- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.521
hamiş misin kız yoksaCanim midem agriyor surekli hani acikinca olurya dayanilmaz bir agri oyle iste...ama ben tokkende agriyor ve ara ara bulaniyor midem fena usuttum herelde hemen mideme vuruyor benim
canım düğünden sonrada diyete dewamMervem sorucam sorucam unutuyorum hep sen dugunden sonrada diyet yapicakmisin burdamisin yani??yoksa dugune kadarmi burdasin??:44:
afiyet olsun canımmmÖğle yemeğimi yedim geldimmmmm
½ Pors. Mantar
½ Pors. Yağsız yoğurt
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Yağsız-Tuzsuz Jülyen Salata
Çayımı içicem sıcak sıcakkkkk
hamiş misin kız yoksa
canım düğünden sonrada diyete dewam
afiyet olsun canımmm
İdeal kiloya ulaşana kadar durmak yok
Sanada afiyet olsun canım
evimden sahile yürüme gitsem 10-15 dk olcak tugce bol bol yürüyüş yaparım hiç sıkılmam valla
hamiş misin kız yoksa
canım düğünden sonrada diyete dewam
borcunuz bitince çıkarsın canım hem spora agırlık verirsin hemde ders çalışırsın süper olurOhhhh ne güzel vallahi
benimde evimin yanında büyük bir park var orda kondisyon aletleri filanda var bende evlenince hakimlik sınavına hazırlanmak için işten ayrılmayı düşünüyorum..Kredi çektik o borç bitince çıkarım herhalde..sınava hazırlanırım baktım olmadı birde çocuk yaparım
tahmin etmistim bunu soracagini , hayir degilim!
evet bencede aynen devam et
peki ne kadar zaman son,ra bebis istiyorsunuz???
borcunuz bitince çıkarsın canım hem spora agırlık verirsin hemde ders çalışırsın süper olur
ben 3 sene düşünmüyorum
sonra bi topik açarız bebek bekleyenler diye
2012 gelinleri şimdide bebiş yolu gözlüyooo :))) diye :))
saoll canımmbence gzel gidiyosun fıstık
canım çok geçmiş olsun boşver bildirimi sen nasıl oldun iyi misin biraz daha
inşallah mehaycımmm
saoll canımmbence gzel gidiyosun fıstık
canım çok geçmiş olsun boşver bildirimi sen nasıl oldun iyi misin biraz daha
inşallah mehaycımmm
başlangıç -------- geçen hafta --------- bu hafta -------
emyay_8990 -------97 ---------------93 -------------------93 ---------- aynı
mehay -------------65---------------63---------??? ---------- bildirime gelmedi:26:
myocean76--------------kendi isteğiyle listeden çıkarıldı
love_my -----------63 ---------------60 -------------------58 ------------ 2 kg vermiş
kkontes ------------64 ---------------60,5 ----------------??? ------------bildirime gelmedi
tgcgny -------------78,9-------------73,3-----------------73 -------------300 gr vermiş
arda201112---------83 ----------------80,2 ---------------79,3------------900 gr vermiş.
haftanın birincisi : love_my ------ 2 kg ile
haftanın ikincisi : arda201112 ---900 gr ile
haftanın üçüncüsü:tgcgny -------300 gr ile
evet arkadaslarım hepinizi teeekkk teekkk tebrik ediyorummmmmmm.darısı başıma
kızlar herkese merhaba bende diete başladım 2 gün karatay dieti yaptım anaaaam o ne öyle ya hiç ekmek yemiyosun kahvaltıda bile düşünün yani,yok efendim neymiş 1 çay bardağı ceviz yiyecekmişiz yuh dedim ona paramı dayanır cevizin kilosu olmuş 30 milyon:)
nese bende kendi çapımda diet yapmaya karar werdim an itibariyle 77.9 kg ,bakalım haftada kaç gidicek :)
kızlar herkese merhaba bende diete başladım 2 gün karatay dieti yaptım anaaaam o ne öyle ya hiç ekmek yemiyosun kahvaltıda bile düşünün yani,yok efendim neymiş 1 çay bardağı ceviz yiyecekmişiz yuh dedim ona paramı dayanır cevizin kilosu olmuş 30 milyon:)
nese bende kendi çapımda diet yapmaya karar werdim an itibariyle 77.9 kg ,bakalım haftada kaç gidicek :)
yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?