Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Herbalife çok araştırdım kilo veridikten sonra önemli olan hedefime ulaştım artık yiyebilirim olayı olmamalı ömür boyu artık yiyeceklerimize dikkat etmeliyiz ki çok çabuk kilo alan bir yapıya sahibim hedefime ulaşana kadar devam etmeyi düşünüyorum herbalife daha sonrada kilo koruma tabiki çalıştığım için spor yapamıyorum kendime kondisyon bisikleti aldım hareket olsun diye akşamları 30 dk-40dk arası yapmaya çalışıyorum..Basen bölgem için

bisikleti 10-15 dkdan fazla yapmak basen yapıyo canım
slm kızlar okulum tam gün 3 te evde oluyorum 2çocukta olunca işten fırsat bulamıyorum yzmaya
ayran detoksuyla 2 kilo verdim 55 oldum 1 kilosunu çok yemekten geri aldım
beni listeden silin girmeye fırsat bulamıyom 53 olursam yazarım pes etmek yok
haftanın 3 günü evde olduğum zmnlar spor yapmaya kara verdim
sze kolay gelsin kalabalık olmuşunuz ne gzl:ssz:

merhabalar
kızlar ben regl öncesi iice sapıttım.yedimde yedim :26: çok moralim bozuluyo 300gr versem 1 kilo geri alıyorum. şu acıbiber hapından almayı düşünüyorum..olmuyo veremiyorum kilo cok mutsuzum:25:

myocean ne güzel 2 kilo vermişsin :34: işte vermekte önemli değil aldıktan sonra...benim gibi :51:gerçi senin kilon çok iyi 2-3 kilo önemli degil

merhabalar
kızlar ben regl öncesi iice sapıttım.yedimde yedim :26: çok moralim bozuluyo 300gr versem 1 kilo geri alıyorum. şu acıbiber hapından almayı düşünüyorum..olmuyo veremiyorum kilo cok mutsuzum:25:

myocean ne güzel 2 kilo vermişsin :34: işte vermekte önemli değil aldıktan sonra...benim gibi :51:gerçi senin kilon çok iyi 2-3 kilo önemli degil

canım bnde senin gibi regl döneminde ölçü fazlasıyla kaçırıyorum ama kilo almıyorum nasıl mı ? her akşam takıyorum kulaklığımı deliler gibi dans ediyorum hem eğleniyorm hem kilo veriyorum hem o gün yediklerimi eritiyorum :42:

Günaydın kızlar..haftasonu sinirlerim bozuktu yedimde yedim.kendimi tutamadım ama canımı sıkmıyorum çünkü istediğimde kilo veriyorum.evet bu haftaya sıkı başlıyorum.

sabah 1 dilim ekmek,
1kk beyaz peynir
domates,biber.

Günaydın kızlar..haftasonu sinirlerim bozuktu yedimde yedim.kendimi tutamadım ama canımı sıkmıyorum çünkü istediğimde kilo veriyorum.evet bu haftaya sıkı başlıyorum.

sabah 1 dilim ekmek,
1kk beyaz peynir
domates,biber.

günaydın
Afiyet olsun canım
Bu hafta sonu bende kaçamak yaptık.
Kahvaltılıklarımı,çayımı iş yerinde unutmuşum uygulayamadım bende fırsat bu fırsat yedim :43:

Günaydın Kızlar
Bu hafta bildirimimi yapıyorum
Ocak da başladım diyete
1 ocak 78,1
6 Şubat 73,3
13 Şubat 73

Bu hafta sadce 300 gr vermişim onuda kesin hafta sonu almışımdır:5:

Cumartesi menüm

Sabah
Kahvaltılıklarımı iş yerinde unutunca fırsat bu fırsat güzel bir kahvaltı yaptım

1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
1 zeytin
bal+tereyağ bir dilim ekmeğe sürdüm
1 boyoz
1 fincan çay

ara ve öğlen yok akşama kadar acıkmadım

Akşam
2 köfte
Yarım çipura
salata

Tüm gün 2Lt Su

Pazar Menüm
Nişanlım benle kahvaltı yapamamaktan şikayet edince Kursu sabah ektim Nişanlımla güzel bir kahvaltıya gittik
Kahvaltı Menüsünde olan herşeyden yedim :1::1:
Peynir
Yumurta
Zeytin
Reçel
3 Dilim Ekmek
1Fincan Çay

Öğlen
1 Porsiyon Kayseri Mantısı

ara
1Çikolata

Akşam
1Muz

Tüm gün 1,5-2 Lt su

Bu hafta hedefim
1.000 Gram vereceğim
Önümüzdeki haftaya 72 ile başlayacağım
İnşallahhhhhhh

Son düzenleme:
1 şubatta başladım 83,00 kg
8 şubatta 79,4

şuan 79,8 almışım haftasonu
hedefim bu hafta en az 1 kg vermek inşallah..

65 'e kadar durmak yok...

Son düzenleme:
slm kızlar
sabah 4 zytin
1 adt etimek
şekersiz çay
biraz peynir
bide elma kürü yaptım yemeklerden sonra iki bardak onu içicem:42::42::42::42:

Selammm
Elma kürü nasıl birşey ne için kullanıyorsun
Afiyet olsun bu arada

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:
Teşekkür ederim canım gerçekten denedin mi 8 kilo verdin mi?
Ve küçük küçük doğrayıp mı kaynatıyorsun
Suyunu süzüp mü içicez

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim geldim
Bugün kuru fasulye pilav vardı iş yerinde
Bende peynir ve iki dilim kepekli ekmek yedim
Fasulyeden daha lezetlli en azından:1::1:

Back