- 8 Ağustos 2008
- 35.322
- 42.455
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
- #7.121
şekerler ben 68,5 im...
sanırım yaz rehavetine girmiş buralar
sanırım yaz rehavetine girmiş buralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol rain ciğim , gerçekten çok keyif vericiydi benim için,bu kadar eğleneceğimi ve arkadaşları seveceğimi cidden tanmin etmezdim.o kadar sevdikki gün bile yapmaya karar verdik :)) türkiyeye gelmiyor musun hiç,nerelisin? belki sende türkiye deyken denk gelirsin
nuhiluk maşallah yaa cidden çok farketmişsin canım,güzel zayıflamışsın kaydirigubbakcemile5
kızlar mrb kusura bakmayın ya kaç gündür giremiyorum eşimin işi dolayısıyla antalyadaydım birkaç gündür.Bu sabah döndük kilom 73.5 kızlar antalyada çıtır kızları görünce kendimi duba gibi hissettim, aslında boyum 1.73 birkaç kilo daha versem bende onlara taş çıkartırım ama inşallah vericez kızlar, 1.5 kilo vermişim hadi hayırlısı
ah canim izin dusuncemiz malesef yok bu yil ama yinede belli degil bakalim esime izin verirlerse dusunuyoruz.ben nevsehirliyim sempatimle beraber insallah gidrsek bizde orada yapicazopuyorumnanaktan
dilekcim guzel vermissin canim demi onlar incecik gicik seyler kötükedihüsobiz niye boyleyi z mafoldumbenya
ise geldim kizlar sonunda ,evde hala net yok kutu bozulmus kutu gondercekler
ozamana kadar artik arada isten girmeye calisrim
cokta bisey kacirmamisim fazla kimse yok yine
iyiki iste net var ,degilse hic giremezdim
şekerim aslına bakarsan resimlerde hepimiz olduğumuzdan daha tombul çıkmışız , geçen hafta 50-59 topiğine eklediğim resmi gördüysen farkı anlarsın :)) sulu,kuru,tatlı hepsi lazım hiçbir fikrim yoık şuan ama senin profili bir kurcvalayayım ben :jeyyar: ahhh kilomu yazdım biliyorum ben ama özür dilerim yazmadıysam , gurur ve mutluluk içinde 56,8 kg mım :))
sempatik hosgeldin gulum delikafaduldenozlettin loo kendini gercektentende birsey kacirmadin ayni tas ayni hamam![]()