- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.461
Herbalife çok araştırdım kilo veridikten sonra önemli olan hedefime ulaştım artık yiyebilirim olayı olmamalı ömür boyu artık yiyeceklerimize dikkat etmeliyiz ki çok çabuk kilo alan bir yapıya sahibim hedefime ulaşana kadar devam etmeyi düşünüyorum herbalife daha sonrada kilo koruma tabiki çalıştığım için spor yapamıyorum kendime kondisyon bisikleti aldım hareket olsun diye akşamları 30 dk-40dk arası yapmaya çalışıyorum..Basen bölgem için
merhabalar
kızlar ben regl öncesi iice sapıttım.yedimde yedim :26: çok moralim bozuluyo 300gr versem 1 kilo geri alıyorum. şu acıbiber hapından almayı düşünüyorum..olmuyo veremiyorum kilo cok mutsuzum
myocean ne güzel 2 kilo vermişsinişte vermekte önemli değil aldıktan sonra...benim gibi gerçi senin kilon çok iyi 2-3 kilo önemli degil
Günaydın kızlar..haftasonu sinirlerim bozuktu yedimde yedim.kendimi tutamadım ama canımı sıkmıyorum çünkü istediğimde kilo veriyorum.evet bu haftaya sıkı başlıyorum.
sabah 1 dilim ekmek,
1kk beyaz peynir
domates,biber.
1 şubatta başladım 83,00 kg
8 şubatta 79,4
şuan 79,8 almışım haftasonu
hedefim bu hafta en az 1 kg vermek inşallah..
65 'e kadar durmak yok...
Bu hafta daha dikkat etmeliyiz kaçamak yok bu hafta cezalıyız
aynen canım bu hafta dikkat 1 kilo vermeliyiz en az
Tam destek devam edicez..
Emyay da yok hala???
evet ya hani öğlede kadar bildirim yapın diyodu.
slm kızlar
sabah 4 zytin
1 adt etimek
şekersiz çay
biraz peynir
bide elma kürü yaptım yemeklerden sonra iki bardak onu içicem
Selammm
Elma kürü nasıl birşey ne için kullanıyorsun
Afiyet olsun bu arada
Teşekkür ederim canım gerçekten denedin mi 8 kilo verdin mi?Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?