik canim resimleri gordum evet kilo verdigin baya bi belliolmusta anam ,o ne boy oye
biz senin yaninda cuce kaliriz be :)
keske resimler birazdaha buyuk olsaydi daha net belli olurdu
ama guzel cikmisin muck

şekerim aslına bakarsan resimlerde hepimiz olduğumuzdan daha tombul çıkmışız , geçen hafta 50-59 topiğine eklediğim resmi gördüysen farkı anlarsın :)) sulu,kuru,tatlı hepsi lazım hiçbir fikrim yoık şuan ama senin profili bir kurcvalayayım ben :jeyyar: ahhh kilomu yazdım biliyorum ben ama özür dilerim yazmadıysam , gurur ve mutluluk içinde 56,8 kg mım :))

1-8 haziran arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique............................56...................56.................kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………..................57..................56.8..................200 gr vermis:teytey:

princess of rain…………….…....67...................67..................kilo verememis:çok üzgünüm:

whitehall...................................72...................belli degil

nihulik.......................................77..................76...................1 kilo vermis:sm_cool:

akrep33.....................................68.3...............68.5.................200 gr almis:oklava:

topraksuu..................................59.5................58.5................1 kilo vermis:sm_cool:

cimcime81................................101.1...............101.3..............200 gr almis:oklava:

obur..........................................72...................belli degil

dilek1........................................75...................73.5................1.5 kilo vermis:hooray:

şekerim aslına bakarsan resimlerde hepimiz olduğumuzdan daha tombul çıkmışız , geçen hafta 50-59 topiğine eklediğim resmi gördüysen farkı anlarsın :)) sulu,kuru,tatlı hepsi lazım hiçbir fikrim yoık şuan ama senin profili bir kurcvalayayım ben :jeyyar: ahhh kilomu yazdım biliyorum ben ama özür dilerim yazmadıysam , gurur ve mutluluk içinde 56,8 kg mım :))

hayir canim ordaki resmini gormedim bende bi bakayim oraya
ben bulusma konusunun ilk sayfalarina bak 2-3-4falan sayfalarda olabilir
dunkilo bildirim degil yediklerini yazmisin az once baktim ,iyi bak 200 gr vermisin masallah arkadasim hzina diyecek yok ne guzel kilo veriyosun az kaldi mutlu sona

sempatik hosgeldin gulum delikafaduldenozlettin loo kendini gercektentende birsey kacirmadin ayni tas ayni hamam:delphin:

ay vallla bende ozledimŞeniz
hani evde net olup giremedigin zaman insan aramiyoda
net yok ,sen aksama kadr bossun giremiyosun ,acayip sinirime gittim
bide tam kilo bildirim gunune denk geldi
olsun valla dua ediyorumki iyiki is yeri ,var veya olmazsa ben tekdende girerim :jeyyar:
siz benim hep aklimdasiniz ,arik ailem gibisiniz ,hatta simdi daha yakinsiniz, kimseyle konusmadigim etmedigim seylerimi paylasiyorum burdaŞeniz

Back