- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.061
simdi gozuktu cizelgen once gorunmuyodu
iyi gezel sende benim gibi kilor vermisin ortasina gelip durmusun ,aynen bende guzel guzel verdim ,su bir aydir 56 daha in cik gidip geliyorum
benimde ustte sorun ,sen iste ancak spor yapcaksin ,simdi zayiflasan senin usten gider yine, alt bolgenicin spor yapki orantili olsun
iste canim yapi sonucta, benimde ustte var ust bolgemi calistircak cok hareket yapiyorum ama yine ayni
bendede gidince kilo tam tersi alttan gidiyo ne siir verici bisey
evet calisinca is bozuluyo, bende evde olunca iyi guzl uyguluyorum ,hele bide bizim burda istedigin gibi yeme seceneginde yok ,o zor oluyoda
biz aksamlari fazla yememeye karar verdik arkadaslarla, ancak verirsek oyle vercez heralde
ben simdiye kadar hic bi urun kullanamdim kullanamakta istemiyorum en iyi saglikli kilo vermek
onlari kullaninca geri aldiriyo diye biliyorum ,hic birinin hakkinda bilgim yok canim
ben evde yapiyorum ah sorma o eringeclik bendede var yapmadigim zaman aklimdan cikmiyo bi baslasam bitriyorumda baslamak onemli
yurus yapabilirsen yuruyus yap ,ben ona erinmem ama ona musait degilim ancak evdeyapiyorum
canim karpuz iyi guzek toz tutuyoda oyle guzel masum bi meyva degil oda sekerli kalarili, ben korkarak yiyoruml
ha belki aksam hic bisey yemesen bol karpuz yesen olurda, yemekten sonra bide onu yersen kotu oluyo ,ben ancak kucuk bi parca yiyorum
istte oyle boyle geciriyoruz
yaz geldi ,daha vercek kilo cok
canim ilac falan alcaksan iyi arastir sor
site icinde kullanan faln var heralde
ben hic kullamayi dusunmedigim,icin hepsini iyi bilmiyorum belkide vardir iyisi
sen kandirim guzel kili verdirip sonra aldirmasin iste o var benim korkum o
napim bende dikkat ediyorum
zaten omrum diyetle geciyo artik alistik
bi spor var alisamadigimiz onuda elimden geldigince yapmaya calisiyorum
bu yola bi kere baskoyduk
adimiz diyette, mecbur yapcaz biseyler
merhaba kıslar nasılsınız
sempatikcim canım benim 1 ay gibi bir süre nete girme imkanım yok
bu durumda beni şimdilik listeden çıkar fazladan yer işgal etmeyim dönünce tekrar listede olmayı isterim
hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?