- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.441
nasıl kaldırcam bende kaldırayım??
resminin oldugu msjın altında mesah düzenleme vardır oraya gr resmin linkini sil canım
:44::44::44: yo bende
canım resmi paylaştıktan sonra eğer 30 dk yı geçiyosa düzenleyemiyosun da bende kaldıramadım gerçi.amaann neyse boşver :)))
:) o zaman boşvereyim bende kaynanamdan dertlendim yaa öyle bi konu açtım nişanlımın da kuzenleri var kk biizm geline bak derler denk gelir :2::2:
Kızlarrr ben öğle yemeğine gidiyorum
.............................................
bende ğle yemeğinde ;işyerinde yemekhanede çıkanlardan yiyorum mecburen
1-2 kaşık pilav 4 köfte,salata,2-3 çatal kabak tatlısı yedim
çokmu yemişim.aslında çok az yedim ama o kadar doydumki patlıcam..midem küçüldü galiba
Afiyet olsun canım
Bende iş yerinde çıkanlardan yiyorum ama çok yağlı oluyo
Tavuk-brüksel lahanası yedim
Bide canım peynir çekti bizim burda çay ocağında mini dolabımızda oluyo kahvaltılık peynir birde poğaça yedim..yedimde yedim ve yediimmmmmmmmm[/QUOTE
afiyet olsun canım.sen sadece 1 öğün yiyosunya canın biçok şey ister şimdi senin.
Afiyet olsun canım
Bende iş yerinde çıkanlardan yiyorum ama çok yağlı oluyo
Tavuk-brüksel lahanası yedim
Bide canım peynir çekti bizim burda çay ocağında mini dolabımızda oluyo kahvaltılık peynir birde poğaça yedim..yedimde yedim ve yediimmmmmmmmm[/QUOTE
afiyet olsun canım.sen sadece 1 öğün yiyosunya canın biçok şey ister şimdi senin.
Valla öyle ama dün çikolata yemedim bana alkışşşşş,bugünde yemedim birdaha alkışşşş
Ama çok yemişim miğdem şişti sakız çiğneyince rahatlıyorum cak cak skaız çiğniyorum şimdi
sanırım birbirimize iltifat ettik diye bi rahatlık geldi kızlar
bende çorba içtim
sonra 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım reçel peynir zeytin turşu kavurması falan
Ohhhhh afiyet olsun canım
Rahatlamak gevşemek yok..Ben hafta sonları yoğun bir kurs temposunda oluyorum giremeyip yazamayabilirm.
C.tesi akşam nişanlımla yemeğe davetliyiz oraya gitcez,Pazar kursum 21:3da bitiyor
Neler yerim bilemiyorum
kolay gelsin sana.bende haftasonu çalışmıyorum valla bu haftasonu gezeceğim.yuppiiiii tatil başlıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?