Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kahvaltımı yaptım
Hergün yediklerim sabit biliyorsunuz
Shake+süt
Çay ve su

Dün akşam ben sigaraböreği yedim yaa bu hafta dikkat etmem lazım..
Kızlar bu arada haftaya yıllık izne ayrılıyorum
Umarım dikkat edebilirm haftaya

yıllık izin miii :2::2::2::2: sende olmazsan kim gircek sürekli buraya yaaaa.kaç gün peki 2 hafta mı :5:

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..

teşekkürler canımmmmmm :16::16::16::16::16::29::29::29::29:

yıllık izin miii :2::2::2::2: sende olmazsan kim gircek sürekli buraya yaaaa.kaç gün peki 2 hafta mı :5:

Evden girmeye çalışcam ama bi kaç arkadaşım var uzak oturan onlara kalmaya gidebilirm malum evlendikten sonra eskisi gibi olmayacak:14:
Biraz vakit geçirim onlarla
1Hafta canım çok değil
Biraz psikolojik olarak dinlenmem lazım
kayınvalidemle yaşadığım sorunu biliyorsun
Çok yıprandım
İşimede kendimi veremiyorum
Bütün gün int bakınıyorum
İş yerindekilerde farkında çok dokunmuyorlar ama toparlanmam lazım

Evden girmeye çalışcam ama bi kaç arkadaşım var uzak oturan onlara kalmaya gidebilirm malum evlendikten sonra eskisi gibi olmayacak:14:
Biraz vakit geçirim onlarla
1Hafta canım çok değil
Biraz psikolojik olarak dinlenmem lazım
kayınvalidemle yaşadığım sorunu biliyorsun
Çok yıprandım
İşimede kendimi veremiyorum
Bütün gün int bakınıyorum
İş yerindekilerde farkında çok dokunmuyorlar ama toparlanmam lazım
haklısın tabiki canım dinlen biraz :29::29::29::29:
Bende havalar biraz düzelsin akşamları yürüyüşe gitcem
Ağustosa kadar 10 kilo vermem lazım benim yaa
Senin düğün ne zaman

benim düğünüm 6 mayıs-12 mayısta tatlm :12:

günaydın kızlar
sabah
1 adt yumurta
yarım k.k. kadar peynir
4 adt yşl zytin
1 tane etimek
ve şkersiz çayy

ardından bir bardak elma kürü
nasıl sizceeee:52::52::52::52:

başlangıç -------- geçen hafta --------- bu hafta -------

emyay_8990 -------97 ---------------93 -------------------93 ---------- aynı :20:
mehay -------------65---------------63---------??? ---------- bildirime gelmedi:26:
myocean76--------------kendi isteğiyle listeden çıkarıldı:5::5::5::5::5:

love_my -----------63 ---------------60 -------------------58 ------------ 2 kg vermiş:46::46::46::46::46:
kkontes ------------64 ---------------60,5 ----------------??? ------------bildirime gelmedi:25::25:
tgcgny -------------78,9-------------73,3-----------------73 -------------300 gr vermiş:46::46:
arda201112---------83 ----------------80,2 ---------------79,3------------900 gr vermiş.:46:

haftanın birincisi : love_my ------ 2 kg ile :65::65::65:
haftanın ikincisi : arda201112 ---900 gr ile:65::65:
haftanın üçüncüsü:tgcgny -------300 gr ile:65:

evet arkadaslarım hepinizi teeekkk teekkk tebrik ediyorummmmmmm.darısı başıma :52::52::52::52::52:
mervecim cok ama cook ozur dilerim gelemedim bildirime bu haftada rahatsizlandim biraz bu ara midemden ne diyet kaldi ne bisey o yuzden ben kilo vermek yerine aldim o yuzdende canim gec oldu ama ben bildireyim sen eklersin listeye sana zahmet ben bu hafta 63.7 geldim canim ...birdahaki haftaya insallah en az 700 gr i gidecek oyle umut ediyorum ...:2::2:

günaydın kızlar
sabah
1 adt yumurta
yarım k.k. kadar peynir
4 adt yşl zytin
1 tane etimek
ve şkersiz çayy

ardından bir bardak elma kürü
nasıl sizceeee:52::52::52::52:
bence gzel gidiyosun fıstık :46:
mervecim cok ama cook ozur dilerim gelemedim bildirime bu haftada rahatsizlandim biraz bu ara midemden ne diyet kaldi ne bisey o yuzden ben kilo vermek yerine aldim o yuzdende canim gec oldu ama ben bildireyim sen eklersin listeye sana zahmet ben bu hafta 63.7 geldim canim ...birdahaki haftaya insallah en az 700 gr i gidecek oyle umut ediyorum ...:2::2:
canım çok geçmiş olsun boşver bildirimi sen nasıl oldun iyi misin biraz daha :48:
bu arada kilo veren tum arkadaslari can-i gonulden tebrik ederim....:46::46:insallah motivasyonunuz hic bozulmaz kizlar...:34:

inşallah mehaycımmm :12:

bence gzel gidiyosun fıstık :46:

canım çok geçmiş olsun boşver bildirimi sen nasıl oldun iyi misin biraz daha :48:

inşallah mehaycımmm :12:
Canim midem agriyor surekli hani acikinca olurya dayanilmaz bir agri oyle iste...ama ben tokkende agriyor ve ara ara bulaniyor midem fena usuttum herelde hemen mideme vuruyor benim:50:

Öğle yemeğimi yedim geldimmmmm

½ Pors. Mantar
½ Pors. Yağsız yoğurt
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Yağsız-Tuzsuz Jülyen Salata

Çayımı içicem sıcak sıcakkkkk

Back