Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Canim midem agriyor surekli hani acikinca olurya dayanilmaz bir agri oyle iste...ama ben tokkende agriyor ve ara ara bulaniyor midem fena usuttum herelde hemen mideme vuruyor benim:50:
hamiş misin kız yoksa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Mervem sorucam sorucam unutuyorum hep sen dugunden sonrada diyet yapicakmisin burdamisin yani??yoksa dugune kadarmi burdasin??:44:
canım düğünden sonrada diyete dewam :8::8::8::8:
Öğle yemeğimi yedim geldimmmmm

½ Pors. Mantar
½ Pors. Yağsız yoğurt
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Yağsız-Tuzsuz Jülyen Salata

Çayımı içicem sıcak sıcakkkkk
afiyet olsun canımmm :56:

evimden sahile yürüme gitsem 10-15 dk olcak tugce bol bol yürüyüş yaparım hiç sıkılmam valla

Ohhhh ne güzel vallahi
benimde evimin yanında büyük bir park var orda kondisyon aletleri filanda var bende evlenince hakimlik sınavına hazırlanmak için işten ayrılmayı düşünüyorum..Kredi çektik o borç bitince çıkarım herhalde..sınava hazırlanırım baktım olmadı birde çocuk yaparım :1::1::1::1:

Ohhhh ne güzel vallahi
benimde evimin yanında büyük bir park var orda kondisyon aletleri filanda var bende evlenince hakimlik sınavına hazırlanmak için işten ayrılmayı düşünüyorum..Kredi çektik o borç bitince çıkarım herhalde..sınava hazırlanırım baktım olmadı birde çocuk yaparım :1::1::1::1:
borcunuz bitince çıkarsın canım hem spora agırlık verirsin hemde ders çalışırsın süper olur :8::8::8::8::8:
:1::1: tahmin etmistim bunu soracagini , hayir degilim!
evet bencede aynen devam et :34::34:
peki ne kadar zaman son,ra bebis istiyorsunuz???

ben 3 sene düşünmüyorum :emir_bebek:

başlangıç -------- geçen hafta --------- bu hafta -------

emyay_8990 -------97 ---------------93 -------------------93 ---------- aynı :20:
mehay -------------65---------------63---------??? ---------- bildirime gelmedi:26:
myocean76--------------kendi isteğiyle listeden çıkarıldı:5::5::5::5::5:

love_my -----------63 ---------------60 -------------------58 ------------ 2 kg vermiş:46::46::46::46::46:
kkontes ------------64 ---------------60,5 ----------------??? ------------bildirime gelmedi:25::25:
tgcgny -------------78,9-------------73,3-----------------73 -------------300 gr vermiş:46::46:
arda201112---------83 ----------------80,2 ---------------79,3------------900 gr vermiş.:46:

haftanın birincisi : love_my ------ 2 kg ile :65::65::65:
haftanın ikincisi : arda201112 ---900 gr ile:65::65:
haftanın üçüncüsü:tgcgny -------300 gr ile:65:

evet arkadaslarım hepinizi teeekkk teekkk tebrik ediyorummmmmmm.darısı başıma :52::52::52::52::52:

şu sonucun güzelliğne bak:52: birinci olmuşum :46: hep böyle olsa keşke:26::26:

Bugün akşama diyet yok kızlar canımın çektiğini yiyeceğim patates cip istiyroum:52::52::52::52: nişanlımla dışarı çıkıyoruz
Büyük ihtimal alkolde alırım

Hepinize iyi akşamlar
Evli olanlara Kocişleri ile bekar olanlara Sevgilileri ile mutluluklar diliyorum
Yarın sabah görüşürz:16::16::16::16::16:
Mutlu Kalın:24::24:

kızlar herkese merhaba bende diete başladım 2 gün karatay dieti yaptım anaaaam o ne öyle ya hiç ekmek yemiyosun kahvaltıda bile düşünün yani,yok efendim neymiş 1 çay bardağı ceviz yiyecekmişiz yuh dedim ona paramı dayanır cevizin kilosu olmuş 30 milyon:)
nese bende kendi çapımda diet yapmaya karar werdim an itibariyle 77.9 kg ,bakalım haftada kaç gidicek :)

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo :50::50::50::50:

kızlar herkese merhaba bende diete başladım 2 gün karatay dieti yaptım anaaaam o ne öyle ya hiç ekmek yemiyosun kahvaltıda bile düşünün yani,yok efendim neymiş 1 çay bardağı ceviz yiyecekmişiz yuh dedim ona paramı dayanır cevizin kilosu olmuş 30 milyon:)
nese bende kendi çapımda diet yapmaya karar werdim an itibariyle 77.9 kg ,bakalım haftada kaç gidicek :)

canım bende diyet yapmıştım ve günlügümde paylaştım bakmak istersen link
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/503716-suskunprensesin-diyet-gunlugu.html

diyet konusunda desteklerinizi bekliyorm vermem lazım bu kiloları:18::18::18::18:

Merhaba canım
Bize katılmak istersen
Hergün buraya sabah öğle akşam olmak üzere menünü bildiriyorsun
Ve pzt tartılıp kilo bildirimi yapıyorsun
emyay sorumlu ona sorabilirsin

Back