Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende ğle yemeğinde ;işyerinde yemekhanede çıkanlardan yiyorum mecburen

1-2 kaşık pilav 4 köfte,salata,2-3 çatal kabak tatlısı yedim

çokmu yemişim.aslında çok az yedim ama o kadar doydumki patlıcam..midem küçüldü galiba

bende ğle yemeğinde ;işyerinde yemekhanede çıkanlardan yiyorum mecburen

1-2 kaşık pilav 4 köfte,salata,2-3 çatal kabak tatlısı yedim

çokmu yemişim.aslında çok az yedim ama o kadar doydumki patlıcam..midem küçüldü galiba

Afiyet olsun canım
Bende iş yerinde çıkanlardan yiyorum ama çok yağlı oluyo
Tavuk-brüksel lahanası yedim
Bide canım peynir çekti bizim burda çay ocağında mini dolabımızda oluyo kahvaltılık peynir birde poğaça yedim..yedimde yedim ve yediimmmmmmmmm :21::21::32::32:

Afiyet olsun canım
Bide canım peynir çekti bizim burda çay ocağında mini dolabımızda oluyo kahvaltılık peynir birde poğaça yedim..yedimde yedim ve yediimmmmmmmmm :21::21::32::32:[/QUOTE

afiyet olsun canım.sen sadece 1 öğün yiyosunya canın biçok şey ister şimdi senin.

Afiyet olsun canım
Bide canım peynir çekti bizim burda çay ocağında mini dolabımızda oluyo kahvaltılık peynir birde poğaça yedim..yedimde yedim ve yediimmmmmmmmm :21::21::32::32:[/QUOTE

afiyet olsun canım.sen sadece 1 öğün yiyosunya canın biçok şey ister şimdi senin.

Valla öyle ama dün çikolata yemedim bana alkışşşşş,bugünde yemedim birdaha alkışşşş:46::46::46::46:
Ama çok yemişim miğdem şişti sakız çiğneyince rahatlıyorum cak cak skaız çiğniyorum şimdi :9::9:

sanırım birbirimize iltifat ettik diye bi rahatlık geldi kızlar :9::9::9::9:
bende çorba içtim
sonra 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım reçel peynir zeytin turşu kavurması falan :56::56::56::56:

sanırım birbirimize iltifat ettik diye bi rahatlık geldi kızlar :9::9::9::9:
bende çorba içtim
sonra 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım reçel peynir zeytin turşu kavurması falan :56::56::56::56:

:1::1::1:
Ohhhhh afiyet olsun canım
Rahatlamak gevşemek yok..Ben hafta sonları yoğun bir kurs temposunda oluyorum giremeyip yazamayabilirm.
C.tesi akşam nişanlımla yemeğe davetliyiz oraya gitcez,Pazar kursum 21:3da bitiyor
Neler yerim bilemiyorum:21::21::21:

:1::1::1:
Ohhhhh afiyet olsun canım
Rahatlamak gevşemek yok..Ben hafta sonları yoğun bir kurs temposunda oluyorum giremeyip yazamayabilirm.
C.tesi akşam nişanlımla yemeğe davetliyiz oraya gitcez,Pazar kursum 21:3da bitiyor
Neler yerim bilemiyorum:21::21::21:

kolay gelsin sana.bende haftasonu çalışmıyorum valla bu haftasonu gezeceğim.yuppiiiii tatil başlıcak...

Back